Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια. Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν 1) υπαρχει καποια οντως ουσιαστικη διαφορα στο ματι μεταξυ των 2 οθονων; δηλαδη στην εμπειρια του χρηστη υπαρχει καποια οθονη που κουραζει περισσοτερο τα ματια μας 2) επειδη εχω iphone 6s που εχει και αυτο οθονη LCD σαν το iphone 11 αρκετα συχνα μου φαινεται η οθονη του κινητου μου σκοτεινη και μου λειπει η ενταση θα εχω το ιδιο θεμα με το iphone 11 ; 3) αν δεν βαλεις διπλα διπλα τα δυο κινητα καταλαβαινεις την διαφορα; κυριως σε συνθηκες πραγματικης χρησης οποτε δηλαδη συνηθως σε χαμηλο φωτισμο εννοω 1
Manthos 1908 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα πιστεύω ότι διαφορά υπάρχει στο iPhone11 pro απο το iPhone 11 έχει καλύτερη οθονη αλλά κουράζει περισσότερο στο μάτι το iPhone 11 pro γιατί έχει Super Retina XDR OLED και ειναι πιο κουραστικό στο μάτι αν εισαι πολλές ώρες στο κινητο!!
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πας απο μια αλυσιδα και τα βλεπεις απο κοντα. Διαφορα προφανως και υπαρχει μεταξυ οθονων. Το θεμα ειναι το κατα ποσο αξιζει τα παραπανω χρηματα για αυτην που μονο λιγα δεν τα λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα