Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν 

1) υπαρχει καποια οντως ουσιαστικη διαφορα στο ματι μεταξυ των 2 οθονων; δηλαδη στην εμπειρια του χρηστη υπαρχει καποια οθονη που κουραζει περισσοτερο τα ματια μας 

2) επειδη εχω iphone 6s που εχει και αυτο οθονη LCD σαν το iphone 11 αρκετα συχνα μου φαινεται η οθονη του κινητου μου σκοτεινη και μου λειπει η ενταση  θα εχω το ιδιο θεμα με το iphone 11 ;
3) αν δεν βαλεις διπλα διπλα τα δυο κινητα καταλαβαινεις την διαφορα; κυριως σε συνθηκες πραγματικης χρησης οποτε δηλαδη συνηθως σε χαμηλο φωτισμο εννοω 

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινεις διαφορα, αλλα η φωτεινοτητα του 11 ειναι ποκυ καλυτερη σε συγκριση με το κινητο που ηδη εχεις.

Αξίζει βεβαια αυτη η διαφορα 300€ ?

Κατά τη γνωμη μου, οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα του 11 pro είναι καλύτερη αφού είναι oled άρα καλύτερα και πιο ζωντανά χρώματα, καλύτερο μαύρο κλπ. 

Τώρα στην καθημερινή χρήση μην περιμένεις να δεις τεράστιες διαφορές. 

Πιο πολύ θα με απασχολούσε το μέγεθος της οθόνης και τι με βολεύει, αφού του 11 είναι αρκετά μεγαλύτερη από το 11 pro

• Like 1
Δημοσ.

Έχει γραφτεί πως ο τρόπoς λειτουργίας της oled κουράζει στο μάτι σε σχέση με την lcd. (Μη επιβεβαιωμένο).

Η δικιά μου άποψη είναι, άλλη η διαφορά στις 55 ίντζες, άλλη στις 5.

Σε πολυκατάστημα που τα είχαν δίπλα, δίπλα, έβαλα και στα 2 τέρμα τη φωτεινότητα και έδειξαν την ίδια λευκότητα.

Ωστόσο, πρωταρχικό ρόλο παίζει και η χρήση του κινητού, αν είναι π.χ., για games, τότε αναζητάς τις μέγιστες αποδόσεις.

Δημοσ.

Κακιστη η οθονη του 11 για τα λεφτα που ζηταει. 828p κανει downgrade δεν μπορεις να δεις FHD. 326ppi αθλιο, φαινεται η "θολουρα" ακομα και διπλα διπλα με απλη FHD IPS. Τα μαυρα και η ευκρινεια χειροτερα και απο του XR. Το μονο καλο ο θεος να το κανει ειναι η ακριβεια των χρωματων και η ζωντανια τους παντα για επιπεδα LCD. Οπως και να εχει OLED κλασεις ανωτερη απο LCD.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερη οθονη iPhone 11 pro αφού είναι oled πιο ωραία χρώματα πιο ζωντανά το iPhone 11 LCD οθονη δεν είναι και τόσο χάλια σε σύγκριση με το iPhone 11 pro σε σχέση με αλλά κινητά...εγώ θα σου έλεγα και iPhone XS Max πολύ καλό κινητό με oled οθονη!! 

Δημοσ.
Στις 9/5/2020 στις 2:31 ΜΜ, koutsis είπε

Τώρα στην καθημερινή χρήση μην περιμένεις να δεις τεράστιες διαφορές. 

Ώπα παίδες αν είναι δυνατόν που δεν έχει τεράστια διαφορά το 11 με το 11 PRO, και τι πάει να πει καθημερινή χρήση; 

Οι συμβουλές προς κάποιον που σκέφτεται να επενδύσει 2 μηνιάτικα για ένα κινητό το λιγότερο πρέπει να είναι αντικειμενικές.

Το iphone 11 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ, δεν υπάρχει μαύρο στην οθόνη του και πρέπει να το γνωρίζει από πριν αυτός ο κάποιος που σκοπεύει να το αγοράσει! Φίλος έχει το 11PRO και η διαφορά που τα βάζω δίπλα δίπλα σε κάθε καφέ είναι τεράστια. Δεν χρειάζεται να δεις ένα PRO αρκεί να είχες μια super amoled σε ένα τηλέφωνο των διακοσίων ευρώ, αρκεί.

Σε ότι αφορά την μπαταρία με μία κλήση των 10 λεπτών, μερικά mail, sms και με καμιά ώρα  σόσιαλ ( σπαστά σπαστά ) η μπαταρία βγαίνει με 100% στις 6μιση το πρωί και στη 13:00 είναι στο 50%.

Όχι κακή άλλα όχι και τίποτα σπουδαίο.

Δημοσ.

11 pro καλυτερο σε ολα εκτως απο τη μπαταρια που ειναι απειροελαχιστα καλυτερο το 11 νομιζω + οτι οτι το μεγεθος του 11 pro ειναι οτι πρεπει και οχι παντοφλα ( προσωπικη μου αποψη). Δε ξερω εγω στη θεση σου δε θα επαιρνα το 11  με lcd οθονη και τοσα λιγα πιξελς χωρις hdr,  αντε το xr το οποιο ειναι αρκετα πιο φθηνο και σχεδον παρομοιο με το 11 πιστευω αξιζει περισσοτερο αλλα αφου τα σκας που τα σκας παρε το 11 pro να εχεις το κεφαλι σου ησυχο προς ολες τις αποψεις. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Klempr είπε

11 pro καλυτερο σε ολα εκτως απο τη μπαταρια που ειναι απειροελαχιστα καλυτερο το 11 νομιζω + οτι οτι το μεγεθος του 11 pro ειναι οτι πρεπει και οχι παντοφλα ( προσωπικη μου αποψη). Δε ξερω εγω στη θεση σου δε θα επαιρνα το 11  με lcd οθονη και τοσα λιγα πιξελς χωρις hdr,  αντε το xr το οποιο ειναι αρκετα πιο φθηνο και σχεδον παρομοιο με το 11 πιστευω αξιζει περισσοτερο αλλα αφου τα σκας που τα σκας παρε το 11 pro να εχεις το κεφαλι σου ησυχο προς ολες τις αποψεις. 

11 pro σίγουρα καλύτερη μπαταρία λόγο της OLED.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4mage είπε

11 pro σίγουρα καλύτερη μπαταρία λόγο της OLED.

Α ναι; Γιατι το ηξερα πως λογω των λιγοτερων πιξελ και χαμηλοτερης αναλυσης καταναλωνει λιγοτερο η lcd. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...