Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια. Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν 1) υπαρχει καποια οντως ουσιαστικη διαφορα στο ματι μεταξυ των 2 οθονων; δηλαδη στην εμπειρια του χρηστη υπαρχει καποια οθονη που κουραζει περισσοτερο τα ματια μας 2) επειδη εχω iphone 6s που εχει και αυτο οθονη LCD σαν το iphone 11 αρκετα συχνα μου φαινεται η οθονη του κινητου μου σκοτεινη και μου λειπει η ενταση θα εχω το ιδιο θεμα με το iphone 11 ; 3) αν δεν βαλεις διπλα διπλα τα δυο κινητα καταλαβαινεις την διαφορα; κυριως σε συνθηκες πραγματικης χρησης οποτε δηλαδη συνηθως σε χαμηλο φωτισμο εννοω ?
M4tR1x Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το 11 έχει ips και το 11 pro έχει oled. Υποστηρίζεται ότι οι oled είναι καλύτερες στο μάτι απ'ότι οι ips, λόγου του λιγότερου blue light που παράγει η oled σε σχέση με την ips. Η οθόνη πιστεύω και των δύο θα είναι καλύτερη και ξεκούραστη απ'ότι το 6s σου, ως μεγαλύτερες. Κοίταξε η οθόνη του 11 pro είναι καλύτερη από του 11 όπως και να το κάνουμε , διαφορές δίπλα δίπλα λίγες. Γενικά υπάρχει και η ρύθμιση του χρώματος της οθόνης , όσο πιο θερμό τόσο λιγότερο blue light με αποτέλεσμα λιγότερο κουραστική στην χρήση. Επειδή αναφέρεις και για κούραση των ματιών , το βράδυ είναι must το θερμό στα χρώματα της οθόνης είτε στο pc είτε στο κινητό. Θα καταλάβεις την διαφορά ακόμα και όταν κλείσεις τα μάτια σου για να κοιμηθείς. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από M4tR1x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα