Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, παιζει να υπάρχει λάθος στο παιχνίδι εδω? Η βομβα θα μπορουσε να ηταν και στο κατω αριστερα που εχω με σημαια.
sozz Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 ναι θα μπορουσε ειχες δυο επιλογες καθαρα στην τυχη οποτε ησουν ατυχος...
stevenfins Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Αν σου αρέσει ο ναρκαλιευτής δοκίμασε τα Hexcells. Είναι τρία παιχνίδια: το σκέτο, το plus και το infinite. Είναι στην ίδια λογική με τον ναρκαλιευτή, αλλά με τη μεγάλη διαφορά ότι ποτέ δεν χρειάζεται να μαντέψεις. Έχουν χειροποίητα levels, εκτός από το infinite που έχει και τυχαία φτιαγμένα level που δεν έχουν όμως τι φινέτσα των υπολοίπων. Και τα τρία είναι τόσο καλά φτιαγμένα που σε οδηγούν με μοναδικό τρόπο κάνοντας σε να νιώθεις στο τέλος πανέξυπνος. Είναι πολύ φθηνά και προτείνω να παιχτούν με τη σειρά γιατί όλο και δυσκολεύουν. Εγώ πάντως δεν έχω μπορέσει να παίξω ναρκαλιευτή σοβαρά από όταν τα έπαιξα και ειδικά το infinite το έχω συνέχεια εγκατεστημένο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα