adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, grenable είπε Εχω επιλεξει να χτισουν οι ιδιοι το pc . Κατανοω τη δυσφορια σου . Δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες . Προσπαθησα να κανω κατι οικονομικο που θα παιζει τα games που θελω . Δεν νομιζω ομως οτι εκανα και τραγικες επιλογες . Η μονη μαλακια που εκανα ηταν η μητρικη και οι ραμ . Θα επρεπε να παρω μια μητρικη με 80 , γρηγοροτερες ραμ με ελαχιστη διαφορα τιμης απο αυτες που πηρα . Δεν ημουν ετσι και αλλιως διατεθημενος να δοσω πανω απο 60 ευρω για επεξεργαστη . Με ι3 πρωτης γενιας 2 πυρηνο που ειχα αγορασει και ακομα λειτουργει σε ενα pc που παραχωρησα στην αδερφη μου και μια καρτς gts 250 επαιζα cs go diablo 3 . Δεν φτιάνονται τα συστήματα ΠΟΤΕ με την λογική του δίνω μέχρι 50€ για επεξεργαστή μέχρι 100€ για μητρική μέχρι 70€ για μνήμες κ.λ.π. Είναι ένα μείγμα που πρέπει να πετύχεις για να πεις πως έφτιαξες καλό σύστημα. Και όχι. Δεν είναι καλό το σύστημά σου. Είναι εξαιρετικά ετεροβαρές σε τομείς που ΔΕΝ δίνουν επεξεργαστική ισχύ. Τέλος πάντων. Αν βγεις να διαθέσεις κάπου τον 1200 και τις μνήμες και πας σε 3300X και 3200Mhz μνήμες θα το σώσεις ! Για του λόγου το αληθές ο 3300Χ στο έργο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από adtakhs 1
boombastik Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Το τροφοδοτικό berlin ειναι κακό για 80 ευρώ. Στα 630 watt πεφτει το voltage στα 11.5 και εχει χαλια transient responce.
grenable Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Δεν φτιάνονται τα συστήματα ΠΟΤΕ με την λογική του δίνω μέχρι 50€ για επεξεργαστή μέχρι 100€ για μητρική μέχρι 70€ για μνήμες κ.λ.π. Είναι ένα μείγμα που πρέπει να πετύχεις για να πεις πως έφτιαξες καλό σύστημα. Και όχι. Δεν είναι καλό το σύστημά σου. Είναι εξαιρετικά ετεροβαρές σε τομείς που ΔΕΝ δίνουν επεξεργαστική ισχύ. Τέλος πάντων. Αν βγεις να διαθέσεις κάπου τον 1200 και τις μνήμες και πας σε 3300X και 3200Mhz μνήμες θα το σώσεις ! Κοιτα κατανοεις πραγματα που εγω δεν κατανοω σιγουρα . Φτιαχνεις pc ομως συμφωνα με τις αναγκες σου . Δεν λεμε κατι διαφορετικο . Εδωσα πολλα σε μητρικη που δεν χρειαζοταν , γιατι οταν κανω ενα build το κραταω για 10 ετια , αφου δεν παιζω ποτε ΑΑΑ titles . Το cs go , το wow , και το diablo θελουν απλως εναν επεξεργαστη . Ακομα και με δυο πυρηνες τη δουλεια μου θα την εκανα . Με αυτον επισης τον επεξεργαστη που διαλεξα δεν μπορω να βαλω ραμ πανω απο 2666mhz . Ναι σιγουρα αν βαλω τον επεξεργαστη που λες και την ram θα ηταν καλυτερα εν γενει . Αλλα σε μενα δεν θα μου εδιναν καποια περισσοτερη αξια αφου δε θα τα αξιοποιουσα . 3 λεπτά πριν, boombastik είπε Το τροφοδοτικό berlin ειναι κακό για 80 ευρώ. Στα 630 watt πεφτει το voltage στα 11.5 και εχει χαλια transient responce. 67, 80 το πηρα 80 κανει τωρα
adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, grenable είπε Κοιτα κατανοεις πραγματα που εγω δεν κατανοω σιγουρα . Φτιαχνεις pc ομως συμφωνα με τις αναγκες σου . Δεν λεμε κατι διαφορετικο . Εδωσα πολλα σε μητρικη που δεν χρειαζοταν , γιατι οταν κανω ενα build το κραταω για 10 ετια , αφου δεν παιζω ποτε ΑΑΑ titles . Το cs go , το wow , και το diablo θελουν απλως εναν επεξεργαστη . Ακομα και με δυο πυρηνες τη δουλεια μου θα την εκανα . Με αυτον επισης τον επεξεργαστη που διαλεξα δεν μπορω να βαλω ραμ πανω απο 2666mhz . Ναι σιγουρα αν βαλω τον επεξεργαστη που λες και την ram θα ηταν καλυτερα εν γενει . Αλλα σε μενα δεν θα μου εδιναν καποια περισσοτερη αξια αφου δε θα τα αξιοποιουσα . 67, 80 το πηρα 80 κανει τωρα Με τον επεξεργαστή σου μπορείς να τρέξεις στα 3200Mhz τις μνήμες μέσω XMP PROFILES.
grenable Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Με τον επεξεργαστή σου μπορείς να τρέξεις στα 3200Mhz τις μνήμες μέσω XMP PROFILES. Αν τον υπερχρονισω γινεται τπτ ; τι ghz μπορω να φτασω ; εν καιρω να βαλω κανα δυο ταχυτερες ραμ και να ειμαι μια χαρα .
sozz Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) τελικα τα αγορασες ολα? και μπηκες για να ρωτησεις αν ηταν καλες επιλογες? λιγο αναποδα νομιζω οτι το πηγες πρωτα ρωτας μετα αγοραζεις... αν μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια και δεν εχεις δωσει και λεφτα μην ντραπεις καντο!!! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από sozz 2
raul7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Φίλε @grenable το λάθος σου ήταν ότι ενώ αναγνωρίζεις ότι δεν ξέρεις και πολλά από υπολογιστές και γνώριζες την ύπαρξη του forum, πρώτα έκανες την σύνθεση μόνος σου και την παρήγγειλες, και μετά ρώτησες για στο insomnia για την κάρτα! Ακόμα και για τις ανάγκες σου, η σύνθεση που έκανες είναι κακή σχετικά με τα χρήματα που έδωσες, και σίγουρα θα σου έδιναν περισσότερη αξία αυτά που σου λέμε και θα τα αξιοποιούσες, πολύ παραπάνω δε σε ορίζοντα 10ετίας. Και η απόδοση αυτή είναι πραγματική και μεταφράζεται σε fps σε παιχνίδια, ταχύτητα σε όλες τις διεργασίες του υπολογιστή κλπ. Με λίγο κόστος και ταλαιπωρία από μέρους σου μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση πάντως, ή τουλάχιστον τώρα θα ξέρεις ποιά είναι τα πράγματα που θα πρέπει να αναβαθμίσεις όταν έχεις τη δυνατότητα ή δεν σε καλύπτει το συγκεκριμένο. Καλό gaming και όταν έρθει η ώρα για την επόμενη αναβάθμιση να ανοίξεις ένα thread εδώ πριν αγοράσεις!
adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, grenable είπε Αν τον υπερχρονισω γινεται τπτ ; τι ghz μπορω να φτασω ; εν καιρω να βαλω κανα δυο ταχυτερες ραμ και να ειμαι μια χαρα . Οι Ram πρέπει να είναι όλες ίδιας συχνότητας και ίδιων timings για να παίξουν ταχύτερα. Διαφορετικά η max συχνότητα που θα παίζουν θα είναι αυτή της χειροτερης μνήμης στις συχνότητες του Jedec standard .
grenable Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, sozz είπε τελικα τα αγορασες ολα? και μπηκες για να ρωτησεις αν ηταν καλες επιλογες? λιγο αναποδα νομιζω οτι το πηγες πρωτα ρωτας μετα αγοραζεις... αν μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια και δεν εχεις δωσει και λεφτα μην ντραπεις καντο!!! Φιλε μου δε μπορω να ακυρωσω την παραγγελια . Εχω κανει καταθεση απο 17 απριλιου, η παραγγελια ειναι στο σταδιο τιμολογησης και εχω επιλεξει να συναρμολογησουν τον υπολογιστη . Οποτε ειναι λιγο αργα για αυτο . Ειμαι μελος στο site απο το 2010 , οποτε μπηκα για να πουλησω ενα fat ps3 κατα χρονια πριν . Δε πηγε καν στο μαυλο οτι θα εβγαινε κανεις απο το δρομο του για να ασχοληθει με το δικο μου build , για να ανοιξω θεμα . 1 ώρα πριν, raul7 είπε Φίλε @grenable το λάθος σου ήταν ότι ενώ αναγνωρίζεις ότι δεν ξέρεις και πολλά από υπολογιστές και γνώριζες την ύπαρξη του forum, πρώτα έκανες την σύνθεση μόνος σου και την παρήγγειλες, και μετά ρώτησες για στο insomnia για την κάρτα! Ακόμα και για τις ανάγκες σου, η σύνθεση που έκανες είναι κακή σχετικά με τα χρήματα που έδωσες, και σίγουρα θα σου έδιναν περισσότερη αξία αυτά που σου λέμε και θα τα αξιοποιούσες, πολύ παραπάνω δε σε ορίζοντα 10ετίας. Και η απόδοση αυτή είναι πραγματική και μεταφράζεται σε fps σε παιχνίδια, ταχύτητα σε όλες τις διεργασίες του υπολογιστή κλπ. Με λίγο κόστος και ταλαιπωρία από μέρους σου μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση πάντως, ή τουλάχιστον τώρα θα ξέρεις ποιά είναι τα πράγματα που θα πρέπει να αναβαθμίσεις όταν έχεις τη δυνατότητα ή δεν σε καλύπτει το συγκεκριμένο. Καλό gaming και όταν έρθει η ώρα για την επόμενη αναβάθμιση να ανοίξεις ένα thread εδώ πριν αγοράσεις! Τωρα δεν μπορω να διαθεσω αλλα χρηματα . Το σφαλμα εγινε . Δεν μπορω σε ενα μηνα να ξαναδωσω 100 ευρω για επεξεργαστη και καμια 50 αρια παλι για ραμ .κρατω τις προτασεις σας φυσικα για το μελλον και ζητω συμβουλες για το πωςχμε τα υπαρχοντα υλικα μπορω να μπουσταρω την αποδοση του . Ενα οverclοcking θα μπορουσε να boostarei την αποδοση του υπολογιστη . Ο συγκεκριμενος που πηρα προβλεπει 3,4 με overclock
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Kαλά επειδή ήρθαν στο μαγαζί δε σε αναγκάζει κανείς να τα πάρεις κιόλας. Εκτός αν έχεις πληρώσει ήδη αλλά και πάλι έχεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Δηλαδή να τους τα δώσεις πίσω χωρίς κάποια αιτιολόγηση και να πάρεις τα λεφτά σου.
raul7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, grenable είπε Ενα οverclοcking θα μπορουσε να boostarei την αποδοση του υπολογιστη . Ο συγκεκριμενος που πηρα προβλεπει 3,4 με overclock Ωραία, καλό είναι τώρα να πάρεις μερικές συμβουλές από παιδιά που έχουν αυτόν τον επεξεργαστή και γνωρίζουν από overclock. Εάν δεν απαντήσει κάποιος σε αυτό το θέμα, άνοιξε καινούργιο θέμα στην ενότητα των επεξεργαστών. Η rx 580 είναι καλή κάρτα πάντως, θα την χαρείς στα παιχνίδια που έγραψες και ο 1200 αν και λίγο αδύναμος γενικά μπορεί να την οδηγήσει και να σου δώσει αξιοπρεπή απόδοση στα τωρινά παιχνίδια.
grenable Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Εχω επιλεξει να συναρμολογησουν το pc και εχει φτασει στον τοπο παραλαβης , πραγμα που σημαινει οτι εχουν βγει τα προιοντα απο τις θηκες τους .
nicksoti Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλορίζικα να τα χαρείς. Η κάρτα, που είναι και το σημαντικό στην περίπτωσή σου, είναι πολύ καλή επιλογή. Βιάστηκες λίγο αλλά δεν πειράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα