Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέω και στον τίτλο έκανα πατάτα και σύνδεσα δυο φακέλους στον υπολογιστή.Τον φάκελο επιφάνεια εργασίας που βρίσκεται στον δίσκο C και τον φάκελο στοιχεία λήψης που βρίσκεται στον δίσκο D.
Τώρα όταν διαγράψω κάτι από την επιφάνεια εργασίας διαγράφεται και από τον φάκελο στοιχεία λήψης.Επίσης ότι κατεβάζω ,κατεβαίνει στη επιφάνεια εργασιας. Τι να κάνω για να τους ξεχωρίσω;
WIN 10

Επεξ/σία από perelevas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξε την εξερεύνηση και κάνε δεξί κλικ στο "Στοιχεία λήψης" (1) και επέλεξε Ιδιότητες και πήγαινε στην καρτέλα "Θέση",
Πάτα "Μετακίνηση" (2)
Κάνε επικόλληση το παρακάτω στο πεδίο "Φάκελος" (3)
%userprofile%\Downloads
Πάτα "Επιλογή φακέλου" (4)
Πες να δημιουργηθεί ο φάκελος αλλά να μην μετακινηθούν τα περιεχόμενα.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Η παραπάνω διαδικασία είναι πολύ καλή για όποιον έχει σταθερό υπολογιστή με δεύτερο δίσκο ή λάπτοπ με μεγάλο δίσκο που τον έχει χωρίσει.

Εγώ το κάνω στα δικά μου pc και σε όσα κάνω φορμάτ και έχουν 2ο δίσκο ή partition (εννοείτε ενημερώνω τον "πελάτη" πρώτα). Δηλαδή μεταφέρω όλους τους προσωπικούς φακέλους (λήψεις, έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες, βίντεο) στον άλλο δίσκο/partition. Αυτό το κάνω αλλάζοντας το γράμμα C σε π.χ. D ή E, ανάλογα με το ποιο γράμμα έχει δίσκος που θέλω να πάνε.
Έτσι δημιουργεί στον άλλο δίσκο τους ανάλογους φάκελους. Το κάνω αυτό για την περίπτωση που χρειαστεί φορμάτ ώστε να μην ψάχνω τι αρχεία έχει ο χρήστης στους φάκελους του. Απλά βάζω τα windows και ξανακάνω την διαδικασία με την αλλαγή της θέσης και σβήνω μόνο τις παλιές συντομεύσεις από την επιφάνεια εργασίας.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...