Edito Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 καλησπερα στο site ,εχω ενα μεγαλο προβλημα. η μητρικη μου εχει μια υποδοχή 9-pin USB και εγω χρειαζομαι δυο (corsair h100i Rgb / lighting node ) χρειαζομαι ενα για την υδροψυξη και ενα για το lighting node . επισης χρειαζομαι ενα 4-pin fan splitter. μηπως υπαρχει καποιο site που να πουλανε τέτοιου ειδους καλωδια;; Skroutz/e-shop δεν εχουν. ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 αυριο θα δοκιμασω να βαλω καλώδιο micro usb -usb.δεν το ειχα σκεφτει καθολου ..thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 https://www.nzxt.com/products/internal-usb-hub αγορασα αυτο εδω το hub ..thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 7:51 ΜΜ, Edito είπε επισης χρειαζομαι ενα 4-pin fan splitter. μηπως υπαρχει καποιο site που να πουλανε τέτοιου ειδους καλωδια;; Skroutz/e-shop δεν εχουν. Αυτό δεν κάνει; Είναι πολύ καλό. https://www.skroutz.gr/s/20602777/Deepcool-FH-04.html?from=account_favorites 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 οντως δεν το ηξερα, σ ευχαριστω παρα πολυ δευτερα θα παω να το δω απο το καταστημα u my hero !. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, Edito είπε u my hero !. Σιγά, υπερβολές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα