Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω φαει τρελο κολλημα εδω και  αρκετους μηνες με το mi note 10 ,ξαφνικα  μου παρουσιαστηκε μια προσφορα με επιδοτηση ,εκανα την θυσια να παω σε συμβολαιο μονο και μονο για να μπορεσω να το παρω  αλλα δυστυχως public και wind το εμφανιζουν "συντομα διαθεσιμο" και "προσωρινα εξαντλημενο "

ξερεις μηπως καποιος τι παιζεται ?γιατι ενα κινητο που υπαρχει σε καλη κυκλοφορια γενικοτερα να μην ειναι εστω διαθεσιμο για παραγγελια εκει?

επισης, υπαρχει περιπτωση να μην ξαναειναι διαθεσιμο καθολου?οι υπαλληλοι των καταστηματων δεν εχουν ιδεα για τιποτα 

υποθετω πως η επιδοτηση θα ειναι διαθεσιμη για αρκετους μηνες αλλα αν δεν ερθει μεσα σε αυτο το διαστημα θα αναγκαστω να βαλω αρκετα περισσοτερα ωστε να παω στο Pro το οποιο στην ουσια δεν εχει καμια διαφορα

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεν ξέρουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι των καταστημάτων που σου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο, δύσκολο να ξέρει κάποιος άλλος από εδώ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Φίλε μου αν δεν ξέρουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι των καταστημάτων που σου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο, δύσκολο να ξέρει κάποιος άλλος από εδώ...

Εντάξει το ρώτησα με την έννοια ότι ίσως έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία η ίσως κάποιος που να ξέρει πως λειτουργεί τι συστήμα με τις Διαθεσιμοτητες και τις παραγγελίες γενικότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...