MariaLog Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 προσπαθω να καλεσψ ενα νουμερο σε κινητο εδς και 2 ωρες , με το που κανω την κληση. αμεσως χωρις καν να χτυπησει, τερματιζει την κληση κια μου γραφει call cancelled , τι σημαινει αυτο, οτι ειναι κλειστο το κινητο? οταν συνεβαινε αυτο παλιοτερα, μου ελεγε οτι " ο συνδρομητης εχει πιθανον την συσκευη του απενεργοποιημενη" .. πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο
ptwma Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Σε γειωνει Μαράκι, πήγαινε παρακάτω. Έτσι είναι όλοι, σου λένε θα τα πούμε με το τέλος της καραντινας και μαθαίνεις πως έτρωγε τα ποπκόρν με άλλη... Στα σοβαρά, τι νούμερο είναι αυτό ; Μήπως είναι από καμία διαφημιστική;
MariaLog Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) του τυπου που μαζευει τα κοινοχρηστα ηταν. τον βρηκα τελικα για καποιο λογο ειχε κολλησει το κινητο του και σε οποιον τον επαιρνε αυτο γινοταν, ετσι μουπε δλδ ξερω γω, λεφτα θα παρει γιατι να μας κρυφτει χαχαχα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από MariaLog
killer76 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από killer76
dollyyy19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 η εταιρια κινητης η δικια σου εχει θεμα με το σημα ή κατι αλλο.μεσα στην καραμπινα παρατηρησα καποιες μερες ,δεν μπορουσα να καλεσω ,ΚΑΙ με τις τρεις εταιριες,για κανα μισαωρο(και διαφορετικα τηλεφωνα).......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα