sppoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, σημερα το πρωί αποφάσισα να κανω μια αλλαγη πάστας στον επεξεργαστή μου μετα από εναν χρονο περιπου χρήσης (Ryzen 3700x) και παρατηρησα αυτες τις ρωγμές στον επεξεργαστή μου. Η CPU δουλευει κανονικά αλλά θα πρέπει να ανησυχώ ; Υ.Γ.) Η CPU βρίσκεται κουμπωμενη σε υδροψυξη Corsair Η60.
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, sppoulis είπε Καλησπέρα, σημερα το πρωί αποφάσισα να κανω μια αλλαγη πάστας στον επεξεργαστή μου μετα από εναν χρονο περιπου χρήσης (Ryzen 3700x) και παρατηρησα αυτες τις ρωγμές στον επεξεργαστή μου. Η CPU δουλευει κανονικά αλλά θα πρέπει να ανησυχώ ; Υ.Γ.) Η CPU βρίσκεται κουμπωμενη σε υδροψυξη Corsair Η60. Καλησπέρα, δεν χρειάζεται αλλαγή πάστας τόσο συχνά. Θα γίνει καμία ζημιά, κινδυνεύει να σηκωθεί ο επεξεργαστης με την ψυκτρα μαζί. Βάλε μια ΜΧ2 ή ΜΧ4 που αντέχουν 8 χρόνια, και αν αισθάνεσαι περίεργα να το αφήσεις τόσο, την αλλάζεις στα 5-6. 1
sppoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Χαίρομαι και με καθησυχάσατε αρκετά, εφόσον είναι μόνο γδάρσιμο είμαι πιο ήρεμος. Συνήθως κάθε 1-2 χρόνια αλλάζω την πάστα για λόγους κυρίως ψυχολογικούς και όχι απαραίτητα λειτουργικούς ! Ευχαριστώ
duffyduck Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παστα (π.χ. ΜΧ-4) αλλαγη μετα απο 4-5 χρονια. Δεν χρειαζεται νωριτερα. Θες καλυτερη ψυξη? Ε τοτε παρε καλυτερη ψυκτρα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από duffyduck 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, sppoulis είπε Χαίρομαι και με καθησυχάσατε αρκετά, εφόσον είναι μόνο γδάρσιμο είμαι πιο ήρεμος. Συνήθως κάθε 1-2 χρόνια αλλάζω την πάστα για λόγους κυρίως ψυχολογικούς και όχι απαραίτητα λειτουργικούς ! Ευχαριστώ If it aint broken dont fix it!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα