SOADNICK Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, συμπληρώνω τη φόρμα και δίνω έξτρα πληροφορίες μετά. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200Ε 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα και "σίγουρα καταστήματα" εξωτερικού (άμαζον κλπ) δε μου κάνουν διαφορά. Για Κίνα μόνο αν αξίζει η διαφορά στα χρήματα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο, όσο είναι το στάνταρ τώρα υποθέτω ~6" δηλαδή 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δε με πολυκαίει, ίσως το 3.5mm με νοιάζει περισσότερο απ όλα, αν έχει και nfc καλώς 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, ειδικά για βράδυ (όσο γίνεται) 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android One > Android, αλλά απ αυτά που έχω δει δεν βρίσκω κάτι σε One οπότε ας πούμε σκέτο Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Multitasking (ΟΧΙ gaming) και φωτογραφίες Το τελευταίο είναι που με προβληματίζει, έχω συχνά ανοιχτά ταυτόχρονα firefox - fb/messenger - reddit - youtube/μουσική (όχι spotify, mp3). Γι αυτό κοιτάω κατά προτίμηση κάτι με 6gb ram αφού σκοπεύω να κρατήσω το κινητό μια τριετία όπως το 4 prime που έχω τώρα. Το θέμα είναι ότι στα 6gb ram μέχρι 200ε βρίσκω μόνο το note 8 pro. Δε με καίει η αγορά να γίνει άμεσα, έχω περιθώριο μέχρι αρχές Ιουλίου, οπότε μπορώ να περιμένω να πέσει στα 200ε κάτι που τώρα κάνει >200. Ενδεικτικά έχω σημειώσει τα εξής ως υποψήφια και θέλω να μου πείτε γνώμες ποιο να έχω στο νου μου και ποιο -ίσως- να αποκλείσω: Απ τα παραπάνω ξέρω σίγουρα ότι το P40 δεν έχει gapps.
kp1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, SOADNICK είπε Καλησπέρα, συμπληρώνω τη φόρμα και δίνω έξτρα πληροφορίες μετά. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200Ε 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα και "σίγουρα καταστήματα" εξωτερικού (άμαζον κλπ) δε μου κάνουν διαφορά. Για Κίνα μόνο αν αξίζει η διαφορά στα χρήματα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο, όσο είναι το στάνταρ τώρα υποθέτω ~6" δηλαδή 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δε με πολυκαίει, ίσως το 3.5mm με νοιάζει περισσότερο απ όλα, αν έχει και nfc καλώς 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, ειδικά για βράδυ (όσο γίνεται) 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android One > Android, αλλά απ αυτά που έχω δει δεν βρίσκω κάτι σε One οπότε ας πούμε σκέτο Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Multitasking (ΟΧΙ gaming) και φωτογραφίες Το τελευταίο είναι που με προβληματίζει, έχω συχνά ανοιχτά ταυτόχρονα firefox - fb/messenger - reddit - youtube/μουσική (όχι spotify, mp3). Γι αυτό κοιτάω κατά προτίμηση κάτι με 6gb ram αφού σκοπεύω να κρατήσω το κινητό μια τριετία όπως το 4 prime που έχω τώρα. Το θέμα είναι ότι στα 6gb ram μέχρι 200ε βρίσκω μόνο το note 8 pro. Δε με καίει η αγορά να γίνει άμεσα, έχω περιθώριο μέχρι αρχές Ιουλίου, οπότε μπορώ να περιμένω να πέσει στα 200ε κάτι που τώρα κάνει >200. Ενδεικτικά έχω σημειώσει τα εξής ως υποψήφια και θέλω να μου πείτε γνώμες ποιο να έχω στο νου μου και ποιο -ίσως- να αποκλείσω: Απ τα παραπάνω ξέρω σίγουρα ότι το P40 δεν έχει gapps. Για μενα σε αυτη την κατηγορια αθτα τα 3 παιζουν xiaomi mi 9T αλλα το 6/128 γιατι δεν παιρνει sd .το Huawei nova 5T και το mi lite! Τα αλλα ειναι χειροτερα που εβαλες σε καμερες και Multitasking!Απο αυτα 3 δες ποιο θα πεσει αν και το mi9 t & το Mi9 lite ανοδο στην τιμη εχουν γτ τελειωνει το στοκ!Το nova 5T εχει πεσει φουλ δν νμζ να πεσει αλλο..εγω που κοιταω γιατι εχω ταβανι τα 200 μεταχ/νο 1 μηνα κοιταω nova 5T ή mi9 lite που υπερτερει σε σχεση με το 1 μονο σε οθονη και οτι εχει IR BLASTER.
SOADNICK Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kp1 είπε Για μενα σε αυτη την κατηγορια αθτα τα 3 παιζουν xiaomi mi 9T αλλα το 6/128 γιατι δεν παιρνει sd .το Huawei nova 5T και το mi lite! Τα αλλα ειναι χειροτερα που εβαλες σε καμερες και Multitasking!Απο αυτα 3 δες ποιο θα πεσει αν και το mi9 t & το Mi9 lite ανοδο στην τιμη εχουν γτ τελειωνει το στοκ!Το nova 5T εχει πεσει φουλ δν νμζ να πεσει αλλο..εγω που κοιταω γιατι εχω ταβανι τα 200 μεταχ/νο 1 μηνα κοιταω nova 5T ή mi9 lite που υπερτερει σε σχεση με το 1 μονο σε οθονη και οτι εχει IR BLASTER. To Note 9S πού χάνει; Εκτός από την μη-Amoled οθόνη. Είναι το μόνο που βλέπω να πέφτει στα 200 σύντομα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από SOADNICK
kp1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SOADNICK είπε To Note 9S πού χάνει; Εκτός από την μη-Amoled οθόνη. Είναι το μόνο που βλέπω να πέφτει στα 200 σύντομα. Σε καμερες σιγουρα οθονη οπως ειπες σε επεξεργαστη ποιο αδυναμος απο το nova 5Τ ,σε selfie camera και απο το mi9 lite και το nova 5T.
SOADNICK Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Σε καμερες σιγουρα οθονη οπως ειπες σε επεξεργαστη ποιο αδυναμος απο το nova 5Τ ,σε selfie camera και απο το mi9 lite και το nova 5T. Καλά δεν γίνεται να τα χω όλα σίγουρα. Το 5Τ πχ είναι στα 265 τώρα και λες ότι δε το βλέπεις να πέφτει σύντομα, που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορέσω να το αγοράσω. Ξέχασα να αναφέρω πως η μπροστινή κάμερα δε με πολυνοιάζει, οι πίσω με ενδιαφέρουν.
Payne83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέχρι 200 θα έλεγα το Note 9s. Εάν ανέβεις λιγο παραπανω χρηματικά τότε Nova 5T είτε Mi9 lite.
kp1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SOADNICK είπε Καλά δεν γίνεται να τα χω όλα σίγουρα. Το 5Τ πχ είναι στα 265 τώρα και λες ότι δε το βλέπεις να πέφτει σύντομα, που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορέσω να το αγοράσω. Ξέχασα να αναφέρω πως η μπροστινή κάμερα δε με πολυνοιάζει, οι πίσω με ενδιαφέρουν. Για μενα περιμενε ενα απο τα 3 μοντελα που σου ειπα μηοως πεσουν ή μηπως βρεις καμια ευκαιρια απο εδω ελαρως δουλεμενο!
SOADNICK Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 6:38 ΜΜ, kp1 είπε Για μενα περιμενε ενα απο τα 3 μοντελα που σου ειπα μηοως πεσουν ή μηπως βρεις καμια ευκαιρια απο εδω ελαρως δουλεμενο! Στις 8/5/2020 στις 6:38 ΜΜ, Payne83 είπε Μέχρι 200 θα έλεγα το Note 9s. Εάν ανέβεις λιγο παραπανω χρηματικά τότε Nova 5T είτε Mi9 lite. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Θα περιμένω μέχρι να πέσει είτε το 5Τ είτε το Mi9 Lite/T, αν δε γίνει αυτό, θα πάρω το 9S.
kp1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, SOADNICK είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Θα περιμένω μέχρι να πέσει είτε το 5Τ είτε το Mi9 Lite/T, αν δε γίνει αυτό, θα πάρω το 9S. Φιλε παντως αν βρεις το Nova 5T σφραγισμενο στα 230 ή το mi9 lite χτυπα το αξιζει τα 30 ευρω πανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα