GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω ένα laptop lenovo b590 που πρόσφατα μου δάνεισε ένας φίλος μου, και προσπάθησα να το ελαφρύνω λίγο καθώς έχει μόνο 1,5 gb ram. Έκανα κάποιες ενέργειες, και η τελευταία που θα περιγράψω μου έκανε το χοντρό πρόβλημα. Είδα ότι στις διεργασίες ότι έτρεχε το explorer.exe και φαντάστηκα πως είναι ο internet explorer. Πάτησα "τέλος διεργασίας" και μου εξαφάνισε όλα τα εικονίδια και την μπάρα των windows. Είπα οκ θα του κάνω επανεκκίνηση και θα επανεκκινηθεί και όλα θα είναι οκ, αλλά το θέμα είναι πως είναι χαλασμένο το κουμπί της επανεκκίνησης. Πατάω και "windows key + R" ούτως ώστε να ανοίξω την "εκτέλεση" και μέσω "cmd" να έκανα το restart αλλά δεν μου ανοίγει ούτε την εκτέλεση, απλά ακούγεται ο ήχος που δείχνει ότι άνοιξε (δοκίμασα να γράψω cmd και να πατήσω enter παρόλο που δεν έβλεπα τίποτε αλλά δεν έκανε πάλι κάτι). Αν το κλείσω και το ξανα ανοίξω θα μου βγάλει την πρώτη οθόνη για την επιλογή χρήστη (ένα χρήστη έχει μόνο να επιλέξω, έτσι ήταν από πριν) και μετά μόλις το επιλέγω μου βγάζει μόνο την αρχική φωτογραφία των windows, τίποτα άλλο. Το μόνο που λειτουργεί ακόμα είναι η διαχείριση εργασιών. Έχω και την δυνατότητα για αλλαγή χρήστη (στην πρώτη οθόνη που μου βγάζει μετά το άνοιγμα)αν μου δώσει την δυνατότητα να φτιάξω νέο χρήστη θα μπορέσω να εμφανίσω την μπάρα windows ούτως ώστε να κάνω επανεκκίνηση? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από GeorgeR1_700
alxnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στη διαχειριση εργασιών πάτα file>new task και γραψε explorer.exe 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Τελικά το θέμα το έλυσα, πάτησα παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποίησης και μπόρεσα να το απενεργοποιήσω τελίως (και πριν το έκανα αλλά για κάποιο λόγο έμπαινε σε αναμονή). Μπήκα bios, έκανα restart και όλα οκ τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα