Aleque Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Κάτσε ... παιδιά, από μπροστά + πίσω + κάτω είναι ανοικτό; Τελείως; Τώρα το πήρα χαμπάρι. WTF Ε τότε δεν είναι PC case, είναι τραπεζάκι καθιστικού γυρισμένο στο πλάι 🤣 Είναι ότι είναι... Για μένα είναι πανεμορφό και καταχάρηκα όλη την διαδικασία του να το στησω και ακόμα το βελτιώνω Πίσω έιναι κλειστό και μπροστά έχει plexi (η tempered ανάλογα την έκδοση).Στην φωτο που ανέβασα δε το έβαλα και γενικά το έχω χωρίς. Δεν έχω παιδιά-γατια για να βάλουν χέρι. Δες καλύτερα εδώ για να καταλάβεις https://www.thermaltake.com/core-p5.html 1
donstefano Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Παιδια ειναι πολυ εντυπωσιακο το case!Εχεις και πολυ χωρο να βαλεις-βγαλεις πραγματα απο το pc ανετα(cooler,gpu,psu κτλ κτλ) Αν εψαχνα σε αυτα τα λεφτα και ειχα χωρο να το βαλω γιατι ειναι και λιγο μεγαλουτσικο θα το επερνα!Ωραιο!
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Είναι μεγάλο συν που μπορείς να το κρεμάσεις στον τοίχο με βραχίονα που κρεμάς τηλεόραση. Απλά το θέμα με τη σκόνη ΔΕΝ θα παλεύεται λογικά. Πανέμορφο σίγουρα,αλλά ΘΑ είναι πολύ μπίζιλο. Εδώ το δικό μου case (Corsair Crystal 460X RGB Compact Black) που επίσης είναι πανέμορφο -να τα λέμε κι αυτά- θέλει ηλεκτρική σκούπα στο μπροστινό του μέρος με τους 3 ανεμιστήρες κάθε 2 βδομάδες. Στην 3η φαίνεται η μπίχλα. Δηλαδή το P5 θα το φυσάς κάθε βδομάδα με φυσητήρα;; Γιατί στην 2-3η βδομάδα θα δες απολυμαντική στον χώρο που θα το φυσήξεις.
elenigr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Όταν βλέπεις την σκόνη την βγάζεις όταν δεν την βλέπεις μαζεύεται.. αν κρίνω από τα Pc που εχω δει εσωτερικά, ενα 5% τα φροντίζουν σχολαστικά μετα απο ενα χρόνο.. ισως λεω και πολύ.. Το κουτι είναι φανταστικό αλλά οχι για αυτούς που καθαρίζει η μάνα τους ακόμα το δωμάτιο.. Πρέπει να γουστάρεις ..
Amiga1200 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πείρα χθες το P3 TG και μου αρέσει πάρα πού στο μάτι. Βέβαια πρέπει να βάλω και άλλα λεφτά για υγρόψυξη,αλλά και προς το παρόν,καλά είναι και έτσι... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Amiga1200
stevene1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μόλις με πήραν τηλέφωνο για ακύρωση της παραγγελίας επικαλούμενοι ότι δεν υπάρχει απόθεμα στον προμηθευτή! Αυτό με τα μαγαζάκια της συμφοράς πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! 2
Amix Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Το συγκεκριμενο καταστημα μου εχει ριξει ακυρο 2 φορες το τελευταιο μηνα. Ειχε την χαμηλοτερη τιμη και στις δυο περιπτωσεις. Δεν θα ξανααγοραζα τιποτα . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα