F117 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.e-gate.gr/796330/thermaltake-core-p5-open-frame-atx-wall-mount-chassis-ca-1e7-00m1wn-00 Στα 81,80€ με επόμενη τιμή στο σκρουτζ 135 ευρώ... https://www.skroutz.gr/s/7837426/Thermaltake-Core-P5.html Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από F117 4
M A T R I X Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 To e-gate είναι στο σκρούτζ Btw πολύ καλή τιμή για το case
emperor4her Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 απορια, Δε γεμιζει σκονη ρε παιδια με αυτο το πραμα? 1 1
HERTHAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, emperor4her είπε απορια, Δε γεμιζει σκονη ρε παιδια με αυτο το πραμα? Τον λυπαμαι αυτον που θα το παρει ειλικρινα και το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Το ειχα το κουτι και το εδωσα μετα απο 15 μερες. Στις φωτογραφιες φαινεται πολυ ωραιο οπως επισης και την ημερα που θα στηθει θα ειναι ακομα πιο ωραιο........μετα απο μερες ομως που θα μαζευει σκονη και δεν θα ξερεις πως θα το καθαρισεις ετσι οπως ειναι στον τοιχο σε πιανει απελπισια. 2 1 3
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, emperor4her είπε απορια, Δε γεμιζει σκονη ρε παιδια με αυτο το πραμα? δεν το εχω αλλα πιστευω με ενα μαλοκο πινελακι αν το περνας οποτε κανεις το γραφειο σου δεν θα εχεις θεμα... 1
emperor4her Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τον λυπαμαι αυτον που θα το παρει ειλικρινα και το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Το ειχα το κουτι και το εδωσα μετα απο 15 μερες. Στις φωτογραφιες φαινεται πολυ ωραιο οπως επισης και την ημερα που θα στηθει θα ειναι ακομα πιο ωραιο........μετα απο μερες ομως που θα μαζευει σκονη και δεν θα ξερεις πως θα το καθαρισεις ετσι οπως ειναι στον τοιχο σε πιανει απελπισια. δεν ειναι ακριβως το προβλημα το πως θα το καθαρισω αλλα το τοσο συχνο καθαρισμα φανταζομαι.. ξεσκονιζω σημερα το τραπεζι του σαλονιου και σε 2 μερες ζωγραφιζω με το δαχτυλο πανω με τη σκονη που εχει μαζεψει... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από emperor4her
HERTHAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, emperor4her είπε δεν ειναι ακριβως το προβλημα το πως θα το καθαρισω αλλα το τοσο συχνο καθαρισμα φανταζομαι.. ξεσκονιζω σημερα το τραπεζι του σαλονιου και σε 2 μερες ζωγραφιζω με το δαχτυλο πανω με τη σκονη που εχει μαζεψει... Αυτο δεν ειναι μονο θεμα κουτιου αλλα αναλογα και με τον χωρο του καθενος. Μπορει να ειναι διπλα σε παραθυρο η πανω στο γραφειο η διπλα σε καλοριφερ.Αναλογα με τον χωρο του καθενος. Παντως ειναι ενα κουτι που μαζευει σκονη.
Sarevok19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή, έχω στην κατοχή μου το P3 5-6 μήνες, το έχω πάνω στο γραφείο και έχει χρειαστεί να το καθαρίσω μία φορά μετά από 5 μήνες(χρησιμοποιώντας ένα φθηνό φυσητήρα σε μικρή σκάλα δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά) οπότε για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία διαφορά στη σκόνη από άλλα κουτιά. Τα οφέλη που είδα εγώ σε σχέση με τα προήγουμενα κλειστά κουτιά που είχα είναι οτι δεν χρειάστηκε να πάρω ούτε ένα ανεμιστηράκι και οτι μπορώ να συνδέω-αποσυνδέω οτιδήποτε θέλω έτσι απλά. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ωραίο έχω δει, καμία σχέση με τις φωτογραφίες του σκρουτζ, ψάξτε καλύτερα φωτογραφίες από διάφορα builds. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Sarevok19 1
hondakkias31 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λίγο προσοχή αν το πάρει κάποιος που θέλει να βάλει aio από τι είδα δεν φτάνει να μπει λόγω μεγέθους κουτιού δεξιά πλάγια (θέλει έξτρα bracket κ μπαίνει πιο κοντά όχι στο άνοιγμα)κ προτείνουν το p3 πρόφανως αυτό είναι κυρίως για custom υδροψυξεις κλπ (ενημερωτικά γιατί μου άρεσε το χω δει από κοντά και η τιμή όντως καλή κ ίσως το επαιρνα αλλά δεν έχω σκοπό για custom δυστυχώς ) https://www.skroutz.gr/s/7837426/Thermaltake-Core-P5.html#reviews Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από hondakkias31 2 1
isaias1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Η τιμη ειναι οντως πολυ καλη αλλα οποιος το παρει να παρει και ενα https://www.skroutz.gr/s/5983584/Krausmann-6330.html για να το περναει καθε βδομαδα(μην πω νωριτερα).... Και μετα και ενα κρανος να το φοραει οταν τον κοπαναει η γυναικα που θα εχει γεμισει το υπολοιπο σπιτι απο το τιναγμα... 1
DownUNDERground Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, isaias1983 είπε Η τιμη ειναι οντως πολυ καλη αλλα οποιος το παρει να παρει και ενα https://www.skroutz.gr/s/5983584/Krausmann-6330.html για να το περναει καθε βδομαδα(μην πω νωριτερα).... Και μετα και ενα κρανος να το φοραει οταν τον κοπαναει η γυναικα που θα εχει γεμισει το υπολοιπο σπιτι απο το τιναγμα... Για όλα φροντίζει το Insomnia.
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε σεις πολύ ακριβά βγαίνει μαζί με το κράνος Και 8 δίσκους πως θα τους έχω σούζα ; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Mhlogiatros
elpenor Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Προσοχή, οι φωτογραφίες του μαγαζιού δείχνουν πλαϊνά τζάμια (είναι λογικά από το CA-1E7-00M1WN-03 ) όμως στο site της thermaltake το CA-1E7-00M1WN-00 δεν δείχνει να έχει κανένα πλαϊνό. 2
Aleque Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα Σχετικά με την σκόνη δεν έχω θέμα... του ρίχνω μια κάθε μήνα με πεπιεσμένο αέρα και λίγο με φτερο-πινέλο είναι τσίλικο. Επίσης όπως είπε ενας φίλος πιο πάνω, ΑΙΟ δεν παιζει (εκτος ίσως απο κάποιο μοντέλο kraken νομιζω). Είναι μεγάλη η απόσταση απο το mount στην cpu. Επισυνάπτω μια photo από όταν το έστηνα. 4
kkatzos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Κάτσε ... παιδιά, από μπροστά + πίσω + κάτω είναι ανοικτό; Τελείως; Τώρα το πήρα χαμπάρι. WTF Ε τότε δεν είναι PC case, είναι τραπεζάκι καθιστικού γυρισμένο στο πλάι 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα