alexioannou Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Πολυκατοικία στην Κινέτα με 50 διαμερίσματα. Πέρσυ τέτοια εποχή δεν είχαμε νερα λόγω του ότι επισκεύαζε τις αντλιες.....3 μηνες(δεν υπάρχει δυκτιο ύδρευσης αλλά τεράστια δεξαμενή). Τις είχε επισκευάσει και τις κράταγε σε αποθήκη στην Αθήνα. Πήγα σε εισαγγελέα ο οποιος είπε ότι οι αντλίες πρέπει να βρίσκονται στην θέση που λειτουργουν.... Σε 3 μέρες τις ειχε τοποθετισει..... Φέτος δεν έχει νερό από 2 Μαρτίου μέχρι και σήμερα. Η πολυκατοικία είναι γενικώς βρώμικη και την καθαρίζουν οι 3-4 μόνιμοι κάτοικοι της. Οι λογαριασμοί που έρχονται εξωφρενικοι,μέχρι και ασφάλεια των υπαλλήλων του χρεώνει. Ήδη μια ιδιοκτήτρια με 12 διαμερίσματα εβαλε δικά της νερά.........για να γλυτώσει. Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτούς του κηφήνες εταιρία της πλακας????????
MariaLog Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 κανετε συνελευση, θετετε τα προβληματα και την "κακοδιαχειριση" και αναλαμβανει καποιος διαχειριστης
DrLo Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Πολυκατοικία στην Κινέτα με 50 διαμερίσματα. Πέρσυ τέτοια εποχή δεν είχαμε νερα λόγω του ότι επισκεύαζε τις αντλιες.....3 μηνες(δεν υπάρχει δυκτιο ύδρευσης αλλά τεράστια δεξαμενή). Τις είχε επισκευάσει και τις κράταγε σε αποθήκη στην Αθήνα. Πήγα σε εισαγγελέα ο οποιος είπε ότι οι αντλίες πρέπει να βρίσκονται στην θέση που λειτουργουν.... Σε 3 μέρες τις ειχε τοποθετισει..... Φέτος δεν έχει νερό από 2 Μαρτίου μέχρι και σήμερα. Η πολυκατοικία είναι γενικώς βρώμικη και την καθαρίζουν οι 3-4 μόνιμοι κάτοικοι της. Οι λογαριασμοί που έρχονται εξωφρενικοι,μέχρι και ασφάλεια των υπαλλήλων του χρεώνει. Ήδη μια ιδιοκτήτρια με 12 διαμερίσματα εβαλε δικά της νερά.........για να γλυτώσει. Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτούς του κηφήνες εταιρία της πλακας???????? Απόλυτα λογικό μου φαίνεται να χρεώνει ασφάλεια των υπαλλήλων του. Το μόνο παράλογο είναι ότι σας λέει γιατί χρεώνει τόσο και που παέι το κάθε τι. Δε χρειάζεται να σας το λέει αυτό. Αρκεί το "εγώ θέλω τόσα για αυτή την υπηρεσία γιατί τόσα θέλω το τι θα τα κάνω δε σας πέφτει λόγος". Σε υποχρεώνει κάποιος να έχεις αυτή την εταιρεία; Κάνε ότι έκανε και η άλλη με τα 12 διαμερίσματα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από DrLo
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μια καλή λύση πάντως είναι και να μη μένει κανείς Κινέτα.. Μιλάμε η Θήβα μπροστά της είναι Παρίσι όχι αστεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα