eddie-2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Σε P30 pro θέλω να βάλω προστασία οθόνης, αλλά λόγο της κυρτώτητας ακούω πολλά... Ότι δεν κάθονται καλά τα τζαμάκια κλπ... Και λέω μήπως να βάλω μεμβράνη... Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ!
stark Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, eddie-2 είπε Σε P30 pro θέλω να βάλω προστασία οθόνης, αλλά λόγο της κυρτώτητας ακούω πολλά... Ότι δεν κάθονται καλά τα τζαμάκια κλπ... Και λέω μήπως να βάλω μεμβράνη... Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ! FYI: Μεμβρανη έχει τοποθετημένη.
eddie-2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, stark είπε FYI: Μεμβρανη έχει τοποθετημένη. Τι εννοείς; δεν το έπιασα... Τοποθετημένη από την κατασκευή του;
stark Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, eddie-2 είπε Τι εννοείς; δεν το έπιασα... Τοποθετημένη από την κατασκευή του; Τοποθετημένη πάνω στην οθόνη την βρίσκεις στα Huawei κινητα εδώ και λίγα χρόνια. Μπορείς φυσικά να τη βγάλεις και να βάλεις τζαμάκι αν θέλεις. Αν και για το P30 pro θέλει καλό ψάξιμο λόγω curved screen. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, stark είπε Τοποθετημένη πάνω στην οθόνη την βρίσκεις στα Huawei κινητα εδώ και λίγα χρόνια. Μπορείς φυσικά να τη βγάλεις και να βάλεις τζαμάκι αν θέλεις. Αν και για το P30 pro θέλει καλό ψάξιμο λόγω curved screen. Ελπίζω να μην εννοείς την κλασική μεμβράνη που έχει πάνω και τις στάμπες από τα λογότυπα, γιατί αυτές τις μεμβράνες τις έχουν όλα τα κινητά 😂
stark Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Ελπίζω να μην εννοείς την κλασική μεμβράνη που έχει πάνω και τις στάμπες από τα λογότυπα, γιατί αυτές τις μεμβράνες τις έχουν όλα τα κινητά 😂 Καλώς ελπίζεις
MadSurfer Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Έχοντας δοκιμάσει 3-4 λύσεις όσο είχα το P30 pro προσωπικά αλλά και σε φίλους, από φθηνή μεμβράνη έως το ακριβό Whitestone dome glass αυτό που μου άρεσε περισσότερο και δεν είχα κανένα παράπονο η θέμα ήταν το T-Max το οποίο είναι με UV κόλα και κάθεται άψογα σε όλη την οθόνη και με θήκη (τις μαμισιες σίγουρα).
VonLoutsos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Προσωπικά, έχω σε S7 Edge μεμβράνη που καλύπτει όλη την οθόνη(και το κυρτό κομμάτι),χωρίς UV και τα συναφή, απλά ακολούθησα τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι ορισμένες θήκες την πέταγαν. Θεωρώ πως το τζάμι θα έχει καλύτερη αίσθηση σε σχέση με το πλαστικό και θα είναι και πιο ανθεκτικό. Άρα από εμένα τζάμι.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Προσωπικά, έχω σε S7 Edge μεμβράνη που καλύπτει όλη την οθόνη(και το κυρτό κομμάτι),χωρίς UV και τα συναφή, απλά ακολούθησα τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι ορισμένες θήκες την πέταγαν. Θεωρώ πως το τζάμι θα έχει καλύτερη αίσθηση σε σχέση με το πλαστικό και θα είναι και πιο ανθεκτικό. Άρα από εμένα τζάμι. Η μεμβράνη έχει μεγαλύτερη τραχύτητα απο το tempered glass με αποτέλεσμα το δάχτυλο να μην ολισθαίνει όπως στο tempered glass.Οσο πιο μεγάλη είναι η μεμβράνη σε πάχος, τόσο χειρότερα, όμως προστατεύει πιο πολύ γιατί απορροφά κραδασμούς. Η θήκη παίζει σημαντικό ρόλο αν προεξέχει μερικά mm έστω στις πάνω και κάτω πλευρές, προστατεύει την οθόνη σε πτώση γιατί η οθόνη δεν ακουμπά.Αν προεξέχει και στις πλαϊνές πλευρές είναι άβολο όταν θες να κάνεις scroll στις άκρες. Νομίζω πως το χειρότερο είναι να ακουμπήσει η οθόνη κάπου σε εξόγκωμα, εκεί λίγες οι πιθανότητες να μην σπάσει η οθόνη, παίζει ρόλο η απόσταση, η γωνία κλπ.Φυσικά και το βάρος του κινητού.Το tempered glass μειώνει τις πιθανότητες να σπάσει η οθόνη, δεν προστατεύει 100%. Βλέπω μερικούς με ακριβά κινητά και έχουν πχ την θήκη που δίνουν μαζί με το κινητό, η παίρνουν θήκη με 5-6€.Κακώς, με 10-12€ παίρνεις θήκη Spigen, αν όχι η καλύτερη, σίγουρα απο τις καλύτερες.Υλικό, εφαρμογή, και κρατάει κραδασμούς με κενά αέρος στις γωνίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα