pantelis34535 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 μάγκες εχω ενα pc με ryzen 3200g 16 gb ram 3200 mhz kai 250 gb ssd να αναβαθμίσω τον χώρο σε 1tb ή να βάλω fanakia? γιατι έχω μονο ένα.
masteripper Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 SSD -->Φανταστική Αναβάθμιση που σε κάθε περίπτωση φέρνει πραγματική και εμφανή διαφορά σε ότι κάνεις στον υπολογιστή σου Φανάκια ---> Λογικά θα τα χαρείς τα πρώτα λεπτά...μετά θα τα βλέπεις απο μακριά.....και μετά θα τα ξεχάσεις ...ενίοτε μπορεί να είναι και ενοχλητικά....εκτός αν τίθεται θέμα θορύβου και δεν μπορείς να δουλέψεις.
petran91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, masteripper είπε SSD -->Φανταστική Αναβάθμιση που σε κάθε περίπτωση φέρνει πραγματική και εμφανή διαφορά σε ότι κάνεις στον υπολογιστή σου Εκτός αν έχει ήδη SSD όπως λέει.
masteripper Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, petran91 είπε Εκτός αν έχει ήδη SSD όπως λέει. 1 SSD δεν είναι ποτέ αρκετός... 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 μπηκα μονο και μονο για να δω τι ειναι αυτα τα φανακια... 😅
VonLoutsos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 14 minutes ago, Antilogos1975 said: μπηκα μονο και μονο για να δω τι ειναι αυτα τα φανακια... 😅 Μικρές πιτσες Fan. Επειδή είναι μικρές και δεν φτάνουν ουτε για μυρμήγκι τις λένε fanακια χαιδευτικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Μικρές πιτσες Fan. Επειδή είναι μικρές και δεν φτάνουν ουτε για μυρμήγκι τις λένε fanακια χαιδευτικά. τελικα δεν ειμαι ο μονος με τραγικο χιουμορ....
ilias78 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πάρε κ τα δύο. Τα φανακια έχουν 3 ευρω το 1 τα φθηνότερα. Θα δώσεις 1 κατοστάρικο για το δίσκο κ κολλάς στα συν 6 ευρώ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα