Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Μόλις το πήρα στα €20.37 (21,99 USD)

Είχες και coins; Αλλιώς πώς τα κατάφερες;

Εντωμεταξύ ο TS στο θέμα λέει 14,68€ μαζί με 100W cable;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Εμένα μου βγαίνει 24  δολάρια αλλά με το τελωνείο τι γίνεται; Υπάρχει αντιστοιχος τροπος αποστολής με το priority  των λοιπών καταστημάτων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά τίγκα στους Samxon KM στο δευτερεύον και οι συγκεκριμένοι είναι ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας. Σε έναν κλειστό και χωρίς ενεργή ψύξη power adaptor, οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές στο δευτερεύον είναι το Α και το Ω. Προσωπικά δεν θα έδινα λεφτά για το συγκεκριμένο ή αν το έπαιρνα δεν θα τροφοδοτούσα ακριβές συσκευές με αυτό, γιατί πολύ φοβάμαι ότι το ripple θα είναι υψηλό, για όσο αντέξει. Μπορεί να αντέξει και καιρό αν δε ζορίζεται, αλλά το ripple θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός.

http://www.paullinebarger.net/DS/Samxon/Samxon [radial thru-hole] KM Series.pdf

Επεξ/σία από Hardware Busters
  • Like 2
  • Thanks 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Δε ξέρω καν τι είναι αυτά τα coins 😅

Στη σελίδα του προϊόντος φαίνεται ξεκάθαρα ότι δίνει ως δώρο καλώδιο 100W

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hardware Busters είπε

παιδιά τίγκα στους Samxon KM στο δευτερεύον και οι συγκεκριμένοι είναι ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας. Σε έναν κλειστό και χωρίς ενεργή ψύξη power adaptor, οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές στο δευτερεύον είναι το Α και το Ω. Προσωπικά δεν θα έδινα λεφτά για το συγκεκριμένο ή αν το έπαιρνα δεν θα τροφοδοτούσα ακριβές συσκευές με αυτό, γιατί πολύ φοβάμαι ότι το ripple θα είναι υψηλό, για όσο αντέξει. Μπορεί να αντέξει και καιρό αν δε ζορίζεται, αλλά το ripple θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός.

http://www.paullinebarger.net/DS/Samxon/Samxon [radial thru-hole] KM Series.pdf

Δεν ξέρω για την ποιότητα των πυκνωτών, δεν ξέρω και ποιος είναι ο κατασκευαστής. Δεν έχει δημοσιεύσει ανάλυση ο HKJ απο lygte-info.dk αλλά είχα διαβάσει θετικά σχόλια και στο budgetlightforum και στο usbchardware.reddit.com

Επιπλέον δεν κάνει για τροφοδοσία Raspberry ή άλλου SBC γιατί αν συδέσεις δεύτερη συσκευή θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση στην ισχύ που θα δώσει σε κάθε θύρα και θα διακοπεί στιγμιαία η παροχή.

2 ώρες πριν, christou είπε

Εμένα μου βγαίνει 24  δολάρια αλλά με το τελωνείο τι γίνεται; Υπάρχει αντιστοιχος τροπος αποστολής με το priority  των λοιπών καταστημάτων;

Σε τέτοια περίπτωση δε νομίζω ότι αξίζει να πάρεις και να ρισκάρεις χρέωση τελωνείου. Γενικά πάνω από τα 22 ευρώ δε νομίζω ότι είναι και κάποια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις. 

2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ναι έτσι λέει η φωτογραφία που διαλέγεις χρώμα και βύσμα ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο. Το είχε σε κάποιο πρόμο σε κάποιο σημείο της εφαρμογής αλλά δεν το βρίσκω τώρα.

3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

21,50€. Δε βλέπω να πηγαίνει πιο κάτω. Το 14,68€ αφορά ελάχιστους και αν.

Καλά νέο φρούτο στην αγορά είναι. Λογικά οι τιμές θα πέσουν σιγά-σιγά αν κάποιος δεν το χρειάζεται πραγματικά και θέλει να το πάρει παρορμητικά.

Σίγουρα δεν είναι παρορμητική αγορά. Αν είναι κάτι που σε βολεύει για να κουβαλάς με τον υπολογιστή και να φορτίζει και κινητό μαζί πιστεύω είναι καλή τιμή. Δεν μπορώ να δω ακριβώς πόσο μπορεί να βγει για άλλους χρήστες (ναι, εμένα ήταν πολύ καλή η τελική τιμή). Θα δω αν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο σε 15-22.

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτό μπορούμε να βάλουμε κάποιο καλώδιο usb-c to "*κλασικού port" για λάπτοπ?

Έχω βαρεθεί να κουβαλάω το power brick σπιτι-γραφειο κ έλεγα να πάρω δεύτερο να τους έχω κ τους 2 μονιμα μπριζωμενους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, @topos είπε

Σε αυτό μπορούμε να βάλουμε κάποιο καλώδιο usb-c to "*κλασικού port" για λάπτοπ?

Έχω βαρεθεί να κουβαλάω το power brick σπιτι-γραφειο κ έλεγα να πάρω δεύτερο να τους έχω κ τους 2 μονιμα μπριζωμενους.

Υπάρχουν. Θα τα βρεις σαν "USB PD Decoy Trigger," είτε μικρές πλακέτες που τις ενσωματώνεις στο κύκλωμα/συσκευή σου, είτε μετατροπείς που παίρνουν type c και βγάζουν το βύσμα με την τάση που θέλεις, είτε σαν έτοιμα καλώδια. Αλλά επειδή ο μετατροπέας ή το καλώδιο που κάνει αυτή τη δουλειά παρουσιάζεται στο τροφοδοτικό ως συσκευή που ζητά την συγκεκριμένη τάση, καλό θα ήταν όταν δεν το χρησιμοποιείς να το αποσυνδέεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ που ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε 65-70w και άνω με περισσότερες εξόδους για φόρτιση περισσότερων συσκευών παίζει κάτι αντίστοιχης ποιότητας;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...