Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας, θα ήθελα ρε παιδιά να μ πείτε σχετικά με την αγορά iPhone από σκρουτζομαγαζα αν είναι εγκεκριμένα και είναι καλά και όχι ανακατασκευασμένα κάτι αλλο. Έχετε κάποιo κατάστημα κατά νου καλό???? 

Επεξ/σία από Appleboy13541
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Appleboy13541 είπε

Για σας, θα ήθελα ρε παιδιά να μ πείτε σχετικά με την αγορά iPhone από σκρουτζομαγαζα αν είναι εγκεκριμένα και είναι καλά και όχι ανακατασκευασμένα κάτι αλλο. Έχετε κάποιo κατάστημα κατά νου καλό???? 

Εγώ το μόνο κατάστημα από το οποίο αγοράζω συσκευές iPhone & iPad είναι το https://www.netmobile.gr το οποία υπάρχει στο BestPrice και το εμπιστεύομαι πάρα πολύ καθώς έχω αγοράσει πάνω από 5 συσκευές από αυτούς Apple και όλες ήρθαν στην ώρα τους ή και νωρίτερα και εννοείται ήταν καινούργιες με την ζελατίνα τους κανονικά! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paolo.catti είπε

Εγώ το μόνο κατάστημα από το οποίο αγοράζω συσκευές iPhone & iPad είναι το https://www.netmobile.gr το οποία υπάρχει στο BestPrice και το εμπιστεύομαι πάρα πολύ καθώς έχω αγοράσει πάνω από 5 συσκευές από αυτούς Apple και όλες ήρθαν στην ώρα τους ή και νωρίτερα και εννοείται ήταν καινούργιες με την ζελατίνα τους κανονικά! 

Κοιτά τι γίνετε: το θέμα δεν είναι αν θα έρθει όμορφα στην συσκευασία του κτλπ ουτος η άλλως πάντα ότι ερχετε ερχετε από τον κατασκευαστή κατευθείαν άριστα και στην συσκευασία του όπως πρέπει να είναι. Αν αγοράσει κάποιος ένα iPhone από κατάστημα έχει 2 χρόνια εγγύηση από τον επίσημο διανομέα ή retailers. Ενώ σκρουτζ και best price σου δίνουν 1 χρόνο γιατιι και όχι 2 όπως πρέπει. Άρα κάτι γίνετε ή είναι από άλλης χώρας και πάλι δν μας νοιάζει αυτό έτσι κ αλλιώς το ίδιο κινητό θα είναι π.χ και το «ελληνικό» και το «αμερικανικό» δεν αλλάζει κάτι. Ανακατασκευασμένα έχω ακούσει ότι είναι και είναι κρίμα κάποιος να δώσει 1000+++ Και να του το πλασάρουν ως καινούργιο. Στην Κίνα φτιάχνουν εξ ολοκλήρου κινητά με γνήσια παρακαλώ ανταλακτικα και όλα τα λειτουργικά του κινητού, και στο φτιάχνουν σαν καινούργιο μέχρι και την συσκευασία του σου δίνουν συν στο σφραγίζουν εργοστασιακά. Άρα ποια είναι τα καλά καταστήματα που όντως πουλάνε αυθεντικά και καινούργια ;;; 

Κανεις δν το ξέρει! 

Αλλα τα περισσότερα έμαθα είναι καινούργια αυθεντικά και από χώρες Ε.Ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...