Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αρχές αυτού του μήνα μια κοπέλα δήλωσε παραίτηση και έφυγε. Ο εργοδότης μου άλλαξε το πρόγραμμά σε 6 ήμερες την βδομάδα αλλά δεν θέλει να μου αλλάξει την σύμβαση μου.

Που ξέρω εγώ οτι θα μου δώσει ολα τα μεροκάματα μου και δεν θα πιστολίσει; Ειδικά απο την στιγμή που του είπα πως θέλω να φύγω και εγώ τέλος του μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες στην ΕΡΓΑΝΗ και δες τι έχει δηλωμένο για εσένα (ωράρια, μισθολόγια, άδειες κλπ). Ό,τι φαίνεται μέσα στην ΕΡΓΑΝΗ λογικά μπορείς να το κυνηγήσεις με επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ κλπ και γι' αυτό εκτιμώ ότι θα τα ακολουθήσει για να μην εκτεθεί σε αυτόν τον κίνδυνο.

Ό,τι δεν φαίνεται στην εργάνη, για να το διεκδηκήσεις πρέπει να προχωρήσεις σε καταγγελίες με  αποδείξεις ότι αυτά που είναι δηλωμένα στην εργάνη είναι ανακριβή.    

Επεξ/σία από dtzgr
Διόρθωση του link
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Μπες στην ΕΡΓΑΝΗ και δες τι έχει δηλωμένο για εσένα (ωράρια, μισθολόγια, άδειες κλπ). Ό,τι φαίνεται μέσα στην ΕΡΓΑΝΗ λογικά μπορείς να το κυνηγήσεις με επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ κλπ και γι' αυτό εκτιμώ ότι θα τα ακολουθήσει για να μην εκτεθεί σε αυτόν τον κίνδυνο.

Ό,τι δεν φαίνεται στην εργάνη, για να το διεκδηκήσεις πρέπει να προχωρήσεις σε καταγγελίες με  αποδείξεις ότι αυτά που είναι δηλωμένα στην εργάνη είναι ανακριβή.    

έβαλες ένα p παραπάνω και λέει ypeka, κάντο yeka 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Δυστυχώς, έχω χάσει τους κωδικούς και με αυτά που συμβαίνουν με την καραντίνα δεν μπορούσα να πάω να κάνω επανέκδοση κλειδαρίθμου.

Θα στείλω email στη ΔΟΥ για τον κλειδάριθμο άλλα αυτό μου είπαν μπορεί να έρθει απάντησή σε 3 μέρες.

Εγώ τώρα να πάω να κάνω τη βάρδια μου;; αυτή τη βδομάδα είμαι 6 στα 7(την Τρίτη είχα ρεπό) αν με έχει δηλωμένο για 3 μεροκάματα σίγα μη μου τα δώσει τέλος του μήνα στο χέρι τα μαυρα, γιατι στην τραπεζα μαζι με τα νομιμα σιγα μην τα δωσει..

Επεξ/σία από Ultimateskins
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως τα βρηκα..πρωτη φορα μπαινω στο εργανη και επαθα ενα σοκ με ποσα πραγματα εχει..

Στη συμβαση γραφει οτι απασχολουμε 12 ωρες την εβδομαδα..τι σκατα, καταλαβαινω κατι λαθος;

Επεξ/σία από Ultimateskins

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...