Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εύκολη λύση είναι να κάνεις μεγάλες ποσότητες σούπας με λαχανικά(καρότα, κολοκυθάκια ή ότι άλλο θες), πατάτα για τον υδατάνθρακα και κρέας(κοτόπουλο, μοσχάρι). Τα χτυπάς στο blender με το υγρό απο την σούπα και αποκτούν κρεμώδη υφή. Άλλη συνταγή για χαλαρό γεύμα, ειναι μπισκότα(τύπου πτι μπερ ή digestive) γάλα και φρούτα εποχής. Περαστικά, θέλει δυστυχώς υπομονή με τις μονότονες γεύσεις, παθών και εγώ.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζωμό της πατάτας το πετάτε? εννοώ όταν γίνουν τα φαγητά το ζουμί που έχει μείνει μέσα το βγάζετε? έφτιαξα πατάτες μαζί με κοτόπουλο, είχα ρίξει μέσα λάδια, πιπέρια, αλάτια και λοιπά μυρωδικά αλλά όταν έγινε το φαί, το έβγαλα το νερό που χε μείνει στη κατσαρόλα και έβαλα καινούργιο για να τα αλέσω. Τώρα σκέφτομαι ότι ίσως έχω κάνει λάθος, ίσως έπρεπε να τα αλέσω με το νερό που ήταν ήδη μέσα το οποίο είχε γίνει ζωμός και λόγικα είχε ΄όλη τη γέυση πάνω του.... Γενικά ξέρω ότι σε κρεατικά/λαχανικά κτλ μπορείς να το κρατήσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη πατάτα. 

¨Εκανα βλακεία? είμαι άσχετος από μαγειρική. 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Κόκκινη σάλτσα, χυλοπίτες και τόνο έχεις βάλει μαζί? Το ξέρεις ότι δε σε καλύπτει εγγύηση για το μηχάνημα πια έτσι?

Δημοσ.

Ναι, δεν πετάς το ζωμό, είναι όλη η γεύση και είναι και θρεπτικός από μόνος του.  Ψάξε συνταγές για βραστό - κρεατόσουπα και προσάρμοσε τα λαχανικά και το κρέας σε αυτά που σου αρέσουν. Επίσης κοίτα βελουτέ σούπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...