Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα επιτέλους κομμάτι κόμματι το PC μου, έβαλα τα windows 10 και δυστυχώς δεν εντοπίζεται η κάρτα γραφικών. Η μητρική είναι η Gigabyte b450m ds3 και η κάρτα η Msi gtx geforce 1650 super ventus xs oc.

Ενοειτε πως δεν με αφήνει καν να εγκαταστήσω drivers. Στο device manager βγάζει κάτι του στυλ άγνωστη συσκευή PCI με κίτρινο θαυμαστικό. Την έχω στη θύρα pciex16 και δοκίμασα να την βγάλω κ να την ξαναβάλω αλλά τίποτα. Έχω χιλιοδει αν μπήκε σωστά, βάζω κ το καλώδιο έξτρα τροφοδοσίας, αλλά τίποτα. Ούτε στο bios την αναγνωρίζει με το όνομα της, ωστόσο εικόνα έχω κανονικά στην οθόνη.

Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί έχω απογοητευτεί πολύ, το περίμενα πως κ πως, έδωσα χρήματα κ τώρα φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι. Τι παίζει? Θέλει Bios update? Πρόβλημα με το hdmi καλώδιο? Κάποια ρύθμιση από bios? Προβληματική μητρική ή κάρτα? Κάτι απτά windows? (Υπόψιν δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν bios update κ ψιλοφοβαμαι να το κάνω). 

Επεξ/σία από Lost_Horizon
Δημοσ.

Καλημέρα. Όταν λες ότι δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση τους drivers τι εννοείς? Δοκιμάζεις να τους εγκαταστήσεις και σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος, κι αν ναι ποιο? Φαντάζομαι κατέβασες τους drivers από το site της Nvidia.

Δημοσ.

Τι εννοείς δε σε αφήνει να βάλεις drivers ? Τους κατεβάζεις από nvidia κ δε κάνουν install ? 

Άμα περιμένεις να τους εγκαταστήσουν τα windows από το device manager , σώθηκες 

Το cpu-z τι λέει ? 

Χωρις drivers λογικό είναι να μη τη βλέπει τίποτα με το όνομα της , απλά το cpu-z θα δει τεχνικά χαρακτηριστικά 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...