Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi9 lite vs huawei nova 5T= ποιο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω ενα κινητο μαξ 200 ευρω ητε μεταχ/νο σε mi9 lite ή nova 5T 1 μηνα !Ποιο λετε αξιζει ποιο πολυ?

Tο Mi9 lite υπερτερει φουλ σε οθονη και IR BLASTER και παιρνει καρτα sd σε σχεση με το nova 5T ?Και το nva 5T απλα καλυτερο σε επεξεργαστη και σαν λειτουργικο και ποιο γρηγορη φορτιση και 2 χρονια εγγυηση αντι για 1 ?Σε καμρες ειναι ισα αν βαλεις gcAM  στο μι9 lite σωστα?Ξεχναω κατι πειτε γνωμη...!!Απλα σκεφτομαι ποσο  διαφορα να εχει σε οθονη γιατι οι amoled STA XIAOMI δεν ειναι τοσο ποιοτικες σε σχεση με την lcd εχει διαφορα?Το ρωταω γιατι παιζουν στα ιδα λεφτα και καινουρια και τα 2 στα 255...!Αρα εκει εχω ταβανι!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το mi 6 και πηγαινα καρφι για το mi9 lite otan to mi6 μας αφησε χρονους. Οταν είδα και τις 2 συσκευες απο κοντά το nova 5t με κερδισε. Ειχα και την τυχη να το βρω σε αγγελια εδω σφραγισμενο με εγγυηση μεγαλης αλυσιδασ στα 235 ευρω και το πηρα. Το τηλεφωνο απλα δεν παιζεται. Απο επεξεργαστη οθονη μπαταρια και καμερα απολυτα ικανοποιημενος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε ένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Μην τρελαθουμε, και τα δύο έχουν πολύ καλό επεξεργαστή. Ο κιριν είναι ένα κλικ παραπάνω, αλλά απ' την άλλη μιλάμε για Snapdragon (gcam και γενικότερο καλύτερο development αν χρειαστείς ROMs κτλπ). Σε καθημερινή χρήση δεν ξερω αν θα δεις διαφορά, εκτός και αν σε νοιαζουν τα 10fps παραπάνω που θα πιάσεις με τον κιριν. Από κάμερες, και τα δύο έχουν καλό hardware αλλά το nova κερδίζει out of the box λόγω καλύτερης AI. Mε gcam το lite κάνει επίσης παπάδες. Το nova έχει έλλειψη από FM, ir blaster, headphone jack, SD card slot και amoled, που σε μερικούς μετράει. Τέλος, το miui είναι περίεργο σε σχέση με το emui , αλλά και πάλι είναι θέμα επιλογής και συνήθειας. Δεν laggarei καθόλου σαν λογισμικό, αλλά είναι παραφορτωμενο. Διαφημίσεις στις global εκδόσεις δεν έχουμε πλέον. Μελλοντικά υπάρχει πιθανότητα να περάσεις έναν άλλο launcher ή να το διαολοστειλεις με μια custom ROM. Αυτά πάνω κάτω, δες τι τιμές παίζουν, ζύγισε τι χρειάζεσαι απ' το κάθε κινητό και τι θεωρείς πιο σημαντικό και κάνε την αγορά σου. π.χ. εγώ πήρα πρόσφατα το mi 9 lite σε τσιμπημενη τιμή 240€ από αμαζον γιατι κάλυπτε τις ανάγκες μου και αισθητικά μου άρεσε το μπλε χρώμα και το πίσω ledακι. Καλή αγορά εύχομαι και καλή συνέχεια!

Επεξ/σία από bele
  • Like 2
Δημοσ.

βγαίνει το redmi note 9 Pro σε λίγες μέρες με τιμή γύρω στα 300 και EU priority line. Πριν λίγο τέλειωσε η προσφορά που το είχε βγάλει για προπαραγγελία για λίγες ώρες στα 230 😔

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-Global-Version-6_67-inch-64MP-Quad-Camera-6GB-128GB-5020mAh-NFC-Snapdragon-720G-Octa-core-4G-Smartphone-p-1675538.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=6283698&cur_warehouse=HK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...