SkreamNoize Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Έχει εδώ και 3 μήνες που μετακόμισα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζω πρόβλημα σε την γραμμή, στην αρχή είχα 50/5 σύνδεση και μετά το γύρισα σε 100/10. Μου έστειλαν καινούργιο ρούτερ που εντελώς τυχαία το DNS δεν συνδεόταν με το κέντρο τους, μου λένε να ξαναβάλω το παλιό και να το δώσουμε πίσω στο κατάστημα. Την δεύτερη ημέρα ξανά το ίδιο δεν λέει να συνδεθεί το καινούργιο ρούτερ του ΟΤΕ με το κέντρο τους και το DNS δεν έλεγε να σταθεροποιηθεί. Στο εντωμεταξύ του δηλώνουν βλάβη και ξαναβάζω το παλιό. Την επόμενη ημέρα έρχεται το πρωί τεχνικός και μου λέει πως είναι εντάξει αυτός μέχρι το κουτί τους και πρέπει να έχει θέμα η καλωδίωση και επάνω σε συζήτηση που πιάσαμε μου ανέφερε πως μια παρτίδα απο τα "plus" speedport που παρέλαβαν έτυχε να είναι ελαττωματικά, γυρνάω απο την δουλειά το συνδέω και πιάνει σήμα κανονικά. Το πρόβλημα όμως παραμένει, η γραμμή είναι αυτή που βλέπεται παρακάτω και δεν λέει να ανέβει το download. Μου ανέφερε ο τεχνικός του ΟΤΕ πως είναι θέμα της καλωδίωσης του σπιτιού. Σε έναν έλεγχο που έκανα γιατί είμαι Μηχανολόγος ψυκτικός διαπίστωσα πως τα καλώδια είναι εντάξει. DSL Downstream 41220 kBit/s DSL Upstream 9999 kBit/s Έχει κάποιος να προτείνει κάτι η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο η να φέρω αναγκαστικά τεχνικό για να αλλάξουμε την καλωδίωση ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη για το πανί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αν ο τεχνικός με τον εξοπλισμό του πιάνει 100 έως το κτήριο σου, και από εκεί πέφτει, τότε ναι έχεις κάποια μεγάλη απώλεια. Μου έχει τύχει και χρειάστηκε να αλλάξω την καλωδίωση, πιάνοντας τις ταχύτητες που θα έπρεπε να πιάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δεν είμαι ειδικός, αλλά πιο πολύ μου ακούγεται για θέμα δικτύου εκτός του σπιτιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkreamNoize Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Αν ο τεχνικός με τον εξοπλισμό του πιάνει 100 έως το κτήριο σου, και από εκεί πέφτει, τότε ναι έχεις κάποια μεγάλη απώλεια. Μου έχει τύχει και χρειάστηκε να αλλάξω την καλωδίωση, πιάνοντας τις ταχύτητες που θα έπρεπε να πιάνω. ο τεχνικός πιάνει μέχρι το "καφαο" την ταχύτητα που πρέπει, απο εκεί και πέρα λέει πώς έχει θέμα το καλώδιο που φτάνει μέχρι το σπίτι. η απόσταση είναι στα 30 μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 θελει καλα καλωδια και να φτανει κατευθειαν το εξωτερικο καλωδιο στο ρουτερ.ετσι πιανεις τη μεγιστη ταχυτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Θέμα καλωδίωσης σπιτιού είναι, το είχα και εγώ. Άλλαξε καλωδίωση. Στο Ωραιόκαστρο πολύ πιθανώς να μένεις σε μονοκατοικία άρα βρες το κουτί του εργολάβου (που κουμπώνει ο πάροχος) και τράβα καλώδιο εξωτερικού χώρου κατευθείαν από κουτί σε ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Να ζητηθεί από τον πάροχο η αποστολή του screenshot με τη μέτρηση ταχύτητας στο όριο του σπιτιού, για να αποδειχθούν τα λεγόμενα του Τεχνικού, ότι μέχρι εκεί παίζει «προβλεπόμενα» και ότι όντως το πρόβλημα είναι στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα