rackal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, προσπαθώ να συνδέσω διαφορά ασύρματα ακουστικά με το PS4 αλλά μάταια, στο YouTube δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Το έχει καταφέρει κανείς και αν ναι πως; Δε θέλω ανταπτορα μιας που δεν έχω άλλη διαθέσιμη usb. Ευχαριστώ!
Kastor-nt Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Most standard Bluetooth headphones are not compatible with the PS4, so you will need to make sure you have Bluetooth headphones that are specifically geared to the PS4. Some Bluetooth headphones come with a special dongle that you need to plug in to the controller or console to properly connect to your PS4 Εναλλακτικά, Μη συνδέεις το ps4 με τα ακουστικά , αλλά την τηλεοραση
Cell_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Με την τηλεόραση όπως είπε και ο απο πάνω. Η Sony το έχει πολύ κλειστό το σύστημα.
rackal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ναι αλλά θέλω και το μικρόφωνο των ακουστικών. Αλλά αφού δε γίνεται, απλά το δεχόμαστε και ελπίζουμε για το ps5 να είναι πιο λασκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα