zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ισχύει πως στο interface των tv’s δεν λειτουργούν οι δυνατότητες για youtube, netflix κλπ. που παρέχουν; Και εάν ισχύει κάτι τέτοιο, με ποιόν εναλλακτικό τρόπο μπορεί να δεί κανείς youtube ή netflix ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στις δυνατότητες μιας smart tv;
zoranb Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Είμαι ο μόνος που θέλει να δεί youtube/netflix κλπ κλπ;
kosegdit Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Τι εννοείς ότι δεν λειτουργούν οι δυνατότητες που παρέχουν; Οι εφαρμογές των smart tv για αυτά που ανέφερες είναι διαφορετικές από εταιρεία σε εταιρεία, και δυστυχώς τις περισσότερες φορές παρέχουν περιορισμένο αριθμό επιλογών και settings γενικότερα αν εννοείς αυτό.
zoranb Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω SmartTV και δεν ξέρω. Αυτά που λέω τα άκουσα να τα λένε. Εσύ τί εννοείς πως 40 λεπτά πριν, kosegdit είπε ...δυστυχώς τις περισσότερες φορές παρέχουν περιορισμένο αριθμό επιλογών και settings... μπορείς να φέρεις παράδειγμα; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από zoranb
kosegdit Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για παράδειγμα από την εφαρμογή της Smart tv δεν μπορώ να πειράξω τα settings για τους υπότιτλους. Και είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά, γιατί όταν μπαίνει το Dolby Vision στην Oled αν δεν τους κάνω αχνούς, στραβώνομαι. Οπότε αναγκάζομαι να μπω στο site και μετά να κάνω restart το app. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, πρέπει να είμαι από κοντά και να τα βάλω δίπλα δίπλα για να σου πω. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από kosegdit 1
zoranb Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Τί πρόβλημα έχουν οι Oled με τους υπότιλους; Δεν καταλαβαίνω, πες περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα