Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες από το Πάσχα και μετά το κινητό που έχω τώρα έχει ξεκινήσει και τα φτύνει μάλλον το έχω χάσει (αν και να πω ότι ήταν σκυλί γιατί το έχω 5 χρόνια) είναι το Xiaomi redmi note 4.

Λοιπόν για να γίνω σαφής το Budget που έχω να δώσω είναι μέχρι 200€(αν βρω κάτι καλύτερο ποιο φτηνά πχ με 150€ θα το προτιμήσω).Θέλω να έχει καλή μπαταρία μιας και η χρήση του θα είναι αρκετά απαιτητική.Το ίδιο ισχύει και για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών να είναι εξίσου καλά.Απο κάμερα δεν έχω κάποιο προβλήμα αρκεί να παίρνει gcam και θα το φτιάξω λιγάκι οπότε μου αρκεί αυτό και να αξίζει η κάμερα για τα λεφτά του.απο θέμα χωτικότητας επειδή όπως είπα η χρήση θα είναι απαιτητική χρειάζομαι τουλάχιστον 6gb ram και ο αποθηκευτικός χώρος οκ μπορεί να το βάλω καμία sd card.Για την οθόνη δεν θέλω να πω κάτι αν και είναι από τα σημαντικά πρωτον γιατί σε αυτές τις τιμές αν όχι όλα τα περισσότερα παίζουν με οθόνη απο 6 και πάνω ιντσες οπότε μου αρκεί αυτό.

Να πω ότι έψαξα και βρήκα μέχρι στιγμής δύο κινητά που για μένα είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία.Το xiaomi redmi note 8 pro και το xiaomi mi 9 lite.Η xiaomi δεν παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή που θα κάνω αλλά πιστεύω αντικείμενικα προσφέρει καλές λύσεις σε προνομιακές τιμές.

Τέλος αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο άλλο κινητό με μεγαλύτερη τιμή από 200€ που δίνω να στείλει και το κουπόνι για έκπτωση τουλάχιστον 25%😁.

• Like 1
Δημοσ.

Το Mi 9 lite είναι αρκετά πάνω από 200€.

Το Redmi Note 8 pro θεωρητικά ήταν το καλύτερο έως 200€ μέχρι τώρα από την Xiaomi αλλά λόγω εταιρίας επεξεργαστή (Mediatek) έχω την εντύπωση ότι αρκετοί προτιμούν το οικονομικότερο Note 8T, κοντά στα 150€. 

Εναλλακτική του 8T είναι και το TCL 10L που προτάθηκε παραπάνω μιας και έχουν πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά και τον ίδιο επεξεργαστή. Απλά σε υψηλότερη τιμή και πολύ πιθανό μεγαλύτερη υποστήριξη λογισμικού αφού μόλις κυκλοφόρησε με Android 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...