Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. 

(Κατ αρχήν, έψαξα στην αναζήτηση πριν δημιουργήσω θέμα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό)

Έχω το νετφλιξ εδώ και κάνα 5 μηνο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πολύ συχνά, μπορεί και 2-3 φορές την ημέρα ή και την ώρα, εκεί που ψάχνω για ταινία, 

παγώνει κυριολεκτικά ο υπολογιστής. 

Να σημειώσω ότι ποτέ δεν έχει παγώσει ο υπολογιστής, από τότε που άφησα τα XP πριν 10 χρόνια. Όταν λέμε παγώνει, δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ!! Οπότε αναγκαστικά RESET. 

Και σε chrome και σε mozilla. 

Κάποιες μέρες, μπορεί να μην το κάνει καθόλου, ενώ άλλες, όπως σας είπα στην αρχή.... 

Υπάρχει καμιά λύση; Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; 

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από cuprakatos
Δημοσ.
Στις 7/5/2020 στις 11:31 ΜΜ, micos000 είπε

Στον edge δοκίμασες;

Το app από το store των windows;

Στις 7/5/2020 στις 11:35 ΜΜ, sarpan είπε

Εχεις δοκιμασει με Hardware acceleration off?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Κατέβασα το app από το microsoft store να το δοκιμάσω.... 

Θα επανέλθω...

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Σε windows 7 + firefox έχω το ίδιο θέμα, αν θυμάμαι καλά χωρίς hardware acceleration είναι οκ.
Περίεργο έχεις nvidia νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του AMD driver.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Klausx είπε

Σε windows 7 + firefox έχω το ίδιο θέμα, αν θυμάμαι καλά χωρίς hardware acceleration είναι οκ.
Περίεργο έχεις nvidia νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του AMD driver.

Χαχαχαχα, έλα ρε συ. Μόλις άλλαξα την κάρτα γραφικών!!! χχαχαχα. Λες να ήταν της κάρτας θέμα; Ήταν η RADEON 7870, καλή κάρτα αλλά εφταετίας. Ήθελε φρεσκάρισμα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορώ να το τσεκάρω τώρα αυτό που είπες!!! Ακόμη φαντάσου ρυθμίσεις της νέας κάρτας κάνω.... χαχαχα, με στειλες τώρα 😁

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cuprakatos είπε

Χαχαχαχα, έλα ρε συ. Μόλις άλλαξα την κάρτα γραφικών!!! χχαχαχα. Λες να ήταν της κάρτας θέμα; Ήταν η RADEON 7870, καλή κάρτα αλλά εφταετίας. Ήθελε φρεσκάρισμα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορώ να το τσεκάρω τώρα αυτό που είπες!!! Ακόμη φαντάσου ρυθμίσεις της νέας κάρτας κάνω.... χαχαχα, με στειλες τώρα 😁

Δοκίμασε και με την καινούρια και θα ξέρουμε με σιγουριά, μέχρι και στο firefox bug tracker για AMD drivers λέγανε.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/5/2020 στις 12:23 ΜΜ, Klausx είπε

Δοκίμασε και με την καινούρια και θα ξέρουμε με σιγουριά, μέχρι και στο firefox bug tracker για AMD drivers λέγανε.

Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως, μετά από λίγες ημέρες με την νέα κάρτα της nvidia δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Δεν μου το έχει ξανακάνει. Άρα, όπως είπε ο φίλος παραπάνω, ότι έφταιγε ο AMD driver!!! Τέλος τα παγώματα. Εν τω μεταξύ, ο υπολογιστής χρησιμοποιείται με πολλές εφαρμογές. Πουθενά δεν είχα πάγωμα. Μα πουθενά!!! Μόνο στο νετφλιξ, οπότε που να υποψιαστώ τους drivers της AMD!! Τέλοσπάντων τέλος καλό όλα καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

με την 5700 της υπογραφής και μόνο σε netflix απο edge (οι άλλοι browsers ΔΕΝ μπορούν να παίξουν πάνω απο 720π ανάλυση δυστυχώς) ιδιαίτερα με παλιότερους amd drivers το σύστημα απλά πάγωνε μετά απο 10 λεπτά η 3 ώρες συνεχους παρακολούθησης.

Δεν είχε σημασία τι έκανες, απλά πάγωνε και τέλος.

4 στις 10 φορές πέταγε και μπλέ οθονίτσα.

εδώ και 2 μήνες δεν έχει κολλήσει καθόλου τις 2 τελευταίες ενημερώσεις τηs amd.

• Confused 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...