Kostas1345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Θα χρειαστώ την βοήθεια σας Έχω ένα laptop Sony vaio vpceb1z1e και θέλω να βγάλω το blu ray και να βάλω ένα σκληρό δίσκο ssd. https://www.sony.gr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceb1z1e/specifications Τι θα χρειαστεί να αγοράσω για να βάλω τον ssd στο laptop? Επίσης το blu ray θέλω να το βάλω σε ένα tower που έχω. Γίνεται να μπεί? και αν ναι, τι θα χρειαστεί να αγοράσω για να το βάλω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αρχικα να ξεκινησουμε με το γεγονος οτι στα φορητα τα dvd/cd-roms (η υποδοχη τους δηλ) εχουν χαμηλη ταχυτητα γιατι πολυ απλα δεν χρειαζονται μεγαλες ταχυτητες για την δουλεια τους. Αρα το να βαλεις στην υποδοχη του blu ray τον ssd ειναι σαν να του κοβεις τα φτερα.Προτιμοτερο ειναι να βαλεις στην υποδοχη αυτην καποιον μηχανικο που υποθετω εχεις τωρα , και στην υποδοχη του μηχανικου να βαλεις τον ssd. Οποιον δισκο και αν αποφασισεις να βαλεις , θες κατι τετοιο υποθετω.Πρεπει να μετρησεις το υψος του προφιλ ομως για να δεις ποιο θες.Κυκλοφορουν δυο εκδοσεις , μια των 9.5mm και μια των 12.7mm. Aν το φορητο σου εχει προφιλ 12.7 και παρεις το 9.5αρι , θα μπαλατζαρει απο ο,τι καταλαβαινεις.Ψαξτο λιγο. Οσον αφορα το blu ray , δεν ξερω αν μπορει να βιδωθει στο tower οπως ειναι...δεν εχει το σωστο πλατος.Θες καποια τετοια πατεντα λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δεν ειναι μονο το πως θα βαλεις το blue ray στο desktop, θα χρειαστεις + εξτρα καλωδιο για να το συνδεσεις εκει: https://www.amazon.com/Y-NX-Laptop-Blu-ray-Desktop-Optical/dp/B07BDDMSG8/ref=sr_1_20?currency=USD&ie=UTF8&keywords=slimline optical sata&language=en_US&qid=1531284426&sr=8-20 Α, και το caddy που θα παρεις, λογικα θα πρεπει να ειναι 12αρι/12.7mm, αλλα μετρησε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα