JohnConstantine Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Θα ηθελα να σας καλησπερισω ολους και θα ηθελα λιγο τα φωτα οσων εργαζονται . Το 2020 δεν μπηκε με τις καλυτερες προδιαγραφες σχεδον για κανεναν. Το θεμα μου ειναι ως εξης. Δουλευα σε ενα ξενοδοχειο και εφυγα και βρηκα αλλου δουλεια σε μια εταιρια τροφιμων. Το θεμα εχει ως εξης. Δουλευω ειμαι καινουργιος προσπαθω καταβαλλω το καθετι δυνατο για να γινομαι καθε μερα καλυτερος αλλα ημουν παντα ανασφαλης και φοβαμαι την απολυση. Το να εισαι αοριστου σε μια εταιρια δεν εχει να λεει τιποτα. Ο μισθος μου με ικανοποιει (Σχετικα) οι υπευθυνοι μου ειναι παρα πλ καλοι ανθρωποι και σωστοι. Πριν λιγο ειχε ερθει ο κολλητος μου που δουλευει σε ενα μαγαζι λιανικης-εμποριου. Αυτος δουλευει 4 χρονια κοντα και το μαγαζι ειναι χρονια στο κουρμπετι και μαλιστα εχει παρα πολυ μεγαλα ποσοστα κερδων. Μονο τωρα επεσε αλλα σιγα σιγα θα παρει παλι τα πανω του.Το θεμα μου ειναι το εξης. Εκει η δουλεια ειναι πιο ευκολη +150 ευρω απο οσα παιρνω αλλα ειναι 9ωρο και 6ημερο. Η φιλοσοφια του εν λογο επιχειρηματια ειναι η εξης. "Δεν απολυω" αμα θες φευγεις μονος. Ακομα και αδυναμος να εισαι παρολο που δεν σε ξερω θα σε πλαισιονουν οι παλαιοτεροι απο εσενα. Ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος. Δεν φωναζει δεν πιεζει. Γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν οι αλλαγες και οπου θελω θελω να παω για να μεινω. Απλα η μια εταιρια ειναι μικρη αλλα με μεγαλο κερδος και η αλλη ειναι κολλοσος. Και ειμαι σε φαση τι να κανω αμα μου πει ο φιλος μου να παω. Η δουλεια που κανω τωρα ειναι αρκετα κουραστικη και ακομα μου λενε ειναι τα ευκολα και λεω να δω τι θα δω δλδ. Αμα ειμαι να πεδευομαι αλλα να μην με αγγιξει κανεις δεν πειραζει.Αλλα ειμαι ανασφαλης ως προς το θεμα δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. Απο την αλλη εχω τους φιλους μου εκει μπορω να εξελιχθω αρκετα γρηγορα. Και το θεμα ειναι τι να κανω;;; Εσεις στην θεση μου βασικα ποια εταιρια θα διαλεγατε;; Την μικρη αλλα σιγουρη η το κολοσσο τον αναλωσιμο;; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δεν κατάλαβα αν σου έχουν κάνει πρόταση για την άλλη δουλειά ή νομίζεις ότι θα σου κάνουν. 11 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Θα ηθελα να σας καλησπερισω ολους και θα ηθελα λιγο τα φωτα οσων εργαζονται . Το 2020 δεν μπηκε με τις καλυτερες προδιαγραφες σχεδον για κανεναν. Το θεμα μου ειναι ως εξης. Δουλευα σε ενα ξενοδοχειο και εφυγα και βρηκα αλλου δουλεια σε μια εταιρια τροφιμων. Το θεμα εχει ως εξης. Δουλευω ειμαι καινουργιος προσπαθω καταβαλλω το καθετι δυνατο για να γινομαι καθε μερα καλυτερος αλλα ημουν παντα ανασφαλης και φοβαμαι την απολυση. Το να εισαι αοριστου σε μια εταιρια δεν εχει να λεει τιποτα. Ο μισθος μου με ικανοποιει (Σχετικα) οι υπευθυνοι μου ειναι παρα πλ καλοι ανθρωποι και σωστοι. Πριν λιγο ειχε ερθει ο κολλητος μου που δουλευει σε ενα μαγαζι λιανικης-εμποριου. Αυτος δουλευει 4 χρονια κοντα και το μαγαζι ειναι χρονια στο κουρμπετι και μαλιστα εχει παρα πολυ μεγαλα ποσοστα κερδων. Μονο τωρα επεσε αλλα σιγα σιγα θα παρει παλι τα πανω του.Το θεμα μου ειναι το εξης. Εκει η δουλεια ειναι πιο ευκολη +150 ευρω απο οσα παιρνω αλλα ειναι 9ωρο και 6ημερο. Η φιλοσοφια του εν λογο επιχειρηματια ειναι η εξης. "Δεν απολυω" αμα θες φευγεις μονος. Ακομα και αδυναμος να εισαι παρολο που δεν σε ξερω θα σε πλαισιονουν οι παλαιοτεροι απο εσενα. Ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος. Δεν φωναζει δεν πιεζει. Γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν οι αλλαγες και οπου θελω θελω να παω για να μεινω. Απλα η μια εταιρια ειναι μικρη αλλα με μεγαλο κερδος και η αλλη ειναι κολλοσος. Και ειμαι σε φαση τι να κανω αμα μου πει ο φιλος μου να παω. Η δουλεια που κανω τωρα ειναι αρκετα κουραστικη και ακομα μου λενε ειναι τα ευκολα και λεω να δω τι θα δω δλδ. Αμα ειμαι να πεδευομαι αλλα να μην με αγγιξει κανεις δεν πειραζει.Αλλα ειμαι ανασφαλης ως προς το θεμα δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. Απο την αλλη εχω τους φιλους μου εκει μπορω να εξελιχθω αρκετα γρηγορα. Και το θεμα ειναι τι να κανω;;; Εσεις στην θεση μου βασικα ποια εταιρια θα διαλεγατε;; Την μικρη αλλα σιγουρη η το κολοσσο τον αναλωσιμο;; 1
Muhammad Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 σε τέτοια θέματα δεν είναι να ρωτάς τους άλλους διότι ο καθένας σου απαντάει με βάση τις δικές του ανάγκες. Το θέμα είναι εσύ να πάρεις τη σωστή απόφαση για τις δικές σου ανάγκες. Επίσης έχω δει πολλές φορές να ισχύει το ρητό... Έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέμε. Άτομα που το παίζουν μάγκες και συμβουλεύουν άτομα να παραιτηθούν ή να κάνουν καταγγελίες για διάφορα θέματα, μόλις βρίσκονται αυτοί στη ίδια θέση γίνονται οι μεγαλύτερες κότες. Δέχονται μειώσεις μισθού, τα πάντα και δε μιλάνε. Όσο είναι στην απ έξω όμως ξέρουν να δίνουν συμβουλές. Προσωπικά εγώ είμαι της άποψης και της νοοτροπίας ότι δε θα ζω για να δουλεύω. 6 ήμερο δε θα δούλευα. ούτε 9ωρο. έχει τύχει να αρνηθώ δουλειές επειδή ήθελα να πάω διακοπές, να αράξω και γενικά δεν ήθελα να φάω τη μισή μέρα δουλεύοντας. 1
zanskou Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 αν κάνεις την δουλειά σου, όποια και αν είναι αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε θα έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην εργασία σου οποιος και αν είναι ο εργοδότης και δεν θα έχεις ανάγκη κανένα φίλο για να εξελιχθείς. Αν για να εξελιχθείς, είναι απαραίτητο βήμα να χρησιμοποιήσεις κάποια γνωριμια τότε ίσως να μην είναι απόλυτα επαρκές το επιπεδο της δουλειάς σου και στην πρώτη ευκαιρία θα σε φάει κάποιος άλλος με άλλη γνωριμια. Γενικά για εμένα, ότι κι αν κάνεις φρόντισε να το έχεις κάνει με το σπαθί σου και μόνο. Οι φιλοι (όσο φιλοι κι αν είναι) στο εργασιακό περιβάλλον τις περισσότερες φορές γίνονται άλλοι άνθρωποι και δεν θα διστάσουν να πατήσουν ακόμη και το λαιμό σου αν χρειαστεί.
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Θα ηθελα να σας καλησπερισω ολους και θα ηθελα λιγο τα φωτα οσων εργαζονται . Το 2020 δεν μπηκε με τις καλυτερες προδιαγραφες σχεδον για κανεναν. Το θεμα μου ειναι ως εξης. Δουλευα σε ενα ξενοδοχειο και εφυγα και βρηκα αλλου δουλεια σε μια εταιρια τροφιμων. Το θεμα εχει ως εξης. Δουλευω ειμαι καινουργιος προσπαθω καταβαλλω το καθετι δυνατο για να γινομαι καθε μερα καλυτερος αλλα ημουν παντα ανασφαλης και φοβαμαι την απολυση. Το να εισαι αοριστου σε μια εταιρια δεν εχει να λεει τιποτα. Ο μισθος μου με ικανοποιει (Σχετικα) οι υπευθυνοι μου ειναι παρα πλ καλοι ανθρωποι και σωστοι. Πριν λιγο ειχε ερθει ο κολλητος μου που δουλευει σε ενα μαγαζι λιανικης-εμποριου. Αυτος δουλευει 4 χρονια κοντα και το μαγαζι ειναι χρονια στο κουρμπετι και μαλιστα εχει παρα πολυ μεγαλα ποσοστα κερδων. Μονο τωρα επεσε αλλα σιγα σιγα θα παρει παλι τα πανω του.Το θεμα μου ειναι το εξης. Εκει η δουλεια ειναι πιο ευκολη +150 ευρω απο οσα παιρνω αλλα ειναι 9ωρο και 6ημερο. Η φιλοσοφια του εν λογο επιχειρηματια ειναι η εξης. "Δεν απολυω" αμα θες φευγεις μονος. Ακομα και αδυναμος να εισαι παρολο που δεν σε ξερω θα σε πλαισιονουν οι παλαιοτεροι απο εσενα. Ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος. Δεν φωναζει δεν πιεζει. Γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν οι αλλαγες και οπου θελω θελω να παω για να μεινω. Απλα η μια εταιρια ειναι μικρη αλλα με μεγαλο κερδος και η αλλη ειναι κολλοσος. Και ειμαι σε φαση τι να κανω αμα μου πει ο φιλος μου να παω. Η δουλεια που κανω τωρα ειναι αρκετα κουραστικη και ακομα μου λενε ειναι τα ευκολα και λεω να δω τι θα δω δλδ. Αμα ειμαι να πεδευομαι αλλα να μην με αγγιξει κανεις δεν πειραζει.Αλλα ειμαι ανασφαλης ως προς το θεμα δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. Απο την αλλη εχω τους φιλους μου εκει μπορω να εξελιχθω αρκετα γρηγορα. Και το θεμα ειναι τι να κανω;;; Εσεις στην θεση μου βασικα ποια εταιρια θα διαλεγατε;; Την μικρη αλλα σιγουρη η το κολοσσο τον αναλωσιμο;; τα 150 παραπανω ειναι σχετικο αν απο τα 500 πας στα 650 ειναι τεραστια αυξηση ανα απο τα 1000 πας στα 1150 ειναι κλαιν για μενα καλυτερα μεινε στο 5ημερο 8ωρο, να μπορεις να ζεις.
kinderas Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 εγω θα πω τυπε υπομονη εως την κυριακη...αυτα τα θεματα μονο κυριακη!
JohnConstantine Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, Ntinaras είπε τα 150 παραπανω ειναι σχετικο αν απο τα 500 πας στα 650 ειναι τεραστια αυξηση ανα απο τα 1000 πας στα 1150 ειναι κλαιν για μενα καλυτερα μεινε στο 5ημερο 8ωρο, να μπορεις να ζεις. Μιλαμε απο 600 στα 750. 20 λεπτά πριν, kinderas είπε εγω θα πω τυπε υπομονη εως την κυριακη...αυτα τα θεματα μονο κυριακη! Τι εννοεις φιλε μου;; Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος γτ δεν δουλευει απο την κουραση
sexymwro7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Χοντρικα: 4 βδομαδες επι 5 μερες επι 8 ωρες=160 ωρες για 600 ευρω, αρα 3,75 ευρω η ωρα 4 βδομαδες επι 6 μερες επι 9 ωρες=216 ωρες για 750 ευρω, αρα 3,47 ευρω η ωρα Στην τωρινη δουλεια σου αμοιβεσαι καλυτερα για τις ωρες που δουλευεις. 5 2
JohnConstantine Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, sexymwro7 είπε Χοντρικα: 4 βδομαδες επι 5 μερες επι 8 ωρες=160 ωρες για 600 ευρω, αρα 3,75 ευρω η ωρα 4 βδομαδες επι 6 μερες επι 9 ωρες=216 ωρες για 750 ευρω, αρα 3,47 ευρω η ωρα Στην τωρινη δουλεια σου αμοιβεσαι καλυτερα για τις ωρες που δουλευεις. Ναι το γνωριζω απλα αλλου ειναι το προβλημα. Ειχα και εχω παντα μεγαλες ανασφαλειες. Στο ξενοδοχειο εφτυσα αιμα για να αναγνωρισθει η αξια μου και δεν την φοβομουν την δουλεια οση και να ηταν. Εδω δεν εχεις τετοιες ευκαιριες. Αμα δουνε οτι δεν πιανεις το στοχο γεια σας. Με συνοπτικες διαδικασιες. Απλα ειμαι ενας ανθρωπος που μενω μονος χωρις να εχω πορους. Ειτε απο γονεις ειτε απο φιλους (και δεν θελω και δεν μπορουν). Εννοοντας οτι μια μερα μπορει να μεινω ξεκρεμαστος. Η δουλεια που αμοιβεσαι λιγοτερο δεν απολυει. Ειναι 15 χρονια π.χ το μαγαζι. Δεν απελυσε ποτε κανεναν. Αυτο λεει παρα πολλα.Δεν ειπα οτι θελω να παω να δεσω το γαιδαρο μου αλλα να μου φυγει το αγχος. Ενα 8ωρο σαν ανθρωπος θελω να κανω η οσο παει αναλογα... Σκεφτομαι ακομα να κανω και αλλες εναλλακτικες οπως διπλωμα για ντελιβερι (Δεν εχω) η διπλωμα για σεκιουριτι στη πορεια...
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JohnConstantine είπε Θα ηθελα να σας καλησπερισω ολους και θα ηθελα λιγο τα φωτα οσων εργαζονται . Το 2020 δεν μπηκε με τις καλυτερες προδιαγραφες σχεδον για κανεναν. Το θεμα μου ειναι ως εξης. Δουλευα σε ενα ξενοδοχειο και εφυγα και βρηκα αλλου δουλεια σε μια εταιρια τροφιμων. Το θεμα εχει ως εξης. Δουλευω ειμαι καινουργιος προσπαθω καταβαλλω το καθετι δυνατο για να γινομαι καθε μερα καλυτερος αλλα ημουν παντα ανασφαλης και φοβαμαι την απολυση. Το να εισαι αοριστου σε μια εταιρια δεν εχει να λεει τιποτα. Ο μισθος μου με ικανοποιει (Σχετικα) οι υπευθυνοι μου ειναι παρα πλ καλοι ανθρωποι και σωστοι. Πριν λιγο ειχε ερθει ο κολλητος μου που δουλευει σε ενα μαγαζι λιανικης-εμποριου. Αυτος δουλευει 4 χρονια κοντα και το μαγαζι ειναι χρονια στο κουρμπετι και μαλιστα εχει παρα πολυ μεγαλα ποσοστα κερδων. Μονο τωρα επεσε αλλα σιγα σιγα θα παρει παλι τα πανω του.Το θεμα μου ειναι το εξης. Εκει η δουλεια ειναι πιο ευκολη +150 ευρω απο οσα παιρνω αλλα ειναι 9ωρο και 6ημερο. Η φιλοσοφια του εν λογο επιχειρηματια ειναι η εξης. "Δεν απολυω" αμα θες φευγεις μονος. Ακομα και αδυναμος να εισαι παρολο που δεν σε ξερω θα σε πλαισιονουν οι παλαιοτεροι απο εσενα. Ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικος. Δεν φωναζει δεν πιεζει. Γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν οι αλλαγες και οπου θελω θελω να παω για να μεινω. Απλα η μια εταιρια ειναι μικρη αλλα με μεγαλο κερδος και η αλλη ειναι κολλοσος. Και ειμαι σε φαση τι να κανω αμα μου πει ο φιλος μου να παω. Η δουλεια που κανω τωρα ειναι αρκετα κουραστικη και ακομα μου λενε ειναι τα ευκολα και λεω να δω τι θα δω δλδ. Αμα ειμαι να πεδευομαι αλλα να μην με αγγιξει κανεις δεν πειραζει.Αλλα ειμαι ανασφαλης ως προς το θεμα δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. Απο την αλλη εχω τους φιλους μου εκει μπορω να εξελιχθω αρκετα γρηγορα. Και το θεμα ειναι τι να κανω;;; Εσεις στην θεση μου βασικα ποια εταιρια θα διαλεγατε;; Την μικρη αλλα σιγουρη η το κολοσσο τον αναλωσιμο;; Τα 750€ σε σχέση με τα 600€ έχουν σημαντική διαφορά, η διαφορά θα ήταν πολύ λιγότερο σημαντική σε μισθό 1000€-1150€, όπως έγραψε 1 πιο πρίν. Το θέμα είναι πως το 9ήμερο στα 750€ σε σχέση με τα €/ώρα βγαίνει λιγότερα €/ώρα (3.47€/ώρα) σε σχέση με το 8ωρο 5 ήμερο (3.75€/ώρα) .Επίσης στο 9ωρο 6 ήμερο θα έχεις μόνο 4-5 ρεπό την μήνα, είναι κάπου 216 ώρες/μήνα, ενώ το 8ωρο 5μερο είναι κάπου 160-168 ώρες/μήνα και έχεις 7-8 ρεπό τον μήνα. Το 9ωρο 6ήμερο θα σε κουράσει αρκετά παραπάνω.Το 1 ρεπό είναι λίγο. Εγώ θα αποφάσιζα πρώτα ανάλογα την σωματική και ψυχολογική κούραση ανάμεσα στις 2 δουλειές, έπειτα την δουλειά που θα είχα προοπτική να μείνω πιο πολύ καιρό, μετά τον εργοδότη και το περιβάλλον, μετά την εξέλιξη αν υπάρχει και τέλος την απόσταση. Μάλλον η καλύτερη επιλογή είναι να μείνεις στην μεγάλη εταιρία με 600€/μήνα 8ωρο 5 ήμερο και ταυτόχρονα να ψάχνεις δουλειά με περισσότερα χρήματα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από AntiCambeR
SB_1957 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Ναι το γνωριζω απλα αλλου ειναι το προβλημα. Ειχα και εχω παντα μεγαλες ανασφαλειες. Στο ξενοδοχειο εφτυσα αιμα για να αναγνωρισθει η αξια μου και δεν την φοβομουν την δουλεια οση και να ηταν. Εδω δεν εχεις τετοιες ευκαιριες. Αμα δουνε οτι δεν πιανεις το στοχο γεια σας. Με συνοπτικες διαδικασιες. Απλα ειμαι ενας ανθρωπος που μενω μονος χωρις να εχω πορους. Ειτε απο γονεις ειτε απο φιλους (και δεν θελω και δεν μπορουν). Εννοοντας οτι μια μερα μπορει να μεινω ξεκρεμαστος. Η δουλεια που αμοιβεσαι λιγοτερο δεν απολυει. Ειναι 15 χρονια π.χ το μαγαζι. Δεν απελυσε ποτε κανεναν. Αυτο λεει παρα πολλα.Δεν ειπα οτι θελω να παω να δεσω το γαιδαρο μου αλλα να μου φυγει το αγχος. Ενα 8ωρο σαν ανθρωπος θελω να κανω η οσο παει αναλογα... Σκεφτομαι ακομα να κανω και αλλες εναλλακτικες οπως διπλωμα για ντελιβερι (Δεν εχω) η διπλωμα για σεκιουριτι στη πορεια... Σε κουράζει το 8ωρο/5ήμερο και δεν θα σε κουράζει το 9ωρο/6ήμερο, ενώ θες και χρόνο για να κάνεις άλλα πράγματα? Αφού ζητάς γνώμες, μείνε εκεί που είσαι, μάθε τη δουλειά όσο καλύτερα μπορείς και μην βασίζεσαι στο τί λέει ο φίλος. Γιατί άλλο η παρέα έξω και άλλο μέσα στη δουλειά! Έχουν καεί άνθρωποι από φίλους που τους πήραν στη δουλειά! Πας για καλύτερα και στο τέλος μπορεί να χάσεις και τον φίλο και τη δουλειά!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Ναι το γνωριζω απλα αλλου ειναι το προβλημα. Ειχα και εχω παντα μεγαλες ανασφαλειες. Στο ξενοδοχειο εφτυσα αιμα για να αναγνωρισθει η αξια μου και δεν την φοβομουν την δουλεια οση και να ηταν. Εδω δεν εχεις τετοιες ευκαιριες. Αμα δουνε οτι δεν πιανεις το στοχο γεια σας. Με συνοπτικες διαδικασιες. Απλα ειμαι ενας ανθρωπος που μενω μονος χωρις να εχω πορους. Ειτε απο γονεις ειτε απο φιλους (και δεν θελω και δεν μπορουν). Εννοοντας οτι μια μερα μπορει να μεινω ξεκρεμαστος. Η δουλεια που αμοιβεσαι λιγοτερο δεν απολυει. Ειναι 15 χρονια π.χ το μαγαζι. Δεν απελυσε ποτε κανεναν. Αυτο λεει παρα πολλα.Δεν ειπα οτι θελω να παω να δεσω το γαιδαρο μου αλλα να μου φυγει το αγχος. Ενα 8ωρο σαν ανθρωπος θελω να κανω η οσο παει αναλογα... Σκεφτομαι ακομα να κανω και αλλες εναλλακτικες οπως διπλωμα για ντελιβερι (Δεν εχω) η διπλωμα για σεκιουριτι στη πορεια... Καταπολέμησε τις ανασφάλειες σου.Μονο έτσι θα ελαφρύνει το μυαλό σου. 3 1
Liapisftw Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Και η δική μου γνώμη είναι να μείνεις εκεί που είσαι. Από αυτά που είπες δεν νομίζω να έχεις άσχημο εργασιακό περιβάλλον μιας και είπες ότι οι συνάδελφοι είναι καλοί άνθρωποι. Αφού σε κουράζει το 5νθημερο 8ωρο σκέψου το 6ημερο 9ωρο συν ότι όπως είπαν και παραπάνω η αμοιβή σου είναι υψηλότερη στην δουλειά που είσαι βάση ωρών που δουλεύεις. Επίσης σκέψου να παραιτηθείς και να πάς στην άλλη δουλειά. Άντε πάλι από την αρχή να μάθεις την δουλειά, να μάθεις τα άτομα και τις παραξενιές του καθένα.. γνώμη μου μείνε εκεί που είσαι και αν έχεις την δυνατότητα κάνε κανένα εξτραδακι καπου άλλου περιστασιακά αν βγαίνεις δύσκολα. Και το πιο βασικό. Καταπολέμησε το άγχος σου και πίστεψε στον εαυτό σου! Αυτό λέω σε όλους! Επίσης δεν γεννηθηκαμε όλοι να ξέρουμε τα πάντα και όλες τις δουλειές. Μια χαρά θα τα καταφέρεις αν προσπαθείς και θέλεις να γίνεις καλύτερος. Αυτά από εμένα. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Liapisftw
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Έχω αλλάξει πολλές διαφορετικές δουλειές και ανέβαινα επίπεδο κάθε φορά, πρέπει να βάλεις κάτω τα δεδομένα, πόσο σε αμείβουν ανά ώρα και πόσες ώρες/μέρα δουλεύεις, το βέλτιστο είναι να έχεις μια σωστή απασχόληση 8ωρη/5ήμερη με καλή αμοιβή, για να έχεις 2 μέρες τη βδομάδα να ξεκουράζεσαι.
dollyyy19 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Aυτο το αγχος που εχεις,το εχουν ολοι στον ιδιωτικο τομεα.μονο στο δημοσιο δεν το εχουν.βρες τροπο να μπεις.ποιο λαχειο;ο χειροτερος στο δημοσιο εχει πιασει τζοκερ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις