asemnos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ερωτηση για οσους εχουν, τα πλενομενα φιλτρα αερα αφου στεγνωσουν τα περνατε με καποιου ειδους λαδι για την καλυτερη κατακρατηση της σκονης;
meletis_m Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, asemnos είπε Ερωτηση για οσους εχουν, τα πλενομενα φιλτρα αερα αφου στεγνωσουν τα περνατε με καποιου ειδους λαδι για την καλυτερη κατακρατηση της σκονης; Είχα σε Honda Accord αλλά της KN αλλά εμένα είχε Map Sensor . Εάν το αμάξι σου έχει Maf , πρόσεξε τη ποσοτητα, εχουν καεί αρκετοί έτσι ,μη το πλακωνεις πολύ. Εγω κάθε 10.000 το καθάριζα. 1
asemnos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Είχα σε Honda Accord αλλά της KN αλλά εμένα είχε Map Sensor . Εάν το αμάξι σου έχει Maf , πρόσεξε τη ποσοτητα, εχουν καεί αρκετοί έτσι ,μη το πλακωνεις πολύ. Εγω κάθε 10.000 το καθάριζα. Εχει maf, το αμαξι είναι το Suzuki Swift sport 1ης γενιας. Τι λαδακι εβαζες; 8 λεπτά πριν, NT1G είπε Έτσι δεν λέει ο κατασκευαστής; Ο κατασκευαστης λεει μονο για το κλασικο φιλτρο, μιας χρησης.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, asemnos είπε Εχει maf, το αμαξι είναι το Suzuki Swift sport 1ης γενιας. Τι λαδακι εβαζες; Ο κατασκευαστης λεει μονο για το κλασικο φιλτρο, μιας χρησης. ο κατασκευαστης του φιλτρου θα δεις τι σου λεει πχ η ΚΝ εχει κιτ συντηρησης 2
meletis_m Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, asemnos είπε Εχει maf, το αμαξι είναι το Suzuki Swift sport 1ης γενιας. Τι λαδακι εβαζες; Το είχα πάρει όλο πακέτο από το εξωτερικό επίσημο . Έχει Κιτ καθαρισμού η κάθε εταιρεία . 1
georgerapp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 βαζεις ειδικά ελαφρα λεπτα λαδακια σαν σπρέι για να κρατανε τα μικρα σωματιδια , οπως οι ρυποι για παραδειγμα . εγω δεν εβαζα , εαν πεσει παραπανω εχεις αντιθετο αποτελεσμα με ενα φιλτρο που θα -μπετωσει- σε συντομο χρονικο διαστημα και θα θελει παλι καθαρισμα . καθαριζε την πεταλουδα με σπρει καλυτερα αλλα αραια και που , καθε 3το σερβις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα