Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να κανω port forwarding στο speedport entry 2i της κοσμοτε, ανοιγω τις θυρες απο το ρούτερ αλλα στην πραγματικότητα αυτες δεν ανοίγουν, εχω δοκιμασει σε αλλο ρουτερ και δουλεψε, οποτε ειναι θεμα ρουτερ να υποθεσω;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, m4is είπε

Στο πεδίο WAN IP Host Range βάλε 192.168.1.1 ~ 192.168.1.1. Δοκίμασε και πες αν δούλεψε.

Πραγματικα εχω δοκιμασει τα παντα ..

Δημοσ.

Πώς δοκιμάζεις άμα είναι open το κάθε port? Επίσης το PS4 έχει πάρει στατικά την 192.168.1.16 ή δυναμικά από DHCP? Στην θέση σου θα διέγραφα όλα τα port forward και θα έφτιαχνα 1, μόνο για TCP, μέχρι να το κάνω να δουλέψει. ADSL έχεις ή VDSL?

Δημοσ.

καλημερα
μηπως εισαι πισω απο cgn ? δες μεσα στο interface internet στο πεδιο  status και δες αν εχεις παρει ip που ξεκιναει απο 100.χ.χ.χ
αν εισαι ετσι 13788 και πες τους να σε βγαλουν απο το cgn

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2020 στις 1:05 ΠΜ, Aggelos_INSM είπε

Οριστε

(Επίσης το firewall του ΟΤΕ ειναι απενεργοποιημένο )

Screenshot_20200508-010427_Chrome.jpg

Αν έχεις Adsl γραμμή πρέπει στο Wan Connection να έχεις ΑΤΜ_DSL.
Αν η γραμμή σου είναι Vdsl ή ακόμη και Adsl και παίρνεις από καμπίνα πρέπει να βάλεις PTM_DSL.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anarionasp είπε

καλημερα
μηπως εισαι πισω απο cgn ? δες μεσα στο interface internet στο πεδιο  status και δες αν εχεις παρει ip που ξεκιναει απο 100.χ.χ.χ

Όπως πολύ σωστά αναφέρει είναι σχεδόν σίγουρα το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισα κι εγώ. 

https://www.thelab.gr/forums/topic/180885-ip-camera-ρυθμίσεις-router/?tab=comments#comment-2741521

https://www.adslgr.com/forum/threads/1040502-Ξαφνικά-το-Port-Forward-δεν-λειτουργεί

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Αν η γραμμή σου είναι Vdsl ή ακόμη και Adsl και παίρνεις από καμπίνα πρέπει να βάλεις PTM_DSL.

ADSL ειμαι

4 ώρες πριν, anarionasp είπε

καλημερα

"IP Address100.105.37.80/255.255.255.255"

Οποτε αυτο φταιει;

37 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Κατσε πως ξερω οτι παιρνω απο καμπινα; Νομιζω απο A/Κ παιρνω αλλα δεν παιρνω και ορκο..

5 ώρες πριν, m4is είπε

Πώς δοκιμάζεις άμα είναι open το κάθε port? Επίσης το PS4 έχει πάρει στατικά την 192.168.1.16 ή δυναμικά από DHCP? Στην θέση σου θα διέγραφα όλα τα port forward και θα έφτιαχνα 1, μόνο για TCP, μέχρι να το κάνω να δουλέψει. ADSL έχεις ή VDSL?

Εχω ADSL

απο το canyouseeme.org (εχω ακουσει οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα site για ελέγχους port)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

ADSL ειμαι

"IP Address100.105.37.80/255.255.255.255"

Οποτε αυτο φταιει;

Κατσε πως ξερω οτι παιρνω απο καμπινα; Νομιζω απο A/Κ παιρνω αλλα δεν παιρνω και ορκο..

Εχω ADSL

απο το canyouseeme.org (εχω ακουσει οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα site για ελέγχους port)

Φταίει αυτό που είπε ο anarionasp πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, m4is είπε

Ωραια παιδια σας ευχαριστω

46 λεπτά πριν, m4is είπε

Βγηκα απο cgn, το port forwarding και το DMZ δουλεύουν κανονικα , σας ευχαριστώ ολους !

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...