stratos_21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, marmagia είπε στην diners η alpha αφαιρεί το ποσό των δόσεων απο το πιστωτικό όριο Έχω παραθέσει εικόνα παραπάνω που υπάρχει το εφάπαξ διαθέσιμο και ξεχωριστό το δεσμευμένο για δόσεις Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από stratos_21
marmagia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, stratos_21 said: Έχω παραθέσει εικόνα παραπάνω που υπάρχει το εφάπαξ διαθέσιμο και ξεχωριστό το δεσμευμένο για δόσεις τοτε διαφοροποιείται απο πελάτη σε πελάτη με κάποιον τρόπο. στη δική μου δεν το βλέπω να το διαχωρίζει κάπου. Παλιά γινόταν αυτό που λες αλλά νομίζω ιανουάριο ή φεβρουάριο μου ηρθε το sms που μου ελεγε για την νεα πολιτική. Να την εφαρμόζουν σταδιακά; δε ξέρω Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από marmagia
johncr23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Πεοτε μου και μενα λιγο κατι.. εχω καρτα 1000 ευρω οριο.. αγορασα κλιματιστικο 1000 ευρω με 36 ατοκες αλλα αντι να μεινει υπολοιπο 0 ευρω με την αγορα αυτη εμειναν 200 ευρω μεσα.. τι γινεται ρε παιδια ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα