Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στη δική σου ασφαλιστική κάνεις αγωγή και στην τελική δεν έχεις καμιά δουλειά εσύ με την ασφαλιστική του άλλου 

Εφόσον εσύ είσαι ο υπαίτιος, πως δεν έχει δουλειά η δική σου ασφαλιστική?

Θα μας τρελάνεις...

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον εσύ είσαι ο υπαίτιος, πως δεν έχει δουλειά η δική σου ασφαλιστική?

Θα μας τρελάνεις...

εφόσον εγώ είμαι ο υπαίτιος χέστηκα δεν περιμένω αποζημίωση από κανέναν και δεν αναφέρομαι σε μεικτή 

εφόσον είναι άλλος ο υπαίτιος και εγώ περιμένω να πληρωθώ θα περιμένω να πληρωθώ αυτό που αναφέρει το συμβόλαιό μου , αν δεν το πληρωθώ (δεν με αφορά τι θέλει και τι δε θέλει να πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου) εγώ θα στραφώ εναντίον της δικής μου ασφαλιστικής που μου έκανε αυτό το συμβόλαιο και θα ζητήσω να πληρωθώ το ποσό για το οποίο πλήρωνω ασφάλιστρο 

αυτό το έχω πάθει μία μόνο φορά σε ολική όπου δικαίως επικαλέστηκαν ότι έστω και για 14 μέρες είχε κλείσει χρόνο οπότε δικαίως έπαιξε η μείωση αξίας που προβλέπεται  (10-15% ήταν νομίζω// και οικονομικά δεν είχε νόημα να το κυνηγήσω) 

έχω δει ομως κόσμο να πληρώνει παραπάνω ασφάλιστρα τζάμπα για αξία που δεν παίζει και δεν θα πάρει, εκεί είναι θέμα ασφαλιστή και ασφαλιστικής

προφανώς δεν γίνεται να είναι άμοιροι ευθυνών αν δεν παίξει αυτό το ποσό στην πράξη, πήραν το ασφάλιστρο

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

εφόσον εγώ είμαι ο υπαίτιος χέστηκα δεν περιμένω αποζημίωση

εφόσον είναι άλλος ο υπαίτιος και εγώ περιμένω να πληρωθώ θα περιμένω να πληρωθώ αυτό που αναφέρει το συμβόλαιό μου , αν δεν το πληρωθώ (δεν με αφορά τι θέλει και τι δε θέλει να πληρώσει η ασφαλιστική του άλλου) εγώ θα στραφώ εναντίον της δικής μου ασφαλιστικής που μου έκανε αυτό το συμβόλαιο και θα ζητήσω να πληρωθώ το ποσό για το οποίο πλήρωνω ασφάλιστρο 

Μην μπερδεύεσαι, είπαμε εσύ είσαι ο "άλλος", εσύ έπεσες πάνω μου, εσύ είσαι ο υπαίτιος, συνεπώς για τη συγκεκριμένη ζημιά από τη δική σου ασφαλιστική (την ERGO) θα αποζημιωθώ.

Στο συμβόλαιο που έχω με την ασφαλιστική μου (Εθνική) δεν προβλέπεται να αποζημιωθώ όταν με τρακάρει τρίτος (εσύ).

Από τη δική μου ασφαλιστική θα ζητούσα να αποζημιωθώ σε άλλη περίπτωση, ας πούμε στην περίπτωση που μου το κλέψουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην μπερδεύεσαι, είπαμε εσύ είσαι ο "άλλος", εσύ έπεσες πάνω μου, εσύ είσαι ο υπαίτιος, συνεπώς για τη συγκεκριμένη ζημιά από τη δική σου ασφαλιστική (την ERGO) θα αποζημιωθώ.

Στο συμβόλαιο που έχω με την ασφαλιστική μου (Εθνική) δεν προβλέπεται να αποζημιωθώ όταν με τρακάρει τρίτος (εσύ).

Από τη δική μου ασφαλιστική θα ζητούσα να αποζημιωθώ σε άλλη περίπτωση, ας πούμε στην περίπτωση που μου το κλέψουν.

οκ, ετσι πάει με μοναδική εξαίρεση κάλυψη από στούκο με ανασφάλιστο (που ήταν και η δική μου περίπτωση )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

οκ, ετσι πάει με μοναδική εξαίρεση κάλυψη από στούκο με ανασφάλιστο (που ήταν και η δική μου περίπτωση )

Τι να σου πω, δεν θυμάμαι να συζητούσαμε για κάποια δική σου περίπτωση που αφορούσε ζημιά από ανασφάλιστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...