Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Γεια σας, Προσφατα ειχα πληρωσει προκαταβολη ενα ποσο στα vf laser clinics. Ειχα υπγραψει κατι αλλα δυστυχως δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα. Τελικα αλλαξα γνωμη και δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια και ουτε να πληρωσω το υπολοιπο. Δε ζηταω την προκαταβολη πισω, απλως δε θελω να κανω και να πληρωσω το υπολοιπο. Μου ειπαν να περασω απο εκει προφανως να με πεισουν να πληρωσω. Τι μπορω να κανω σαυτην την περιπτωση? Ευχαριστω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 49 λεπτά πριν, mynamesjeff είπε Γεια σας, Προσφατα ειχα πληρωσει προκαταβολη ενα ποσο στα vf laser clinics. Ειχα υπγραψει κατι αλλα δυστυχως δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα. Τελικα αλλαξα γνωμη και δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια και ουτε να πληρωσω το υπολοιπο. Δε ζηταω την προκαταβολη πισω, απλως δε θελω να κανω και να πληρωσω το υπολοιπο. Μου ειπαν να περασω απο εκει προφανως να με πεισουν να πληρωσω. Τι μπορω να κανω σαυτην την περιπτωση? Ευχαριστω Περνας απο εκει και δεν τους αφηνεις να σε ψησουν να συνεχισεις το προγραμα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 υπαρχει περιπτωση να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω?
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, mynamesjeff είπε υπαρχει περιπτωση να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω? Πολύ πιθανόν. Εξαρτάται τι αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπόγραψες.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 εχω δικαιωμα να τους ζητησω ενα αντιγραφο? εχουν την υποχρεωση να μου το δωσουν? εχω το δικαιωμα να τους πω οτι θα τους δωσω σιγουρη απαντηση σε λιγες μερες? Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως...
TuXaKoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, mynamesjeff είπε εχω δικαιωμα να τους ζητησω ενα αντιγραφο? εχουν την υποχρεωση να μου το δωσουν? εχω το δικαιωμα να τους πω οτι θα τους δωσω σιγουρη απαντηση σε λιγες μερες? Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως... Ναι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αντίγραφό του συμβολαίου. Καταρχήν μην πας αρνητικά προκατειλημμένος. Πήγαινε, να έχεις υπομονή και να είσαι ήρεμος, σε περίπτωση που σου πουν ότι δεν γίνεται ή σου ζητήσουν να πληρώσεις κάτι περισσότερο, ζητάς το συμβόλαιο και αφού το διαβάσεις βλέπεις τι επιλογές έχεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Οκ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια... ουτως η αλλως αυτο θα εκανα αλλα απλως δεν ξερω απαυτα.... Εχω βαλει στοχο ζωη μου να μην κανω τετοια μαλακα παλι.... να υπογραφω μαλακιες για τις οποιες δεν ειμαι σιγουρος. Θα παω ηρεμος (γενικα ειμαι ηρεμος και ελεγχω καλα τα συναισθηματα μου οποτε δεν υπαρχει θεμα) και θα ενημερωσω εδω στο thread για πιθανες εξελιξεις (αν δεν το εχουν κλεισει το thread οι mods)
elissssss Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Γειά σας, επειδή έκανα και εγώ το ίδιο λάθος, τελικά τι έγινε?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 6 hours ago, elissssss said: Γειά σας, επειδή έκανα και εγώ το ίδιο λάθος, τελικά τι έγινε? πηρες συμβολαιο?τι γραφει για ακυρωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα