Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας,

Προσφατα ειχα πληρωσει προκαταβολη ενα ποσο στα vf laser clinics. Ειχα υπγραψει κατι αλλα δυστυχως δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα. Τελικα αλλαξα γνωμη και δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια και ουτε να πληρωσω το υπολοιπο. Δε ζηταω την προκαταβολη πισω, απλως δε θελω να κανω και να πληρωσω το υπολοιπο. Μου ειπαν να περασω απο εκει προφανως να με πεισουν να πληρωσω. Τι μπορω να κανω σαυτην την περιπτωση?

Ευχαριστω 

• Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mynamesjeff είπε

Γεια σας,

Προσφατα ειχα πληρωσει προκαταβολη ενα ποσο στα vf laser clinics. Ειχα υπγραψει κατι αλλα δυστυχως δεν εχω το συμβολαιο μαζι μου τωρα. Τελικα αλλαξα γνωμη και δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια και ουτε να πληρωσω το υπολοιπο. Δε ζηταω την προκαταβολη πισω, απλως δε θελω να κανω και να πληρωσω το υπολοιπο. Μου ειπαν να περασω απο εκει προφανως να με πεισουν να πληρωσω. Τι μπορω να κανω σαυτην την περιπτωση?

Ευχαριστω 

Περνας απο εκει  και δεν τους αφηνεις να σε ψησουν να συνεχισεις το προγραμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mynamesjeff είπε

υπαρχει περιπτωση να ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω?

Πολύ πιθανόν. Εξαρτάται τι αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπόγραψες. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω δικαιωμα να τους ζητησω ενα αντιγραφο? εχουν την υποχρεωση να μου το δωσουν? εχω το δικαιωμα να τους πω οτι θα τους δωσω σιγουρη απαντηση σε λιγες μερες?

Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mynamesjeff είπε

εχω δικαιωμα να τους ζητησω ενα αντιγραφο? εχουν την υποχρεωση να μου το δωσουν? εχω το δικαιωμα να τους πω οτι θα τους δωσω σιγουρη απαντηση σε λιγες μερες?

Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως...

Ναι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αντίγραφό του συμβολαίου. Καταρχήν μην πας αρνητικά προκατειλημμένος. Πήγαινε, να έχεις υπομονή και να είσαι ήρεμος, σε περίπτωση που σου πουν ότι δεν γίνεται ή σου ζητήσουν να πληρώσεις κάτι περισσότερο, ζητάς το συμβόλαιο και αφού το διαβάσεις βλέπεις τι επιλογές έχεις. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οκ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια... ουτως η αλλως αυτο θα εκανα αλλα απλως δεν ξερω απαυτα.... Εχω βαλει στοχο ζωη μου να μην κανω τετοια μαλακα παλι.... να υπογραφω μαλακιες για τις οποιες δεν ειμαι σιγουρος.

Θα παω ηρεμος (γενικα ειμαι ηρεμος και ελεγχω καλα τα συναισθηματα μου οποτε δεν υπαρχει θεμα) και θα ενημερωσω εδω στο thread για πιθανες εξελιξεις (αν δεν το εχουν κλεισει το thread οι mods)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
6 hours ago, elissssss said:

Γειά σας, επειδή έκανα και εγώ το ίδιο λάθος, τελικά τι έγινε?

πηρες συμβολαιο?τι γραφει για ακυρωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...