Bakxos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα ξέρετε κάποια μαγαζιά στην Αθηνα ευρύτερα που να πουλάνε ξυλεία για κατασκευές. Δεν θέλω τύπου praktiker και τέτοια γιατί συνήθως αυτά έχουν συγκεκριμένα είδη ξύλου. Ευχαριστώ
Bakxos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, villasg είπε https://ftiaxtomonosou.gr/ στα πατησια Αυτά βλέπω ότι στο φτιάχνουν. Εγώ δεν θέλω να μου φτιάξουν. Θέλω να αγοράσω ξυλεία για να το φτιάξω μόνος μου
SB_1957 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Bakxos είπε Αυτά βλέπω ότι στο φτιάχνουν. Εγώ δεν θέλω να μου φτιάξουν. Θέλω να αγοράσω ξυλεία για να το φτιάξω μόνος μου Δεν είναι υποχρεωτικό να σου τα φτιάξουν! Μπορείς να πας και να ζητήσεις τα ξύλα που θες, στις διαστάσεις που θες και από κει και πέρα να κάνεις αυτό που έχεις σχεδιάσει!
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Bakxos είπε Αυτά βλέπω ότι στο φτιάχνουν. Εγώ δεν θέλω να μου φτιάξουν. Θέλω να αγοράσω ξυλεία για να το φτιάξω μόνος μου Στον αποθηκευτικό της χώρο, μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιίας, ξυλεία όλων των ειδών, μελαμίνες,πάγκους πορτάκια, σε μια μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Κάτι δεν διάβασες σωστά μάλλον.. .
Bakxos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Στον αποθηκευτικό της χώρο, μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιίας, ξυλεία όλων των ειδών, μελαμίνες,πάγκους πορτάκια, σε μια μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Κάτι δεν διάβασες σωστά μάλλον.. . Έχεις δίκαιο. Αυτό δεν το διάβασα πήγα κατευθείαν στις εγκαταστάσεις μας που έχει το εργοστάσιο κλπ και αυτό δεν το ανέφερε. Σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Δεν είναι υποχρεωτικό να σου τα φτιάξουν! Μπορείς να πας και να ζητήσεις τα ξύλα που θες, στις διαστάσεις που θες και από κει και πέρα να κάνεις αυτό που έχεις σχεδιάσει! Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια 1
panosvlass Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Παπουτσογλου στην Παλλήνη αν σε βολευει η περιοχη.
panostom Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Προς νότια προάστια έχουμε τίποτα; Γιατί καλά τα ξύλα από τα λεροι όταν ξεκινάς να ασχολείσαι, αλλά σταδιακά θέλω να πάω σε καλύτερη, πιο ποιοτική και σκληρή ξυλεία για πιο ανθεκτικές και καλόγουστες κατασκευές
manos256 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, panostom είπε Προς νότια προάστια έχουμε τίποτα; Γιατί καλά τα ξύλα από τα λεροι όταν ξεκινάς να ασχολείσαι, αλλά σταδιακά θέλω να πάω σε καλύτερη, πιο ποιοτική και σκληρή ξυλεία για πιο ανθεκτικές και καλόγουστες κατασκευές Τσέκαρε στον Άλιμο τον Φωτοπουλο http://www.foxyl.com/ Από εκεί προμηθεύεται Χρόνια ο πατέρας μου. 1
Bakxos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σήμερα πήγα και πήρα προσφορά απο ενα από τα καταστήματα που είπατε. Για 10 ταβλες 130×9,5cm , 10 ταβλες 50×9,5cm, 2κομματια κόντρα πλακέ θαλάσσης 15mm (παχος) 130×50cm μου είπε 110€. Παίρνω τηλέφωνο εκεί που το είδα έτοιμο και μου λέει βαμμένο στο χρώμα που θέλεις και στις διαστάσεις που το θέλεις με ξύλο έλατο και κόντρα πλακέ θαλάσσης για πάτο και καπάκι 117€. Και λέω τώρα 110 τα ξύλα συν κάνα 30ρι οι μπογιές και η αδιαβροχοποιηση συν βίδες μεντεσεδες αλυσίδες και ο χρόνος που θα φάω αξίζει? Έλεγα αν ήταν κάνα 70ρι τα ξύλα θα το έκανα. Απλά μου φαίνονται πολλά 110 μόνο για ξύλα. Έχετε καμία γνώμη? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα