HolyMcDiver Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Γειά σας μάγκες. Έχω πάρει ένα πακέτο από ebay και έχω βάλει για διεύθυνση και όνομα τα στοιχεία του πατέρα ενός φίλου μου. Πήγα σήμερα στα ελτά και μου λένε χρειάζομαι ειδοποιητήριο και του φίλου μου δεν του έχει έρθει λέει. Μπορώ να βρω μια εναλλακτική ώστε να μην περιμένω ειδοποιτήριο και να πάρω το πακέτο μου με τον φίλο μου; Επίσης μπορεί ο φίλος μου να το πάρει εκείνος αντί ο πατέρας του; Αν βοηθάει, ο φίλος μου είναι ενήλικος.
G.bar Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Από τη στιγμή που 'έχει 'έρθει το δέμα και απλά έχει χαθεί το ειδοποιητήριο, μπορεί να πάει ο πατέρας του φίλου σου με την ταυτότητα του και με την ελπίδα ότι θα βρει κάποιον υπάλληλο να ασχοληθεί, και να ψάξει να το βρει βάσει του ονόματος. Να πας εσύ και να σου δώσουν το δέμα κάποιου άλλου είτε με ειδοποιητήριο είτε χωρίς, αδύνατο. Αν πάει ο φίλος σου με υπεύθυνη δήλωση από τον πατέρα του και το ειδοποιητήριο, γίνεται. Να πάει με την ταυτότητα του πατέρα του και να τον εξυπηρετήσουν, είναι στην ευχαιρεια του υπαλλήλου αλλά χλωμό.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Για ποιο λόγο το έκανες αυτό; Και γιατί έβαλες τα στοιχεία του πατέρα του φίλου σου, και δεν έβαλες κατευθείαν τα στοιχεία του φίλου σου αν ήθελες να το παραλάβει αυτός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα