ntelis1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα θέλω να κάνω pc για το σπίτι και ακούω γνώμες για το συγκεκριμένο. Η δουλειά που το χρειάζομαι είναι για ίντερνετ αποκλειστικά multi tasking κλπ.Και να παίζω και κάνα παιχνίδι που και που. Βρήκα το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube και μου άρεσε το pc και γενικά το μπάτζετ μου είναι εκεί κοντά. Πως σας φαίνεται.
d3v4st4tor Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλό είναι και αν 'γλυκαθείς' στο μέλλον παίρνει αναβαθμιση στα γραφικά, υπάρχουν παρεμφερή builds που κοστίζουν περίπου το ίδιο αλλά οι Ryzen μάλλον είναι μονόδρομος για τα ενσωματωμένα γραφικά τους. Υπολόγισε +30 ευρώ περίπου τα μεταφορικά αν τα πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά και περίπου +100 ευρώ μίνιμουμ για οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι (καινούρια) για να είσαι κομπλέ.
ntelis1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε Καλό είναι και αν 'γλυκαθείς' στο μέλλον παίρνει αναβαθμιση στα γραφικά, υπάρχουν παρεμφερή builds που κοστίζουν περίπου το ίδιο αλλά οι Ryzen μάλλον είναι μονόδρομος για τα ενσωματωμένα γραφικά τους. Υπολόγισε +30 ευρώ περίπου τα μεταφορικά αν τα πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά και περίπου +100 ευρώ μίνιμουμ για οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι (καινούρια) για να είσαι κομπλέ. Οθόνη έχω 24' και πληκτρολόγιο κλπ έχω οπότε είμαι κομπλέ με αυτά. Τι αλλαγές θα έκανες στο μέλλον; Κάρτα γραφικών και ram περισσότερο;
d3v4st4tor Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, κατ'αρχην συγγνώμη για το αργοπορημένο της απάντησης, προέκυψε θέμα υγείας σε μέλος της οικογένειας και ξημεροβραδιαζόμουν στο νοσοκομείο. Τώρα στο θέμα μας, ναι, μία κάρτα γραφικών (τουλάχιστον μία 1050ti γιά να καταλάβεις διαφορά σε σχέση με τα ενσωματωμένα γραφικά), και αν έχεις σκοπό να παίξεις πολύ καινούρια και βαριά παιχνίδια ή να κάνεις video editing θα χρειαστεί να αλλάξεις τη ραμ με 2 στικάκια των 8gb. Ιδανικό σετ απ μία πχ 1650 super και 2x8 gb στα 3400ghz. Πάντως το συγκεκριμένο pc εχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης-εξέλιξης και καθώς η AMD χρησιμοποιεί την ίδια (AM4) πλατφόρμα ακόμα και ένας δυνατότερος επεξεργαστής (R5 η R7) είναι εφικτό να μπει. Μόνο αν ασχοληθείς με overclocking θα πρέπει να πας σε B450- B470 μητρική. Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα