kaper1987 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σήμερα πήγαινα το pc στην εργασία μου για το φυσήξω να φύγει η σκόνη. Αφου το καθάρισα προσεκτικά,το έβαλα στην πρίζα κ δεν bootare ποτέ. αναβει σταθερά το led pwr της μητρικής αλλά τα breathing lights όχι που κανονικά αναβοσβήνουν κ με το pc κλειστό. ενας external hdd που συνδέω Με USB στην μητρική ανάβει το λαμπάκι του. Επειδη δεν έχω άλλο psu γεφύρωσα πράσινο με μαύρο κ το φανακι δουλεύει. Η ψυχτρα του cpu δεν δουλεύει γεφυρωσα τα pinakia του power button αλλά τπτ. Υπαρχει πιθανότητα με την μετακίνηση επειδή η ψυχτρα είναι μεγάλη να μετακινήθηκε ο cpu? Το σύστημα mobo:Asus z170 pro gaming CPU:i5 6600k Psu:cooler master 620w
Crybal Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, kaper1987 είπε Καλησπέρα σήμερα πήγαινα το pc στην εργασία μου για το φυσήξω να φύγει η σκόνη. Αφου το καθάρισα προσεκτικά,το έβαλα στην πρίζα κ δεν bootare ποτέ. αναβει σταθερά το led pwr της μητρικής αλλά τα breathing lights όχι που κανονικά αναβοσβήνουν κ με το pc κλειστό. ενας external hdd που συνδέω Με USB στην μητρική ανάβει το λαμπάκι του. Επειδη δεν έχω άλλο psu γεφύρωσα πράσινο με μαύρο κ το φανακι δουλεύει. Η ψυχτρα του cpu δεν δουλεύει γεφυρωσα τα pinakia του power button αλλά τπτ. Υπαρχει πιθανότητα με την μετακίνηση επειδή η ψυχτρα είναι μεγάλη να μετακινήθηκε ο cpu? Το σύστημα mobo:Asus z170 pro gaming CPU:i5 6600k Psu:cooler master 620w Οταν το φυσηξες,τα fans τα ειχες μπλοκάρει? Δοκίμασες να βγαλεις και να ξαναβαλεις ολα τα καλώδια?
kaper1987 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ναι τα είχα μπλοκάρει.Τα έβγαλα όλα καλώδια ,ram, gpu. Έβγαλα κ την mobo από το κουτί μήπως βραχυκυκλώνε με κάτι. Συνδεσα με psu εκτός κουτιού αλλά κ πάλι τπτ.
Crybal Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δεν δοκιμαζεις να βγαλει και να ξαναβαλεις και την cpu? Μαλλον μονο αυτο εμεινε
manolis940 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Όταν λέμε δεν bootάρει για να είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Πατάς το κουμπί και τίποτα; Ούτε black screen ?
Aris_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 δοκιμάζεις 1. με άλλο psu αν έχεις η φιλου αν δεν με άλλες μνήμες αν δεν με άλλη κάρτα gpu και στο τέλος τέλος ελέγχεις με άλλη cpu και όταν φτάσεις εκεί 99.9% θα έχει θέμα το mb και μετά η cpu όλα τα spare να δουλεύουν σίγουρα αλλού
kaper1987 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, manolis940 είπε Όταν λέμε δεν bootάρει για να είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Πατάς το κουμπί και τίποτα; Ούτε black screen ? Ούτε black screen tpt. 52 λεπτά πριν, Crybal είπε Δεν δοκιμαζεις να βγαλει και να ξαναβαλεις και την cpu? Μαλλον μονο αυτο εμεινε Θα πάω να πάρω paste κ θα δοκιμάσω γτ είναι το μόνο που υποψιάζομαι.Μηπως από ακόμα λακκούβα στον δρόμο με το βαρος της ψυκτρας κουνήθηκε.
manolis940 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, kaper1987 είπε Ούτε black screen tpt. Θα πάω να πάρω paste κ θα δοκιμάσω γτ είναι το μόνο που υποψιάζομαι.Μηπως από ακόμα λακκούβα στον δρόμο με το βαρος της ψυκτρας κουνήθηκε. Φαντάζομαι ξέρεις πια pin να βραχυκυκλώσεις πάνω στην μητρική σου για να πάρει μπρος. Αυτό το δοκίμασες όταν την έβγαλες απ το κουτί ή σύνδεσες πάλι τα καλώδια του κουτιού; Αφού πριν όλα όμως δούλευαν κανονικά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να χάλασαν μετά το καθάρισμα, εφόσον βέβαια το έκανες σωστά και δεν άφησες τα funs να γυρίζουν(το ίδιο ισχύει και για το fun του psu) . Μήπως κάποιο καλώδιο σε ζόρισε λίγο παραπάνω και το τράβηξες με πολύ δύναμη; Είναι πιθανών να το έκοψες. Πολύμετρο έχεις για να δεις αν όλα τα καλώδια του PSU δουλεύουν ;
kaper1987 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 45 λεπτά πριν, manolis940 είπε Φαντάζομαι ξέρεις πια pin να βραχυκυκλώσεις πάνω στην μητρική σου για να πάρει μπρος. Αυτό το δοκίμασες όταν την έβγαλες απ το κουτί ή σύνδεσες πάλι τα καλώδια του κουτιού; Αφού πριν όλα όμως δούλευαν κανονικά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να χάλασαν μετά το καθάρισμα, εφόσον βέβαια το έκανες σωστά και δεν άφησες τα funs να γυρίζουν(το ίδιο ισχύει και για το fun του psu) . Μήπως κάποιο καλώδιο σε ζόρισε λίγο παραπάνω και το τράβηξες με πολύ δύναμη; Είναι πιθανών να το έκοψες. Πολύμετρο έχεις για να δεις αν όλα τα καλώδια του PSU δουλεύουν ; Ναι τα βραχυκύκλωσα κ μετά αλλά τπτ.τα φανάρια τα μπλόκαρα όλα.δεν έχω πολυμετρο για να τσεκάρω το psu αύριο θα δοκιμάσω ενός φίλου και μακάρι να είναι το psu το πρόβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, kaper1987 είπε Καλησπέρα σήμερα πήγαινα το pc στην εργασία μου για το φυσήξω να φύγει η σκόνη. Με τι φυσήξατε το PC;
kaper1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Με τι φυσήξατε το PC; Με μικρό κομπρεσέρ αέρος.Το φύσηξα από απόσταση κ προσεκτικά.Θελω να πιστεύω πως δεν εκτοξεύτηκε κάποιο στοιχείο της μητρικής. Σήμερα δοκίμασα άλλο psu χωρίς αποτέλεσμα. επισης έβγαλα κ έβαλα το cpu ,τσέκαρα μην έχουν στραβώσει τα πινάκια αλλά όλα ήταν οκ. Ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Εχω στερέψει από ιδέες κ δεν έχει κ κάποιος φίλος σύστημα να τσεκάρω το cpu η την mobo. Ρεύμα στην mobo πάει γιατί το power led ανάβει κ ότι βάλω στα usb της δουλεύουν. Ξέρετε κανέναν τεχνικό κοντά στα δυτικά προάστια να το πάω να το δει;
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Τι είδους κομπρεσέρ. Κάποιο URL να πάρουμε μια ιδέα; (Μνήμες βάλατε-βγάλατε;)
kaper1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι είδους κομπρεσέρ. Κάποιο URL να πάρουμε μια ιδέα; (Μνήμες βάλατε-βγάλατε;) https://toofast.gr/-mini-kompreser-aera-150-psi-12v-oem-ep170?gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51KylYy9qWucRtAYp9f5z9un0XcD41TXYoq-hXjz2jgpgBG0_mvY_yQaAnWqEALw_wcB Ναι τις έβγαλα κ έβαλα τις μνήμες. Δεν ξεκινάει να δουλεύει ούτε το τροφοδοτικο ούτε το φαν του CPU. Υπάρχει πιθανότητα να έχει βραχυκυκλώσει η mobo στα πινάκια του power button? υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από κουμπί κ γεφύρωμα των 2 πιν να εκκίνησω το σύστημα ;
kaper1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Crybal είπε Βαλε τα καλωδια του restart Tα έβαλα αλλά κ πάλι τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα