xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για κακή μου τύχη ένας φίλος μου έκανε ένα δώρο πριν μισό μήνα, το pixel 4 ολοκαίνουργιο. Και λέω για κακή μου τύχη γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο καθόλου,μιας και πριν είχα το s9+, το μόνο θετικό είναι το μικρό του μέγεθος. Στο θέμα μας τώρα, εφόσον γίνεται must τα τηλέφωνα πλέον να μην έχουν θύρα 3.55", πήρα έναν αντάπτορα USB-C male - 3.5mm female, να έβαζα πάνω τα ακουστικά που έχω,δεν λειτουργεί! παίρνω το μήνυμα: "Εντοπίστηκε αναλογικό αξεσουάρ ήχου. Η συνδεδεμένη συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτό το τηλέφωνο...." πάνε 9€ λέω θα πάρω ακουστικά type c,μιας και αν βάλω BT ακουστικά με τόση μικρή μπαταριά θα χω τηλέφωνο ούτε για μισή μέρα(και πολύ λέω),άσε που θα χρειάζομαι να φορτίζω κάθε τόσο τα ακουστικά. Αγοράζω ακουστικά λοιπόν: Baseus Gamo C15 In-Ear USB Type C Headphones δεν λειτουργούν επίσης! Παίρνω ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Πάνε άλλα 19€ ( εαν τα θέλει κανείς μου λέει να του τα δώσω) τόσο άσχετος πχια είμαι είπα Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ή τι να πάρω (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ google τα προϊόντα) ώστε αυτό το σαπιδι που έβγαλε για τηλέφωνο η google και το μοσχοπωλεί να μου γίνει λίγο πιο διασκεδαστικό και εύχρηστο; Γιατί μέχρι τώρα μόνο νεύρα έχω μαζί του και χασούρα,ένα βήμα πριν το πουλήσω το τηλέφωνο είμαι πραγματικά. (εύχομαι ο φορτιστής spigen και ένα baseus καλώδιο που έχω πάρει να λειτουργούν έστω) https://support.google.com/pixelphone/answer/7539047 Αναφορά σε κείμενο Use recommended accessories If headphones say "Made by Google" or "Made for Google," we certified that they work with Pixel phones. Other digital audio accessories can also work with Pixel phones. Find accessories on the Google Store. can, όχι maybe.. USB Headset: Accessory Specification (αγνοούσα την ύπαρξη τους. όχι όμως οτι μπορούσα να ξέρω τί είναι κάθε συσκευή που αγόρασα) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από xtrmsnpr
chios Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Το πουλάς και αγοράζεις ένα σοβαρό τηλέφωνο με σοβαρή μπαταρία και δεν ασχολείσαι με το σκουπίδι της google. 1
mphxths Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 @xtrmsnpr Μηπως θελει κατι τετοιο ? Που ειναι digital. Πανακριβο ομως.Kαλα αμα δεν σου κανει το pixel 4 φερτο απο δω
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, mphxths είπε @xtrmsnpr Μηπως θελει κατι τετοιο ? Που ειναι digital. Πανακριβο ομως.Kαλα αμα δεν σου κανει το pixel 4 φερτο απο δω τρομερή ιδέα! θα φροντίσω να πάω στην μοδίστρα να μου μεγαλώσει και την τσέπη 😛 ..Μόνο το ακριβό είδες βρε; αν το βάλω σε αγγελία τις επόμενες μέρες θα σου στείλω πάντως Κάποια άλλη λύση;
kp1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε τρομερή ιδέα! θα φροντίσω να πάω στην μοδίστρα να μου μεγαλώσει και την τσέπη 😛 ..Μόνο το ακριβό είδες βρε; αν το βάλω σε αγγελία τις επόμενες μέρες θα σου στείλω πάντως Κάποια άλλη λύση; Καλησπερα φιλε νομιζω τα pixel το δικο τους usb type c δεν κανουν αλλα απο οτι διαβασα σε σχολιο στο σκρουτζ! 15 ώρες πριν, chios είπε Το πουλάς και αγοράζεις ένα σοβαρό τηλέφωνο με σοβαρή μπαταρία και δεν ασχολείσαι με το σκουπίδι της google. Θα συμφωνησω η μπαταρια δεν ειναι καλο αλλα σαπιο δεν το λες απο τα καλυτερα λειτουργικα και απο τις καλυτερες καμερες που υπαρχουν!
chios Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Συμφωνώ για το λειτουργικό και κάμερα αλλά τι να τα κάνω όταν δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και είμαι όλη μέρα με φορτιστή στο χέρι, άσε που η απουσία jack, sd, είναι βασική επιλογή κινητού για μένα.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Καλησπερα φιλε νομιζω τα pixel το δικο τους usb type c δεν κανουν αλλα απο οτι διαβασα σε σχολιο στο σκρουτζ! Θα συμφωνησω η μπαταρια δεν ειναι καλο αλλα σαπιο δεν το λες απο τα καλυτερα λειτουργικα και απο τις καλυτερες καμερες που υπαρχουν! ευτυχώς όχι, λειτουργεί και με άλλους ανταπτορες. Ο ίδιος φίλος που χει το ίδιο τηλέφωνο, μου έδωσε να πάρω αυτόν εδώ USB Type C to 3.5mm Aux Audio Adapter θα το δοκιμάσω, θα σας ενημερώσω οοοοταν έρθει. btw το τηλέφωνο μπορεί να χει καλή κάμερα, αλλά με το gApp της κάμερας δε πάει πουθενά..χωρίς το pro mode Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από xtrmsnpr
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε ευτυχώς όχι, λειτουργεί και με άλλους ανταπτορες. Ο ίδιος φίλος που χει το ίδιο τηλέφωνο, μου έδωσε να πάρω αυτόν εδώ USB Type C to 3.5mm Aux Audio Adapter θα το δοκιμάσω, θα σας ενημερώσω οοοοταν έρθει. btw το τηλέφωνο μπορεί να χει καλή κάμερα, αλλά με το gApp της κάμερας δε πάει πουθενά..χωρίς το pro mode Τι λες βρε φίλε χαλάρωσε εχεις μια από τις καλύτερες κάμερες και η συσκευή σου δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε βράδυ/πορτρέτο, όλοι εμείς είμαστε χαζοί που τρέχουμε να βάλουμε gcam ...το περίεργο είναι ότι δεν σου φτάνει η μπαταρία γιατί έχουμε ακούσει για 5-6 ώρες sot αν σου βγάζει τόσο τότε το πρόβλημα δεν είναι στην συσκευή αλλά σε εσένα πώς την λειτουργείς εννοώντας ότι ποιο πολλές ώρες σε κινητό σε κάνει εθισμένο και την δουλειά σου δεν την κάνεις από ένα κινητό . 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Τι λες βρε φίλε χαλάρωσε εχεις μια από τις καλύτερες κάμερες και η συσκευή σου δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα σε βράδυ/πορτρέτο, όλοι εμείς είμαστε χαζοί που τρέχουμε να βάλουμε gcam ...το περίεργο είναι ότι δεν σου φτάνει η μπαταρία γιατί έχουμε ακούσει για 5-6 ώρες sot αν σου βγάζει τόσο τότε το πρόβλημα δεν είναι στην συσκευή αλλά σε εσένα πώς την λειτουργείς εννοώντας ότι ποιο πολλές ώρες σε κινητό σε κάνει εθισμένο και την δουλειά σου δεν την κάνεις από ένα κινητό . έγινε!
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Άλλη μια πεταμένη αγορά για την υπερκινητάρα BASEUS CABLE DOUBLE-RING TYPE-C 5A 2M δεν λειτουργεί το καλώδιο. Ούτε φορτίζει το τηλέφωνο, ούτε το διαβάζει στον υπολογιστή. Ήθελα να ήξερα λειτουργεί κάτι άλλο πάνω σε αυτό το τηλέφωνο εαν δεν είσαι fanboy της google και να μην αγοράζεις μόνο προϊόντα της; Δηλαδή έλεος https://www.androidauthority.com/google-pixel-4-usb-c-cables-1056579/ Αλήθεια τί παίζει;Μόνο η google αποφάσισε να σπάει μπάλες ή κιάλλες εταιρείες είναι έτσι όπως αναφέρει μέσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα