Προς το περιεχόμενο

Aπίστευτη συμπεριφορά απο τη NOVA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Την ημέρα του Πάσχα άρχισα να έχω αποσυνδέσεις στη συνδεσή μου  και ταχύτητα συγχρονισμού απο 49999 που είχα εδω και τρια τώρα ακατέβατα,όταν κατάφερνε να συνδεθεί,ήταν οριακά 39000 με συνεχόμενες αποσυνδέσεις.

Η τεχνική υποστήριξη μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και τα κλασσικά ποιήματα που λένε για "αποδεκτές ταχύτητες" και διάφορα τέτοια.

Τέλος πάντων με τα πολλά έστειλαν έναν τεχνικό και μέτρησε απο τον κατανεμητή στο σπίτι και επιβεβαίωσε αυτά που ισχυριζόμουν κι έφυγε, προετοιμάζοντας με όμως για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά με χρέωσαν και "άσκοπη μετάβαση" τεχνικού.

Μετά απο όλα αυτά αποφάσισα χωρίς να τους ξαναενοχλήσω να αλλάξω πάροχο, και τότε είναι που άρχισε το μαρτύριο. Με καλούν κάθε μέρα απο το 13831 όλη μέρα και στο σταθερό και στο κινητό κι όταν το σηκώνω μου το κλείνουν, μετά απο δυο τρεις μέρες άρχισε να γίνεται κάθε μεσημέρι και τα βράδια μου κόβουν και τη σύνδεση για κανα μισάωρο και μόλις επανέλθει,ξανά κλήσεις.

Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι μια εταιρία μπορεί να κάνει τέτοια γυναικουλίστικα πράγματα και να ασχολείται με έναν πελάτη που απλά θέλει να αλλάξει πάροχο και γιαυτό έψαξα στο google για παρόμοιες περιπτώσεις και κοιτάξτε τι βρήκα:

https://www.white-pages.gr/arithmos/13831

Μα πόσο καραγκιοζάκια μπορεί να είναι;

Μακριά απο αυτήν την εταιρία παιδιά είναι αλκαπώνηδες και έχουν επίπεδο κατινίτσας νυχούς.

Επεξ/σία από panagiotispetrou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρώνεις τους πράσινους και ξενοιάζεις. Καλείς το 13888 σπανίως. Εγώ στα 2 χρόνια τους κάλεσα 3 φορές . Έλεγξε μόνο την εσωτερική σου καλωδίωση ότι είναι οκ.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...