Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι παράνομο να ζεις σε σπίτι με ενοίκιο όπου η ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη ή κάπιου άλλου συγγενικού του προσώπου? Είμαι σίγουρος ότι παλιά γινότανε αλλά δε ξέρω τώρα. Απλά θα τα έκανε όλα πιο γρήγορα και εύκολα από το να μπεις στη διαδικασία να βάλεις στο δικό σου όνομα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από aizensama24
*nenya* Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, aizensama24 said: Είναι παράνομο να ζεις σε σπίτι με ενοίκιο όπου η ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη ή κάπιου άλλου συγγενικού του προσώπου? Είμαι σίγουρος ότι παλιά γινότανε αλλά δε ξέρω τώρα. Απλά θα τα έκανε όλα πιο γρήγορα και εύκολα από το να μπεις στη διαδικασία να βάλεις στο δικό σου όνομα. Παράνομο γιατι να ειναι καλε; Και στα δυο σπιτια που εχω νοικιασει ως τωρα, την ΔΕΗ (και την ΕΥΔΑΠ) τις εχω αφησει στο ονομα του ιδιοκτητη. Φανταζομαι αυτο δεν ειναι ο κανονας ομως αλλα η εξαιρεση. Υπαρχουν πολλοι κακοπληρωτες εκει εξω οποτε λιγοι ιδιοκτήτες θα αφηνουν την ΔΕΗ στο δικο τους ονομα ... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από *nenya* 1
xsterg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 παρανομο δεν ειναι αλλα ειναι λογος φεσιου (οχι τουρκικο). τωρα ο κανονας ειναι οι λογαριασμοι να μπαινουν στο ονομα του ενοικιαστη και οχι στο ονομα του ιδιοκτητη γιατι ο ενοικιαστης κανει χρηση και ωφελειται απο αυτους. 1
hp8 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Στις 7/5/2020 στις 5:40 ΜΜ, aizensama24 είπε Είναι παράνομο να ζεις σε σπίτι με ενοίκιο όπου η ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη ή κάπιου άλλου συγγενικού του προσώπου? και ναι και όχι Πως θα σου φαινόταν κάποιος να χρησιμοποιεί το κινητό η το wifi που έχεις στο όνομα σου Στις 7/5/2020 στις 5:43 ΜΜ, *nenya* είπε Και στα δυο σπιτια που εχω νοικιασει ως τωρα, την ΔΕΗ (και την ΕΥΔΑΠ) τις εχω αφησει στο ονομα του ιδιοκτητη. μάλλον οι ιδιοκτήτες στους οποίους αναφέρεσαι ζουν σε άλλη εποχή η τους έπιασες κότσους
Backpacker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Στις 7/5/2020 στις 5:40 ΜΜ, aizensama24 είπε Είναι παράνομο να ζεις σε σπίτι με ενοίκιο όπου η ΔΕΗ είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη ή κάπιου άλλου συγγενικού του προσώπου? Είμαι σίγουρος ότι παλιά γινότανε αλλά δε ξέρω τώρα. Απλά θα τα έκανε όλα πιο γρήγορα και εύκολα από το να μπεις στη διαδικασία να βάλεις στο δικό σου όνομα. Παράνομο φυσικά δεν είναι. Ούτε κάτι δύσκολο είναι. Πανεύκολο είναι. Παίρνεις το ενοικιαστήριο συμβόλαιο απ'το taxis εκτυπωμένο πας στην ΔΕΗ και κατευθείαν αν όχι την ίδια μέρα σίγουρα την επόμενη σε έχουν συνδέσει. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Καλύτερα στο όνομα σου να είναι και για τον ιδιοκτήτη (προφανώς για να μην τον φεσώσει ο ενοικιαστής) και για τον ενοικιαστή καθώς για πάρα πολλά πράγματα μπορεί να χρειαστείς λογαριασμό κοινής ωφέλειας στο όνομα σου για να αποδείξεις μόνιμη κατοικία (ανοιγμα λογαριασμου τραπεζας- εντοπιότητα για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ-σε διάφορες συναλλαγές με το δημόσιο κτλπ)
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, hp8 said: μάλλον οι ιδιοκτήτες στους οποίους αναφέρεσαι ζουν σε άλλη εποχή η τους έπιασες κότσους Προσβλητικη προς το μερος μου η δευτερη υποθεση σου, αλλα οκ, εχω κεφια σημερα κ γλιτωσες το μπινελικι παμ παρακατω. Η πρωτη ιδιοκτήτρια γνωριζε ηδη ποσο αξιοπιστο ατομο ημουν, οποτε there you go. Με την δευτερη, μιλησαμε, ταιριαξαμε αμεσως, με εμπιστευτηκε, την εμπιστευτηκα και η ιδια μου ζητησε να μεινει ΔΕΗ κ ΕΥΔΑΠ στο ονομα της. (Btw, ολους τους λογαριασμούς μου τους πληρώνω day 1 γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου. Ειναι ενας απ' τους ψυχαναγκασμούς μου.) Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από *nenya*
hp8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, *nenya* είπε Προσβλητικη προς το μερος μου η δευτερη υποθεση σου, αλλα οκ, εχω κεφια σημερα κ γλιτωσες το μπινελικι παμ παρακατω. Η πρωτη ιδιοκτήτρια γνωριζε ηδη ποσο αξιοπιστο ατομο ημουν, οποτε there you go. Με την δευτερη, μιλησαμε, ταιριαξαμε αμεσως, με εμπιστευτηκε, την εμπιστευτηκα και η ιδια μου ζητησε να μεινει ΔΕΗ κ ΕΥΔΑΠ στο ονομα της. κακώς το πήρες έτσι αφ ενός κι αφετέρου δεν έγραψες ότι με την πρώτη γνωριζοσαταν και σε εμπιστεύτηκε Τωρα για την δευτερη δεν έχω να πω κάτι Πιθανόν να είναι διορατική
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, hp8 είπε κακώς το πήρες έτσι αφ ενός κι αφετέρου δεν έγραψες ότι με την πρώτη γνωριζοσαταν και σε εμπιστεύτηκε Τωρα για την δευτερη δεν έχω να πω κάτι Πιθανόν να είναι διορατική Αμφιβάλλω, το σύνηθες είναι ο ιδιοκτήτης να θέλει να αποφύγει το έξοδο της ΥΔΕ, και το σπανιότερο να είναι καλόπιστος. Η ουσία πάντως είναι πως το να είναι η ΔΕΗ σε άλλο όνομα από αυτό του πραγματικού χρήστη ΔΕΝ είναι παράνομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα