Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγες μέρες ανακοίνωσε η κυβέρνηση το επίδομα για τους μακροχρόνια ανέργους, στο περιβάλλον που υπάρχει ο θείος μου έχει αυτή την ιδιότητα...έχει δελτίο στον οαεδ και είναι εγγεγραμμένος αλλά δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στης ηλεκτρονικές υπηρεσίες του οαεδ διότι δεν έχει στην κατοχή του τον κλειδάριθμο... και μέσο taxis net προσπαθήσαμε αλλά υπάρχει είδη το ΑΦΜ και έτσι θέλει κλειδάριθμο... ο ΟΑΕΔ δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο, και οι πόρτες του είναι κλειστές για το κοινό... στείλατε σήμερα και mail στα κεντρικά του oaed να μας δώσει τα φώτα του, κανένας άλλος τρόπος υπάρχει:;;
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) έχω καιρό να βγάλω νέους κωδικούς οαεδ, αλλά θυμάμαι ότι και να τους έχανα έβγαζα ξανά νέους μέσω taxis, δεν πήγα ποτέ μου από κει να πάω κλειδάριθμο νομίζω ότι γίνεται να κάνεις επανεγγραφή ξανά και ξανά Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από logistoulis
Boubis1411 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, logistoulis είπε έχω καιρό να βγάλω νέους κωδικούς οαεδ, αλλά θυμάμαι ότι και να τους έχανα έβγαζα ξανά νέους μέσω taxis, δεν πήγα ποτέ μου από κει να πάω κλειδάριθμο νομίζω ότι γίνεται να κάνεις επανεγγραφή ξανά και ξανά Το έκανα κ αυτό, δεν μπορώ να βρω όμως μετά username και κωδικό.
hara75gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Στις 7/5/2020 στις 5:38 ΜΜ, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα στην ομάδα, εδώ και λίγες μέρες ανακοίνωσε η κυβέρνηση το επίδομα για τους μακροχρόνια ανέργους, στο περιβάλλον που υπάρχει ο θείος μου έχει αυτή την ιδιότητα...έχει δελτίο στον οαεδ και είναι εγγεγραμμένος αλλά δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στης ηλεκτρονικές υπηρεσίες του οαεδ διότι δεν έχει στην κατοχή του τον κλειδάριθμο... και μέσο taxis net προσπαθήσαμε αλλά υπάρχει είδη το ΑΦΜ και έτσι θέλει κλειδάριθμο... ο ΟΑΕΔ δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο, και οι πόρτες του είναι κλειστές για το κοινό... στείλατε σήμερα και mail στα κεντρικά του oaed να μας δώσει τα φώτα του, κανένας άλλος τρόπος υπάρχει:;; ακριβώς το ίδο θέμα είχα κι εγώ φίλε μου.Συμπλήρωσες κανονικά τα στοιχεία για την εγγραφή και σου έβγαλε πάνω αριστερά "το ΑΦΜ υπάρχει ήδη καταχωρημένο"? Στη δική μου περίπτωση είχα γραφτεί ξανά το 2009 σαν άνεργος και επειδή δεν υπήρχε ΑΜΚΑ τότε, έβλεπε τα στοιχεία μου ως λάθος.Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά(2109989000 για να μην χρεώνεσαι στο 5ψηφιο) να σου πουν, τι mail να στείλεις στο ΚΠΑ2 που ανήκεις
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 9/5/2020 στις 7:38 ΠΜ, hara75gr είπε ακριβώς το ίδο θέμα είχα κι εγώ φίλε μου.Συμπλήρωσες κανονικά τα στοιχεία για την εγγραφή και σου έβγαλε πάνω αριστερά "το ΑΦΜ υπάρχει ήδη καταχωρημένο"? Στη δική μου περίπτωση είχα γραφτεί ξανά το 2009 σαν άνεργος και επειδή δεν υπήρχε ΑΜΚΑ τότε, έβλεπε τα στοιχεία μου ως λάθος.Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά(2109989000 για να μην χρεώνεσαι στο 5ψηφιο) να σου πουν, τι mail να στείλεις στο ΚΠΑ2 που ανήκεις Αυτό ακριβός έγραφε... αν το σηκώσουν το τηλ καλός.
ison Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) καλημέρα παιδια βγαλατε ακρη τελικα με αυτο γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα...μηπως να παω στον αρμοδιο ΟΑΕΔ να βγαλω κλειδαριθμο να ξεμπερδευω? @hara75gr @Mikelpcpro_GR Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από ison
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 26/6/2020 στις 9:21 ΠΜ, ison είπε καλημέρα παιδια βγαλατε ακρη τελικα με αυτο γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα...μηπως να παω στον αρμοδιο ΟΑΕΔ να βγαλω κλειδαριθμο να ξεμπερδευω? @hara75gr @Mikelpcpro_GR Καλησπέρα, ναι βγάλαμε άκρη ευτυχώς... πήρε σε έναν αριθμό στα κεντρικά και το έκανε από εκεί μπαμ-μπαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα