Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το oneplus 3t ήρθε η ώρα λόγω βλάβης στην οθόνη μετά από πτώση να αλλάξω συσκευή. Ο πρώτος παράγοντας για την επιλογή κινητού είναι η τιμή καθώς δεν μπορώ να πάω με τίποτα πάνω από τα 550 ευρώ. Ο δεύτερος μια stock ή near stock εμπειρία Android. Τρίτος στη σειρά παράγοντας μια AMOLED-OLED οθόνη και έπειτα έρχεται η κάμερα. 

Βασιζόμενος σε αυτά λοιπόν τείνω είτε στο oneplus 7t το οποίο μέσω banggood βγαίνει στα 416 ευρώ, είτε στο pixel 4 που από σκρουτζ (ή άλλου αν έχετε να προτείνετε κάτι) βγαίνει περίπου στα 550. Σε λίγες μέρες βέβαια περιμένω να δω και το pixel 4a ή το oneplus z. 

Οποιαδήποτε γνώμη - συμβουλή δεκτή, ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Και μενα ενα τετοιου ειδους κινητο θα ηταν ιδανικο αλλα μεχρι τα ~300ευρω.

-Εαν και είναι χαμηλότερο απο το budget σου- μπορείς να πάρεις ενα mi 8 στα 240 ευρώ.

Το συγκεκριμένο παιρνει official lineage os 17.1 κ λογικά θα συνεχισει η υποστήριξη για αρκετό καιρο- εαν κρινω απο το mi 5s μου-

Προϋπόθεση βέβαια να εχεις όρεξη να ασχοληθεί κανένα 3ωρακι για να περάσεις το lineage.

Δημοσ.

Παρόλο που σε όλους τους φίλους και γνωστούς που έχω προτείνει xiaomi συσκευές, είναι όλοι τους ικανοποιημένοι δεν νιώθω ότι ταιριάζουν στα μέτρα μου. Αλλιώς θα πήγαινα κατευθείαν στο mi note 10 στα 310 ευρώ από Κίνα. Από την άλλη δεν θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά με flash rom κλπ γιατί νομίζω ότι έχουν χαθεί τα πλεονεκτήματα που είχαν παλιότερα και πάνω κάτω είναι λίγα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις σε στοκ κατάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...