Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παίρνω χρυσή κασετίνα Καρέλια ή lucky strike σκληρό κόκκινο και old holborn κίτρινο . Τί άλλο έχετε να προτείνετε σε πακέτο και καπνό , που θεωρείτε καλύτερο ; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Εγώ παίρνω χρυσή κασετίνα Καρέλια ή lucky strike σκληρό κόκκινο και old holborn κίτρινο . Τί άλλο έχετε να προτείνετε σε πακέτο και καπνό , που θεωρείτε καλύτερο ; 

Κάνεις lucky και ανέχεσαι να καπνίζεις καπνό;

Άντε τα Καρέλια να το καταλάβω που δεν αλλά το βρεγμένο άχυρο με έξτρα πίσσα από το χαρτί όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, censOred είπε

Καρελια καπνό λευκό ή μπλέ (τον προτιμω)

εγώ φίλε στο στρατό δύο πράγματα έμαθα

τέρμα ο φραπές

τέρμα το στριφτό 

ούτε να τα βλέπω δε θέλω, στριφτό στρίβω καμιά φορά από φίλο να θυμηθώ γιατί το σταμάτησα ή αν έχω ξεμείνει ώρα από ανάγκη 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Davidoff classic το καφέ πακέτο. Τίποτε άλλο .murati αν δεν έχει τι περίπτερο.. Αυτά τα δυο θεωρώ τα καλύτερα τσιγάρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, censOred είπε

Τέρμα ο φραπες να το δεχτώ!!Τερμα το στριφτο γιατι?

πολύ χαρτί και γενικά πολύ ελαφρύ 

κάποια στιγμή μου άρεσε η νωπότητα και το άρωμα που συχνά έχουν, αλλά μετά από χρόνια κούρασε 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Έλα μωρέ τωρα καπνός και οικονομία κουραφέξαλα.παρε πακέτο κάνε λιγότερα.παρε βρε μια μάρκα κάτω από 4 ευρώ. Που να στρίβεις τωρα τα κανείς ολα χαλια παρε φιλετάκια χαρτάκια , φυσάει αέρας σου φεύγει ο καπνός. Μέσα στο αμάξι με το καφεδάκι δεν μπορεις να στρίψεις να κανείς τσιγάρο να το ευχαριστηθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...