ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγώ παίρνω χρυσή κασετίνα Καρέλια ή lucky strike σκληρό κόκκινο και old holborn κίτρινο . Τί άλλο έχετε να προτείνετε σε πακέτο και καπνό , που θεωρείτε καλύτερο ;
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε Εγώ παίρνω χρυσή κασετίνα Καρέλια ή lucky strike σκληρό κόκκινο και old holborn κίτρινο . Τί άλλο έχετε να προτείνετε σε πακέτο και καπνό , που θεωρείτε καλύτερο ; Κάνεις lucky και ανέχεσαι να καπνίζεις καπνό; Άντε τα Καρέλια να το καταλάβω που δεν αλλά το βρεγμένο άχυρο με έξτρα πίσσα από το χαρτί όχι
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, censOred είπε Καρελια καπνό λευκό ή μπλέ (τον προτιμω) εγώ φίλε στο στρατό δύο πράγματα έμαθα τέρμα ο φραπές τέρμα το στριφτό ούτε να τα βλέπω δε θέλω, στριφτό στρίβω καμιά φορά από φίλο να θυμηθώ γιατί το σταμάτησα ή αν έχω ξεμείνει ώρα από ανάγκη Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από logistoulis
censOred Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τέρμα ο φραπες να το δεχτώ!!Τερμα το στριφτο γιατι? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από censOred 1
mp123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Davidoff classic το καφέ πακέτο. Τίποτε άλλο .murati αν δεν έχει τι περίπτερο.. Αυτά τα δυο θεωρώ τα καλύτερα τσιγάρα.
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, censOred είπε Τέρμα ο φραπες να το δεχτώ!!Τερμα το στριφτο γιατι? πολύ χαρτί και γενικά πολύ ελαφρύ κάποια στιγμή μου άρεσε η νωπότητα και το άρωμα που συχνά έχουν, αλλά μετά από χρόνια κούρασε Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από logistoulis
mp123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Έλα μωρέ τωρα καπνός και οικονομία κουραφέξαλα.παρε πακέτο κάνε λιγότερα.παρε βρε μια μάρκα κάτω από 4 ευρώ. Που να στρίβεις τωρα τα κανείς ολα χαλια παρε φιλετάκια χαρτάκια , φυσάει αέρας σου φεύγει ο καπνός. Μέσα στο αμάξι με το καφεδάκι δεν μπορεις να στρίψεις να κανείς τσιγάρο να το ευχαριστηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα