Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταιες μερες βλεπω μια κινητικοτητα με κρατησεις για Ιουλιο μετα απο 2 μηνες μηδενικων κρατησεων και ακυρωσεων.Πολλοι απο τους πελατες μου απο την αλλη λενε οτι δεν θα ερθουν το 2020 αλλα σιγουρα αν πανε ολα καλα το 2021.Προσωπικα πιστευω οτι ΑΝ εχουμε κοσμο θα ειναι απο Αυγουστο και μετα με τιμες low season.

• Like 1
Δημοσ.

Η τουριστική σεζόν επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες (μιλάμε πάντα για εισερχόμενο τουρισμό).

Καταρχάς και για να μην το έχουμε, για όλο το 2020, η κρουαζιέρα έχει οριστικά πεθάνει. Τις τελευταίες ημέρες μεγάλες εταιρείες ακυρώνουν κρουαζιέρες Οκτωβρίου/Νοεμβρίου, οπότε σίγουρα όλο το 2020 είναι νεκρό. Το είχαν ξεκινήσει πιο δειλά οι εταιρείες, αλλά πλέον ακυρώνουν μαζικά. Που θα παρκάρουν τόσα καράβια δεν ξέρω.

Μετά έχουμε τις πτήσεις. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ούτε καν οι ίδιες οι αεροπορικές. Μέχρι μέσα Ιουνίου θεωρώ δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν πτήσεις.

Χωρίς πτήσεις μετά, τα ξενοδοχεία δεν ξέρω κατά πόσο θα ανοίξουν. Αρχικά λένε πως τα 12μηνα ξενοδοχεία θα ανοίξουν 1/6, αλλά πλέον λένε θα ανοίξουν σταδιακά στο διάστημα 15/6 με 15/7. Τα ξενοδοχεία που δουλεύουν σεζόν 1/7 κι αν. Γνωρίζω πως πολλά ξενοδοχεία δεν θα ανοίξουν γιατί η πληρότητα είναι μεγάλο θέμα. Μέχρι μέσα του μήνα θεωρητικά περιμένουν να τους ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα, που αν δεν είναι εφαρμόσιμα ακόμα περισσότερα δεν θα ανοίξουν καν.

Αν χαθούν και τα ξενοδοχεία, μετά πήρε η μπάλα τα πάντα όλα (οχήματα, ξεναγήσεις, activities κλπ).

Τα μόνα που ίσως δουλέψουν θα είναι στον βορρά, που έχουν τουρισμό που έρχεται οδικώς. Βέβαια με Βούλγαρους δεν σώζεται το πράγμα σε επίπεδο εσόδων για το κράτος.

Φέτος λοιπόν δεν δουλεύουμε και πάμε διακοπές εμείς καλοκαίρι. :P

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...