sarpan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, drade είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις dispute. Κάνε λίγη υπομονή και ξανά μίλα. Κατά την άποψη μου το "dispute" είναι εργαλείο για όταν προσπαθούν να σε αδικήσουν, εδώ δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ίσως να έτυχε μια στραβή. 1 ώρα πριν, skim045 είπε Και εγώ μαζί σου άτυχος. Παραγγελία απο 7/5 και απο τις 14/5 είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο Θα δω τι θα μου απαντησουν, μηπως και βρουν γιατι εχει κολλησει το δεμα εκει. Στην τελικη ειναι και αυτο που αναφερθηκε παραπανω. Απο Αγγλια ερχεται οχι απο Κινα.
godjet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Το κράνος μου έδωσε μια νεα εμπειρια στην οδήγηση Πρώτη φορά φοράω τόσο ελαφρύ και compact κράνος με Καλή ηχομόνωση και τέλεια ορατότητα.. Τα shoei είναι άλλη κατηγορία τελικά Ευχαριστώ για την προσφορά τον tp , 2
drade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, godjet είπε Το κράνος μου έδωσε μια νεα εμπειρια στην οδήγηση Πρώτη φορά φοράω τόσο ελαφρύ και compact κράνος με Καλή ηχομόνωση και τέλεια ορατότητα.. Τα shoei είναι άλλη κατηγορία τελικά Ευχαριστώ για την προσφορά τον tp , Φίλε μου μετά από 20+ χρόνια που φοράω shoei το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν αντέχεις να φορέσεις για πολύ ώρα πιο οικονομικό κράνος. Το οποίο σημαίνει ότι πάντα θα θέλες να πάρεις shoei τα οποία όμως έχουν αντίστοιχα υψηλές τιμές. Ακόμα και τα λεφτά που δώσαμε τώρα δεν είναι λίγα, αλλά οπωσδήποτε τα αξίζει. 1
sarpan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, drade είπε Φίλε μου μετά από 20+ χρόνια που φοράω shoei το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν αντέχεις να φορέσεις για πολύ ώρα πιο οικονομικό κράνος. Το οποίο σημαίνει ότι πάντα θα θέλες να πάρεις shoei τα οποία όμως έχουν αντίστοιχα υψηλές τιμές. Ακόμα και τα λεφτά που δώσαμε τώρα δεν είναι λίγα, αλλά οπωσδήποτε τα αξίζει. Μόνο σα θετικό έπρεπε να λειτουργεί αυτό μπας και βάζουμε τα κεφάλια μας σε σοβαρά κράνη και όχι σε κουβάδες. Εγώ πήρα πριν 4 χρόνια την πρώτη μου μηχανή και πρώτο κράνος ένα SHOEI NXR. Το πληρωσα 360 ευρω σε προσφορα. Χωρις να ξερω μου ειχαν φανει και πολλα. Ε οχι. Καθολου πολλα. Και αν λαβουμε υποψιν οτι θα κρατησει 6-7 χρονια πριν να πρεπει να αλλαχθει δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ. Επενδυουμε στο κεφαλι μας και οχι απλα για να λεμε οτι φοραμε κρανος μη μας γραψει καμια τροχαια. Καλα για τα 230 για το RYD δεν το συζητω. Άσχετο. Εσείς που έχετε παραλάβει έχετε δει τι ημερομηνία παραγωγής έχουν? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από sarpan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα