godjet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 απαράδεκτη η κατάσταση από τις 13 Μαΐου δεν έχει αλλάξει η κατάσταση του .. κολλημένο στο αεροδρόμιο .. Στο μέιλ μου απάντησαν ότι έχουν καθυστέρηση λόγω κορωναιου ..αυτοί είναι χειρότερα και από τις κινέζους λεμε
sarpan Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, godjet είπε απαράδεκτη η κατάσταση από τις 13 Μαΐου δεν έχει αλλάξει η κατάσταση του .. κολλημένο στο αεροδρόμιο .. Στο μέιλ μου απάντησαν ότι έχουν καθυστέρηση λόγω κορωναιου ..αυτοί είναι χειρότερα και από τις κινέζους λεμε Ισχυει. Το ιδιο κοιτουσα παλι πριν 5 λεπτα και ηθελα να γραψω εδω. Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει dispute στο paypal για αργοπορια.
godjet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Spoiler Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά θα τα ρίξουν στο covid19.. Από Βρυξέλες μου ήρθε σένα οδικώς σε 10 μέρες με dhl Πραγματικά χαλια αποστολή και μετά λέμε για ελτα ..οι Εγγλέζοι το κλείσαμε το μαγαζί μου φαινεται 9 λεπτά πριν, sarpan είπε Ισχυει. Το ιδιο κοιτουσα παλι πριν 5 λεπτα και ηθελα να γραψω εδω. Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει dispute στο paypal για αργοπορια. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά θα τα ρίξουν στο covid19.. Από Βρυξέλες μου ήρθε σένα οδικώς σε 10 μέρες με dhl Πραγματικά χαλια αποστολή και μετά λέμε για ελτα ..οι Εγγλέζοι το κλείσαμε το μαγαζί μου φαινεται
sarpan Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Πολυ τυχερος ο @tsipizic που το παρελαβε νωρις. Εμεις ας κανουμε κανα ταμα να το χουμε πριν τον Ιουλιο
godjet Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Κατευθείαν για χειμώνα μας βλέπω αφού είναι και full face ..
drade Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Παιδιά είναι ασχήμα τα πράγματα με τον κορονοϊό στην Αγγλία, υπήρχε τρομερή χαλαρότητα. Και εμένα κολλημένο είναι από τις 16/05. Πάντως βλέπω ότι σχεδόν σε όλα τα είδη υπάρχει καθυστέρηση. Σε πόσα μαγαζιά μου λένε πως θα έρθει κάποιο προϊόν που με ενδιαφέρει σε μερικές μέρες και τελικά περνάνε εβδομάδες για να έρθει. Αν πάμε για Ιούλιο εγώ έχω πρόβλημα γιατί το τωρινό μου κράνος είναι λιωμένο. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα τραβήξει τόσο πολύ.
Vaskoron10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Επιτέλους Your parcel has arrived in its destination country. It will soon be sorted and on its way to our delivery depot, although some parcels do require customs clearance prior to this. Παραγγελία 12/5
drade Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μαζί πηγαίνουμε, 12/05 η παραγγελία, από 16/05 είχε κολλήσει Αγγλία για εξαγωγή. Σήμερα ήρθε το μήνυμα ότι είναι Ελλάδα: 28/5/2020 23:52 Delivery Agent -ATHENS - PTT…+Delivery Agent - ATHENS - PTT Arrived in destination country
sarpan Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Εμένα δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά εφόσον ήρθε εσάς πιστεύω είναι θέμα ημερών και το δικό μου
godjet Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 μολις ειδα οτι εφτασε ελλαδα και το δικο μου , παραγγελια 8 / 5
ioann1s Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7/5 παραγγελία έφτασε το πρωί στο Κ.Δ των ελτά courier της περιοχής μου, Πήγα με το tracking και παρέλαβα έυκολα. Όλα καλά, μου πήγε 294,16€ μαζί με την πορτοκαλί ζελατίνα. ήρθα από Small XR1100 σε Small Ryd και το μέγεθος είναι σωστό Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από ioann1s 2
drade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μου ήρθε εχθές (Θεσσαλονίκη). Έκανα ήδη μια βόλτα. Πολύ καλή ηχομόνωση (βέβαια το προηγούμενο ήταν xspirit άρα αγωνιστικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την ηχομόνωση), σφιχτό και άνετο όπως πρέπει. Ευχαριστούμε τον tsipizic!
sarpan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Απ' ό,τι φαίνεται μόνο εγώ είμαι ο ατυχος που δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και τους λεω μιλήστε με parcelforce να δειτε που ειναι το δεμα μου. Αν αργησει κι αλλο θα κανω dispute. Κριμα και το ηθελα το κρανος.
drade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, sarpan είπε Απ' ό,τι φαίνεται μόνο εγώ είμαι ο ατυχος που δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και τους λεω μιλήστε με parcelforce να δειτε που ειναι το δεμα μου. Αν αργησει κι αλλο θα κανω dispute. Κριμα και το ηθελα το κρανος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις dispute. Κάνε λίγη υπομονή και ξανά μίλα. Κατά την άποψη μου το "dispute" είναι εργαλείο για όταν προσπαθούν να σε αδικήσουν, εδώ δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ίσως να έτυχε μια στραβή.
skim045 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, sarpan είπε Απ' ό,τι φαίνεται μόνο εγώ είμαι ο ατυχος που δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και τους λεω μιλήστε με parcelforce να δειτε που ειναι το δεμα μου. Αν αργησει κι αλλο θα κανω dispute. Κριμα και το ηθελα το κρανος. Και εγώ μαζί σου άτυχος. Παραγγελία απο 7/5 και απο τις 14/5 είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα