Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απαράδεκτη η κατάσταση από τις 13 Μαΐου δεν έχει αλλάξει η κατάσταση του .. κολλημένο στο αεροδρόμιο   ..

Στο μέιλ μου απάντησαν ότι έχουν καθυστέρηση λόγω κορωναιου ..αυτοί είναι χειρότερα και από τις κινέζους λεμε

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, godjet είπε

απαράδεκτη η κατάσταση από τις 13 Μαΐου δεν έχει αλλάξει η κατάσταση του .. κολλημένο στο αεροδρόμιο   ..

Στο μέιλ μου απάντησαν ότι έχουν καθυστέρηση λόγω κορωναιου ..αυτοί είναι χειρότερα και από τις κινέζους λεμε

Ισχυει. Το ιδιο κοιτουσα παλι πριν 5 λεπτα και ηθελα να γραψω εδω. Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει dispute στο paypal για αργοπορια.

Δημοσ.
Spoiler

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά θα τα ρίξουν στο covid19..

Από Βρυξέλες μου ήρθε σένα οδικώς σε 10 μέρες με dhl 

Πραγματικά χαλια αποστολή  και μετά λέμε για ελτα ..οι Εγγλέζοι το κλείσαμε το μαγαζί μου φαινεται

9 λεπτά πριν, sarpan είπε

Ισχυει. Το ιδιο κοιτουσα παλι πριν 5 λεπτα και ηθελα να γραψω εδω. Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει dispute στο paypal για αργοπορια.

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά θα τα ρίξουν στο covid19..

Από Βρυξέλες μου ήρθε σένα οδικώς σε 10 μέρες με dhl 

Πραγματικά χαλια αποστολή  και μετά λέμε για ελτα ..οι Εγγλέζοι το κλείσαμε το μαγαζί μου φαινεται

Δημοσ.

Παιδιά είναι ασχήμα τα πράγματα με τον κορονοϊό στην Αγγλία, υπήρχε τρομερή χαλαρότητα. Και εμένα κολλημένο είναι από τις 16/05. Πάντως βλέπω ότι σχεδόν σε όλα τα είδη υπάρχει καθυστέρηση. Σε πόσα μαγαζιά μου λένε πως θα έρθει κάποιο προϊόν που με ενδιαφέρει σε μερικές μέρες και τελικά περνάνε εβδομάδες για να έρθει.

Αν πάμε για Ιούλιο εγώ έχω πρόβλημα γιατί το τωρινό μου κράνος είναι λιωμένο. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα τραβήξει τόσο πολύ.

Δημοσ.

Επιτέλους 

Your parcel has arrived in its destination country. It will soon be sorted and on its way to our delivery depot, although some parcels do require customs clearance prior to this.

Παραγγελία 12/5

Δημοσ.

Μαζί πηγαίνουμε, 12/05 η παραγγελία, από 16/05 είχε κολλήσει Αγγλία για εξαγωγή. Σήμερα ήρθε το μήνυμα ότι είναι Ελλάδα:

28/5/2020 23:52

Delivery Agent -ATHENS - PTT+Delivery Agent - ATHENS - PTT

Arrived in destination country
Δημοσ.

Εμένα δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά εφόσον ήρθε εσάς πιστεύω είναι θέμα ημερών και το δικό μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7/5 παραγγελία  έφτασε το πρωί στο Κ.Δ των ελτά courier της περιοχής μου,

Πήγα με το tracking και παρέλαβα έυκολα.

Όλα καλά, μου πήγε 294,16€ μαζί με την πορτοκαλί ζελατίνα.

ήρθα από Small XR1100 σε Small  Ryd και το μέγεθος είναι σωστό

Επεξ/σία από ioann1s
  • Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθε εχθές (Θεσσαλονίκη). Έκανα ήδη μια βόλτα. Πολύ καλή ηχομόνωση (βέβαια το προηγούμενο ήταν xspirit άρα αγωνιστικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την ηχομόνωση), σφιχτό και άνετο όπως πρέπει. Ευχαριστούμε τον tsipizic!

Δημοσ.

Απ' ό,τι φαίνεται μόνο εγώ είμαι ο ατυχος που δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και τους λεω μιλήστε με parcelforce να δειτε που ειναι το δεμα μου. Αν αργησει κι αλλο θα κανω dispute. Κριμα και το ηθελα το κρανος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sarpan είπε

Απ' ό,τι φαίνεται μόνο εγώ είμαι ο ατυχος που δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και τους λεω μιλήστε με parcelforce να δειτε που ειναι το δεμα μου. Αν αργησει κι αλλο θα κανω dispute. Κριμα και το ηθελα το κρανος. 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις dispute. Κάνε λίγη υπομονή και ξανά μίλα. Κατά την άποψη μου το "dispute" είναι εργαλείο για όταν προσπαθούν να σε αδικήσουν, εδώ δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ίσως να έτυχε μια στραβή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sarpan είπε

Και εγώ μαζί σου άτυχος. Παραγγελία απο 7/5 και απο τις 14/5 είναι κολλημένο στο αεροδρόμιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...