Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, runner69 είπε

Αν η μηχανη σου δεν εχει φιμε ζελατινα, το να παρεις κρανος χωρις φιμε ζελατινα ή προσθετο τζαμακι ηλιου, για μενα ειναι deal breaker, οσο καλο και να ειναι το κρανος. Υπαρχουν δρομοι όπως πχ. παραλιακη(την καινουρια) στο ρευμα προς Πειραια που τα καλοκαίρια στις 8:00 ο ήλιος ειναι οριζοντιος με το δρομο και είναι κίνδυνος θανατος.

Εμενα με βολεύουν τα γυαλιά ηλίου, όταν πέφτει και ο ήλιος τα βγάζεις άμεσα. Η φιμε ζελατίνα ποτέ δεν με βόλεψε εκτός ίσως από ταξίδι. Η φωτοχρωμική μπορεί να είναι η ιδανική λύση αλλά είναι και πανακρίβου όπως είπαμε παραπάνω.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, drade είπε

Εμενα με βολεύουν τα γυαλιά ηλίου, όταν πέφτει και ο ήλιος τα βγάζεις άμεσα. Η φιμε ζελατίνα ποτέ δεν με βόλεψε εκτός ίσως από ταξίδι.

Αν φοράς σωστό νούμερο σε full face κράνος, αποκλείεται να μπορείς να φοράς ταυτόχρονα και τα γυαλιά ηλίου σου.

Δημοσ.

Αν είναι λεπτός σκελετός τύπου aviator γιατί όχι ?  άμα δεν χωράει ούτε σύρμα πας για εγκεφαλικό ..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Αν φοράς σωστό νούμερο σε full face κράνος, αποκλείεται να μπορείς να φοράς ταυτόχρονα και τα γυαλιά ηλίου σου.

Με 1 παλιό κράνος της AGV των 200€ κάπου, φορούσα κάτι λεπτά Rayban με πλαστικό φακό.Τα επόμενα Rayban polarized που πήρα, ήταν μεγαλύτερα σε πλάτος με πιο φαρδύ και σκληρό σκελετό και δυστυχώς δεν έμπαιναν.Ισως καλύτερα γιατί είναι με κρύσταλλο, για θέμα ασφάλειας.

Μετά έτυχε να πάρω 1 άλλο ζευγάρι φθηνά polarized με πλαστικό φακό, ενώ είχα αλλάξει κράνος πιο φθηνό, που ούτε αυτά μπαίνουν, νομίζω πως τα πρώτα ήταν πιο μικρά σε πλάτος και τα μπράτσα τους πιο λεπτά και λύγιζαν.Αυτό το κράνος, έχει 1 ζελατίνα της πλάκας φιμέ που βοηθάει κάπως.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Φυσικά και κάνεις λάθος. Έχω δοκιμάσει 20 εταιρείες από το 1994 και πάντα φορούσα γυαλιά. Δεν μιλάμε για γυαλιά με καμπύλες ή τεράστιους σκελετούς. Και βέβαια φοράω σωστό νούμερο, με έχουν μετρήσει σε εκθέσεις μοτοσικλετών στην Αγγλία και σε εξειδικευμένα μαγαζιά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, athanaso77 είπε

και οποιος εχει μυωπια απαγορευεται να εχει fullface...

Επεξ/σία από Aias
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Aias είπε

και οποιος εχει μυωπια απαγορευεται να εχει fullface...

Τι εννοείς; γιατί;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, runner69 είπε

Τι εννοείς; γιατί;

αφου δεν μπορει να φορεσει γυαλια βαση των λεγομενων :)

Δημοσ.

Έχει κανένας κάποιο νέο σχετικά με την παραγγελία του??? Εμένα ακόμα το δέμα δείχνει να είναι ακομα Αγγλία "prepared for export". Μιλησα με το motocentral και μου ειπαν οτι καποιες φορες μπορει να δειχνει οτι ειναι Αγγλια, ωστοσο μπορει να εχει ερθει Ελλαδα και να ειναι στο τελωνειο. Παραγγελια στις 7/5 και shipped στις 12/5. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sarpan είπε

Έχει κανένας κάποιο νέο σχετικά με την παραγγελία του??? Εμένα ακόμα το δέμα δείχνει να είναι ακομα Αγγλία "prepared for export". Μιλησα με το motocentral και μου ειπαν οτι καποιες φορες μπορει να δειχνει οτι ειναι Αγγλια, ωστοσο μπορει να εχει ερθει Ελλαδα και να ειναι στο τελωνειο. Παραγγελια στις 7/5 και shipped στις 12/5. 

Και εμένα από 16/05 είναι prepared for export. Αργεί πολύ απ'ότι φαίνεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, drade είπε

Και εμένα από 16/05 είναι prepared for export. Αργεί πολύ απ'ότι φαίνεται.

Αν ήταν άλλο μαγαζί θα αγχωνόμουν περισσότερο. Να δούμε πόσο θα πάρει.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε την Πέμπτη, όλα μια χαρά. Όταν φτάσει Ελλάδα το παρακολουθείτε στο tracking των ΕΛΤΑ courier

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsipizic είπε

Σε εμένα ήρθε την Πέμπτη, όλα μια χαρά. Όταν φτάσει Ελλάδα το παρακολουθείτε στο tracking των ΕΛΤΑ courier

Έχεις αναφέρει ότι έφυγε στις 8 από Αγγλία. 4 μέρες διαφορά με το δικό μου. Θεωρώ έπρεπε να έχει φτάσει τουλάχιστον Ελλάδα και το δικό μου. Επίσης σου ήρθε με ELTA Courier ή το παρελαβες απο καταστημα ΕΛΤΑ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sarpan είπε

Έχεις αναφέρει ότι έφυγε στις 8 από Αγγλία. 4 μέρες διαφορά με το δικό μου. Θεωρώ έπρεπε να έχει φτάσει τουλάχιστον Ελλάδα και το δικό μου. Επίσης σου ήρθε με ELTA Courier ή το παρελαβες απο καταστημα ΕΛΤΑ?

Έρχεται με ΕΛΤΑ κούριερ ή το παραλαμβάνεις από κατάστημα ΕΛΤΑ κούριερ όχι ΕΛΤΑ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...