Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια περιοδο ενα xr1100[καπως ετσι] ειχε σωσει την ζωη μου ,ααα ρε κραναρα,το τι γδουπο ακουσα πεφτοντας απιστευτο,και ουτε ζαλιστηκα.Οτι πληρωσεις παιρνεις και γενικα τα shoei τα βρισκεις στα 400+

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, drade είπε

Νομίζω πως δεν έχει κράνος με drop-down η shoei για λόγους ασφαλείας. Επίσης νομίζω πως έχει μια πανάκριβη ζελατίνα που σκουραίνει ανάλογα με την ηλιοφάνεια.

https://www.shoei-europe.com/uk/products/neotec2

ναι η φωτοχρωμική ζελατίνα είναι 130+

εγώ έβαλα στη παραγγελία μου και τη πορτοκαλί HD που την έχω και στο xr1100 (θα αντικατασταθεί με το ryd)

το VB10 έκανε έκπτωση και στα δύο

Επεξ/σία από ioann1s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ioann1s είπε

https://www.shoei-europe.com/uk/products/neotec2

ναι η φωτοχρωμική ζελατίνα είναι 130+

εγώ έβαλα στη παραγγελία μου και τη πορτοκαλί HD που την έχω και στο xr1100 (θα αντικατασταθεί με το ryd)

το VB10 έκανε έκπτωση και στα δύο

Ποια είναι η φωτοχρωμικη; Οκ την βρήκα αλλά είναι out of stock 

Επεξ/σία από kukukali
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kukukali είπε

Ποια είναι η φωτοχρωμικη; Οκ την βρήκα αλλά είναι out of stock 

Και να μην ήταν out of stock μιλάμε για μια ζελατίνα που κοστίζει παραπάνω από την μισή αξία του κρανους οπότε το σκέφτεται κάνεις σοβαρά δεδομένου ότι οι ζελατίνες συνήθως θέλουν αλλαγή πριν το τέλος διάρκειας της ζωής ενός κρανους shoei.

Δημοσ.

Αφότου βάλεις την παραγγελία σου λέει φτιάξε λογαριασμό για να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου. Τουλάχιστον σε μένα αυτό το μήνυμα έβγαλε, παραπάνω δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.

Πληροφοριακά, εμένα το κράνος μου βγήκε 237,64€ + 4,75€ (η προμήθεια της πανάκριβης eurobank) σύνολο 242,39€.

Δημοσ.

Ήρθε σε κάποιον συμφορουμίτη; Εμένα ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι, έτοιμο για export λέει το tracking.

Δημοσ.

Και στο ΕΛΤΑ track τα ίδια γράφει,  στο αεροδρόμιο  απο 13/ 5 μπορεί να μην έχει σκαναραριστει ακόμα στην Ελλάδα βέβαια 

Δημοσ.

Εμένα στο ελτα tracking βγάζει 16/05 Αποστολή αντικειμένου.

Στο parcelforce 

16/5/2020 5:30 International Hub Prepared for export

Μάλλον θέλει αρκετή υπομονή καθώς υπολειτουργούν όλα λόγω κορονοϊού.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tsipizic είπε

Εμένα 8/5 έφυγε από Αγγλία και σήμερα σκαναριστηκε πρώτη φορά Ελλάδα

Για μέσα Ιουνίου με βλέπω αν είναι έτσι.

Δημοσ.

Αν η μηχανη σου δεν εχει φιμε ζελατινα, το να παρεις κρανος χωρις φιμε ζελατινα ή προσθετο τζαμακι ηλιου, για μενα ειναι deal breaker, οσο καλο και να ειναι το κρανος. Υπαρχουν δρομοι όπως πχ. παραλιακη(την καινουρια) στο ρευμα προς Πειραια που τα καλοκαίρια στις 8:00 ο ήλιος ειναι οριζοντιος με το δρομο και είναι κίνδυνος θανατος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...